- 14 Haziran 2013
- 4.342
- 1.231
- 198
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.281
canım ıyı gceler bu topıkı yenı kesfettım benıde alırmısınz aranıza kndme ve baskalrına yardım etmk ıstyorum 2,5 senedır bebegım olmuyoHimmm ewe gidince hallederim ben
Canim biz listeyi bitirmek uzereyiz eklemek isterdim ama kizlar ne diyor ona gore eklemem lazim bi an once bitirsek diye bekleyenler varcanım ıyı gceler bu topıkı yenı kesfettım benıde alırmısınz aranıza kndme ve baskalrına yardım etmk ıstyorum 2,5 senedır bebegım olmuyobelkı burası bana ugurlu gelır yasım 23 ankaradayım belkı tanımak ıstersınız allahım cumlemıze yardım etsın
allah razı olsun. seninde dileklerini rabbim kabul etsin.Gülücüks için 2 adet yasin okudum.alah ım hayırlı bir evlat versin.
inş bende sende isteyen herkesin saglıklı hayırlı evlatları olur. amin.Iyiyim heray bi umutla bekliyorum.bakalim bu ay ne olacak.gecen ay erken adet olmustum bu ay ne olacak
amin....canım ıyı gceler bu topıkı yenı kesfettım benıde alırmısınz aranıza kndme ve baskalrına yardım etmk ıstyorum 2,5 senedır bebegım olmuyobelkı burası bana ugurlu gelır yasım 23 ankaradayım belkı tanımak ıstersınız allahım cumlemıze yardım etsın
esmanınkini allah kabul etsin canım sıra bende.esmaya okudum cnm allah kabul etsinnn
canım ben bildirim yapmıştım esma için bir tane okudum yazmıştım..regliyim demiştim.canım okudun mu esma73 için 3 tane
tamm canım şimdi sana okucam inş.esmanınkini allah kabul etsin canım sıra bende.
2 kaldi o zamancanım ben bildirim yapmıştım esma için bir tane okudum yazmıştım..regliyim demiştim.
Esma icin mikimin yerine kac tane okudugunu yaz cnmBEN OKUYAMAYAN ARKADAŞLARINKİNİDE OKUYUBİLİRİM. BENİMKİ ÖĞLE NAMAZIYLA BİTER İNŞ
AMİN CANIM BİZDE O GUZEL GUNLERİ GÖRÜRÜZ İNSALLAHinş bende sende isteyen herkesin saglıklı hayırlı evlatları olur. amin.
AMİN CANIM.inş göbüşün bebişle dolsun
Gorecek miyiz cnm senceAMİN CANIM BİZDE O GUZEL GUNLERİ GÖRÜRÜZ İNSALLAH
Tez zamanda cikar insallah 70 bin lem yelidi bitirdigimiz aksam ben de ayni ruyayi gordum dogum yaptim oglum oldu insallah tez zamanda cikar ruyalarimizKIZLAR YAAAA.BUGÜN COK GUZEL RÜYA GÖRDÜM DOGUM YAPTIM OGLUM OLDU.BEN EBEYİMYA KENDİMİ MUAYANE EDİYORUM Bİ BAKTIM DOGURUYORUM.EBEYE BEN DOĞURUYORUM DOKTORA HABER VERİN DEDİM DOKTOR GELDİ HEMEN BEBİŞİMİ DOGURDUM.KIZLAR YAAA COK GUZEL Bİ DUYGUYDU.BU DUYGUYU YASAMAK İSTİYORUM
İNSALLAH CANIM BU RAMAZANDADA ORUÇ TUTAMIYACAKSIN İNŞALLAH.SEN BU KISA GUNLERDE 2 AYLIK BORCUNU TUT.BU SENE GEBELİK DERSİN SENEYE EMZİRİYOM DERSİN 2 AY OLUR SANA 4 AYGorecek miyiz cnm sence
VALLAHAMI NE ZAMAN BİTMİŞTİTez zamanda cikar insallah 70 bin lem yelidi bitirdigimiz aksam ben de ayni ruyayi gordum dogum yaptim oglum oldu insallah tez zamanda cikar ruyalarimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?