- 30 Haziran 2013
- 21.749
- 1
- 17.661
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.261
canım okudun mu esma73 için 3 tanehayırlı olsun düzenli olsun inşş. yeni liste..
benım kardesım oyle kullanıodu ılk basta yuzu kotu oldu ama 6 ayın sonunda gectı sıvılcelerı daha da gerı gelmedıler seytan kulagına kursun
Canim ben sivilcelerim icin piric unu ve soda kullaniyorum pamuk gibi oluyor lekeri bile gideriyor.ilk yaptigindan itibaren farki goruyorsun dend bence
Pirinc ununu bazen sodayla bazen sirkeyle bazen limonla karistirip maske yapiyorum kuruyunca yikiyorum..faydasini gordum..ilk kullanimda yakabilir biraz ama geciyor hemenEczacı yoğurtla bal önerdi iki gündür onu sürüyorum ama krem den yüzüm öyle kötü olduki şuanda napsam faydası yok gibi geliyo sen ikisini karıştırıp maske gibimi kulkaniyosn[/Q
Pirinc ununu bazen sodayla bazen sirkeyle bazen limonla karistirip maske yapiyorum kuruyunca yikiyorum..faydasini gordum..ilk kullanimda yakabilir biraz ama geciyor hemen
bende seni merak etmiştim iyiyim cnm çok sükür sen nasılsın neler yapıyorsunCANIMCIM GÖRÜŞMEYELİ NASILSIN.VALLAHA İNTERNETİM KAPANDI GİREMEDİM SİZLERİ OZLEDİM.KENDİMİ YALNIZ VE EKSİK HİSSETTİM
ben 3den fazlada okuyabilirim.KIZLAR GULUCUK ICIN OKUYABILENLER EN AZ IKI TANE OKUSUNLAR AKSAM YENI LISTEYI YAPACAGIM AMA AKSAM MUTLAKA YENI LISTEYE BAKIN SAYILARI 3 OLANLAR ARTI BIR TANE DAHA OKUYACAKLAR
Sana 6 yaziyorum o zaman gelmeyenler var olur mu yani gelmeyenin 3 unu sana yaziyorumben 3den fazlada okuyabilirim.
OKSana 6 yaziyorum o zaman gelmeyenler var olur mu yani gelmeyenin 3 unu sana yaziyorum
Kizlar esmaonur hastanede yatiyodu mazereti bu
Himmm ewe gidince hallederim benHastalandım malesef okuyamcam cnm bnm 2 taneyi kim alabilir
Iyiyim heray bi umutla bekliyorum.bakalim bu ay ne olacak.gecen ay erken adet olmustum bu ay ne olacakbende seni merak etmiştim iyiyim cnm çok sükür sen nasılsın neler yapıyorsun
inş göbüşün bebişle dolsunIyiyim heray bi umutla bekliyorum.bakalim bu ay ne olacak.gecen ay erken adet olmustum bu ay ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?