Canim bildigin bugün pazar eve misafirler gelmis benim 250 tanem var 100 alirsan sevinirim.
150 vakit bulup okucam.Senide listeye eklicem yarindan itibaren sayilari aramizda bölüsecegiz.
Canim bildigin bugün pazar eve misafirler gelmis benim 250 tanem var 100 alirsan sevinirim.
150 vakit bulup okucam.Senide listeye eklicem yarindan itibaren sayilari aramizda bölüsecegiz.
Diger uye aldi birak o okusun aramiza yeni katildi yaCnm tmm .
Ben 250 okudum ..100 tane daha okurum
tmm ben aldım yüz tane :)
Fakat bugun bitirmen gerek yetisirsin degilmi.
şimdi başlarım hemen bitirincede yazarım ki buraya bi karışıklık şüphe olmasın
Cnm tmm .
Ben 250 okudum ..100 tane daha okurum
Canim diger uyede simdi okuyacagim yazdi, elanurdanda haberimiz yok.Bende 150 tane okucagim, fazla okumus olmayalim.Canlarım ben 350 tane okudum .
Okumayi biraktim simdilik..Okuyunca yazin..okuyamaynlar olursa erken haber verin.okuyup bitirelim ins..
Canlarım ben 350 tane okudum .
Okumayi biraktim simdilik..Okuyunca yazin..okuyamaynlar olursa erken haber verin.okuyup bitirelim ins..
Canim diger uyede simdi okuyacagim yazdi, elanurdanda haberimiz yok.Bende 150 tane okucagim, fazla okumus olmayalim.
Allah razı olsun kızlar...Rabbim kabul etsin ins..
Son durum
touch 250 okundu
nazliesma 350 okundu
emeralda 150
goalk 100
elanura 150 kaldı bilmiyoruz
Agzınıza saglık canlarım... goalk hos geldın canm topiğimize....
Cnm saat 22.00 kadar haber gelmezse..belki elanur aksama okur...Eger haber gelmezse
Kalanları okuyalım beraber.bitiririz INS.
tamam canım... Allah razı olsun senden...
Ya canlarim cok özür dilerim 150 taneyi okuyamicam.Annem haftanin hergün calisiyor bir tek pazarlari evde bir misafir geldi gitti simdi digeri geldi.VALLAH cok özür dilerim 75 taneyi ancak alabilirim.35ni okudum 40 okurum biter.Benim payima düsen diger 75i alabilirmi biri?
kızlar 50 tanesini okudum kalanını da tamamlayınca haber veririm bu arada hoş bulduk:)
beraber okuyalım bitsin...
elanur da gelemedi galiba ... gelmiyecek galiba....
cnm 225 tane kaldı ...
ben 125 tane okurummm...
sen de 100 okursan bitiyor...saat
ben okuyunca yazarım cnm..saat 24.00 ye kadar bitirelim inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?