- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 42
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.181
canım çok güzel hayır olsun inşKizlar herkese iyi aksamlar..Dün rüyamda babami gördüm..Gecen sene kaybettik.Ozamandan beri bu ikinci bi kez de mevlüt okutmadan önce görmüstum..Rüyamda evde yemek veriyoduk babam yasiyodu sapasaglam ama yüzünü göremedim..Sadece acele edin ayip olacak misafirlere diyodu bende kocaman bi kazandan corba dolduruyodum..Babamda az koyma doldur diyodu mutfak kocaman kazanlarla doluymus..Okadar gercekti ki uyaninca bikac dakika kendime gelemedim..Sanirim dualarimizi görüyo bendem yemek vermemi istiyo:) herkese tekrar tesekkur ederim kizlar...
Okulum aldi seninkileri okutmana gerek yok cnmokuyabilecek olan yoksa benim 2 taneyi ben anneme falan okuturum haber verin
tamm canm teşekkürler geç kalmasın diye sordum tekrarOkulum aldi seninkileri okutmana gerek yok cnm
Yeni listeyi yapicam eger annene okutabileceksen 2 tane yazayim sana ne dersintamm canm teşekkürler geç kalmasın diye sordum tekrar
olur yaz canmYeni listeyi yapicam eger annene okutabileceksen 2 tane yazayim sana ne dersin
Tamam o zaman bi tek eymen kaldi o da benimkileri dahitma gec de olsa okuycm demisti yeni liste birazdan hazir oluck pc yi acincaolur yaz canm
tamm canm eline sağlık eymen okur evetTamam o zaman bi tek eymen kaldi o da benimkileri dahitma gec de olsa okuycm demisti yeni liste birazdan hazir oluck pc yi acinca
Canim bir listede 2 okuyana sonraki listede 3 yaziyorum bi sonrakinde 2 yaziyorum eger 3 zorluyorsa sana hep iki yazayim yada 1 yazayim zorlanmabana 3tane vermisşiniz. okurum ama hemen okuyamam bilginiz olsun. bide neden 2 3 diye dağıtılıyor.
yanlış anlamayın bende baş ağrısı yaptığı için sormak istedim
Canim bir listede 2 okuyana sonraki listede 3 yaziyorum bi sonrakinde 2 yaziyorum eger 3 zorluyorsa sana hep iki yazayim yada 1 yazayim zorlanma
Tamam cnm yok basin agirirsa ben senin hakkina girmis olurum 2 yazwyim sana bundan sonra kimse yanlis anlamaz zaten burda bilion oyleleri dokuldu gittileryok yok kimsenin hakkına girmek istemem.
ben hergün bitane yasin vefat eden amcama okuyorum. 365 gün olması lazım.
o yüzden kasılıyorum biraz. ama ben okurum bu 3taneyide
aminkızlarkalemeronun ıkı tane kalmıstı onları okulum okuyacak bugun asmu 3 ve eymen ıkı tane okuyacak lıstemız bıtmıs oluyor hayırlısıyla yenı lısteye gecıyoruz rabbim loyal arkadaşımızı dileğine hayırlısıyla tez zamanda kavuştursun .(amin)
birde huzurla yaşayacağı bir ev istiyorduesma hayırlı evlat ıstıyor bunun yanında nıyetı varmı bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?