- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.661
Tmm canimKullandim da cnm glifor kullaniyorum ya ona gerek kalmio bidaha folbiol ve glifor kullaniom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm canimKullandim da cnm glifor kullaniyorum ya ona gerek kalmio bidaha folbiol ve glifor kullaniom
Senin tup bebege gerek yok hamile kalabiliyorsun asilama yaptirirsin.tup bebek cok pahali 7-8 milyar biriktirecemde tup bebek yaptiracam.ölme esegim yaz gelsin.bizimde borcumuz cok en erken 2 yila bitiyor ekstradan bir yerlerden para gelirse belki erken biter.bi kerecik olsun hamile kalmis olsaydim tup bebegi dusunmezdim.bak bugun yumurtlama akintim oldu cok guzel.Allah izin verirse birliktelikte olur.ama benim yumurtayla esimin spermu bi turlu birlesmiyorlar.Bende eger yaza kadar olmassa param yok cok borcumuz var kredi cekmeyi dusunuyorum rabbim yardimcimiz olsun
Biliyor musun bircogu dolleniyor aslinda ama tutunamiyorlar hic atiliyorlar hormon tahlili yaptirdin mi hicSenin tup bebege gerek yok hamile kalabiliyorsun asilama yaptirirsin.tup bebek cok pahali 7-8 milyar biriktirecemde tup bebek yaptiracam.ölme esegim yaz gelsin.bizimde borcumuz cok en erken 2 yila bitiyor ekstradan bir yerlerden para gelirse belki erken biter.bi kerecik olsun hamile kalmis olsaydim tup bebegi dusunmezdim.bak bugun yumurtlama akintim oldu cok guzel.Allah izin verirse birliktelikte olur.ama benim yumurtayla esimin spermu bi turlu birlesmiyorlar.
günaydın cnm iyiyim şükür burdaki gebelere bakarsam çok şükür diyorum.gece uyuyamadım ağrım vardı ağırlaşmaya başladım galiba mide bulantım hiç olmadı ama tiksinme var herşeyi yiyemiyorum.öyle işte sen napıyon nasıl gidiyor iş güç.Saol cnm sen nasilsin yorma kendini
Bu saatten sonra bulanti olmaz dahagünaydın cnm iyiyim şükür burdaki gebelere bakarsam çok şükür diyorum.gece uyuyamadım ağrım vardı ağırlaşmaya başladım galiba mide bulantım hiç olmadı ama tiksinme var herşeyi yiyemiyorum.öyle işte sen napıyon nasıl gidiyor iş güç.
Yeni bir liste yapalim hic aksatmayanlarlagünaydınnnn kızlar..liste bitince ne oolucak..
Gunaydin cnm kalemero icin ben gecen gun okumustum yazdm da arada kaynamis heralde, listeye eklermisin 2 okudum...Yeni bir liste yapalim hic aksatmayanlarla
Hemen ekliyorum cnmGunaydin cnm kalemero icin ben gecen gun okumustum yazdm da arada kaynamis heralde, listeye eklermisin 2 okudum...
inş ya zaten midem kötü bide bulansa naparımBu saatten sonra bulanti olmaz daha
sen nasılsın tatlımGunaydin cnm kalemero icin ben gecen gun okumustum yazdm da arada kaynamis heralde, listeye eklermisin 2 okudum...
1. adrenalin..............................2
2. eymen4545 ..........................2
3. Debusi .................................2
4. berirem...............................2.......okundu
5.okulum................................3........okundu
6.asmunikal.............................2........okundu
7. tuncer82..............................2........okundu
8 . berree ................................2
9. kitapseverim ......................2.......okundu
10. BabamIn_KIzIyIm...............2........okundu
11. dior34..................................2.........okundu
12. loyalty88 .............................2.......okundu
13. esma73.................................2
14. gulucukgs.............................3
15. blgsdr...................................2........okundu
16. katre584...............................3
17.kalemero...............................6
TOPLAM...................................................41
yeni liste bu..KALEMERO için okuyoruz ..
haydi besmeleyle başlayalım
Allah kabul etsin...(ARKADASIMIZA HAYIRLI BIR EŞ DILIYORUZ ) Şimdiden herkese teşekkürler..
2 tane mi okudun cnm 3 yazıo sende ben okuyum ıstersen oburunuCANIM OKUDUM BEN KALEMERO İÇİN İKİ TANE ALLAH KABUL ETSİN
iyiyim canım koşturuyorum işte bu ara giremiyorum pek ama okuyorum muhabbetlerinizi..Sen nasılsın bebek iyi inşallah..sen nasılsın tatlım
günaydın canım iyiyiz çok şükür teyzesiiyi olmana sevindim canımiyiyim canım koşturuyorum işte bu ara giremiyorum pek ama okuyorum muhabbetlerinizi..Sen nasılsın bebek iyi inşallah..
çok saol canm sizlerede güzel hayırlı evlatlar nasip etsin mutlu huzurlu yuvanızda eşinizle çocuklarınızla yaşamayı nasip etsin Rabbimbende okudum 2 tane iyi bir eş diliyorum sana kalemora huzur mutlu dolu bir evliliğin olsun