- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.241
iyleşir inş canım benimde çıktı dr hormonlardan dedi hiç böyle çıkmazdı bir aydır iyleşmiyor ilaçta kullanamıyorum banada herkes soruyor napalım geçer inşKızlar çok kötü durumdayım yüZümdeki sivilceler için krem hap fln kullanıyorum 1,5 aydır suan krem den yüzüm öyle kötü olduki her gören yüzüne noldu diyip duruyo nolur dua edin bnm için düzelsin iyilessin şu yüzüm bian önce moralim çok bozuk
iyleşir inş canım benimde çıktı dr hormonlardan dedi hiç böyle çıkmazdı bir aydır iyleşmiyor ilaçta kullanamıyorum banada herkes soruyor napalım geçer inş
CANIMCIM GÖRÜŞMEYELİ NASILSIN.VALLAHA İNTERNETİM KAPANDI GİREMEDİM SİZLERİ OZLEDİM.KENDİMİ YALNIZ VE EKSİK HİSSETTİMEsma icin 2 tane okudum allah kabul etsin
CANIM BEN ESMA İÇİN OKUDUM HABERİN OLSUN1. adrenalin85 ....................... 3........okundu
2. miskamber.......................... 3
3. eymen4545 ..........................2
4. Debusi .................................2
5. berirem...............................2.......okundu
6. okulum...............................3
7.asmunikal...........................2.....okundu
8. tuncer82.............................2
9 . berree ..............................2......okundu
10. kitapseverim ......................2
11. BabamIn_KIzIyIm...............2 (mazeretli okumak isteyen var mi)
12. dior34.................................2.....okundu
13. loyalty88 ............................2
14. esma73................................3......okundu
15.gulucukgs.............................3..........okundu
16.kalemero...............................2
17.esmaonur01..........................mazeretli
18. blgsdr..................................2
19. katre584..............................2......okundu
TOPLAM...................................................41
yeni liste bu...ESMA73 için okuyoruz ..
haydi besmeleyle başlayalım
Allah kabul etsin...(arkadaşımız hayırlı bir evlat ve helalinden huzuru yaşayacağı bir ev sahibi olmak ıstıyor) Şimdiden herkese teşekkürler..
aknetrend sabamed falan mı kullanıosunKızlar çok kötü durumdayım yüZümdeki sivilceler için krem hap fln kullanıyorum 1,5 aydır suan krem den yüzüm öyle kötü olduki her gören yüzüne noldu diyip duruyo nolur dua edin bnm için düzelsin iyilessin şu yüzüm bian önce moralim çok bozuk
slm canım bıldırım de bulundun mu lıstemız bıtıyorhayırlı olsun düzenli olsun inşş. yeni liste..
aknetrend sabamed falan mı kullanıosun
benım kardesım oyle kullanıodu ılk basta yuzu kotu oldu ama 6 ayın sonunda gectı sıvılcelerı daha da gerı gelmedıler seytan kulagına kursunYok tedradoks kullanıyorum yanında a e vitaminleri bide bi krem eczacı elde hazırladı doktorn verdiği formülle
Canim ben sivilcelerim icin piric unu ve soda kullaniyorum pamuk gibi oluyor lekeri bile gideriyor.ilk yaptigindan itibaren farki goruyorsun dend benceKızlar çok kötü durumdayım yüZümdeki sivilceler için krem hap fln kullanıyorum 1,5 aydır suan krem den yüzüm öyle kötü olduki her gören yüzüne noldu diyip duruyo nolur dua edin bnm için düzelsin iyilessin şu yüzüm bian önce moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?