ececimx canım senin için okudum.Rabbim kabul etsin inş
deam
candy123
nazliesma -> OKUDU
touch
goalk
secido
cimcime_89
Tatlımm allah kabul etsin ecemix 'in dileği neydı ?? bende okuycamda
Tatlımm allah kabul etsin ecemix 'in dileği neydı ?? bende okuycamda
Cnm ben dün okumuştum ..şöyle niyet etmiştim.. Yanlış olmasın..
Yarabbi başta ececimx arkdaşımızın ,benim ve burada dua eden arkadaşlarımızın dualarını,dileklerini hayırlısıyla kabul et..Amin..
Herkes böyle niyet ederse daha iyi olur cnm...
gerçek ismiyle dua etsek:26:
Cnm İsteyen ismini de verebilir.İsmini niyet ederiz
biz daha önce Salatı -Tucina Salatı _Tefriciye okumuştuk ve şöyle niyet etmiştik.
Niyetimiz:Yarabbi Başta ececimix arkadaşımızın olmak üzere burada dua eden herkesin dualarını hayırlı niyetlerini sen hayırlısıyla kabul et..Amin...
ececimx canım senin için okudum.Rabbim kabul etsin inş
canım benim dileğim birazcık özel :) şimdi burda sölesem olmaz istersen özeline yazarım
kızlar en olur benımde adım kayıtlı ama kac gun surecek kumly duası ne kadar okuycaz ben okuyamadım adetlıyım ama son gunlerım bıtırınce bende okurum ıns allah ızın verırse ama ben hayırlı bır eş için degıl dılegım eşimin ahyırlı bir işe girmesı ıcın cok ihtıyacımız var duayıda ne olur bana net bır şekilde anlatın bırınız kaç gun okunucak bır keremı okunucak sade bıde aynı kıseye kac kere kac gun okuluyo
canım benim dileğim birazcık özel :) şimdi burda sölesem olmaz istersen özeline yazarım
kızlar bnde okuudm Allah kabul etsın.. sıradakı kişiye ara vreip mı okuyacagız yoksa ara vermeden devam mı edıyoruz ? ornegın yarın 2. sıradakı arkadasımıza mı gececegız ? kusura bakmayın yazdıysanız eger yukarda gozumden kacmıs olabilir
deam -> OKUDU
candy123
nazliesma -> OKUDU
touch - OKUDU
goalk
secido
cimcime_89
ECECİMX İÇİN BUGÜN OKUYANLAR .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?