Ya ben yarin Salaten Tüncina okumak istiyorum.Sonra S.T bitirdigimizden sonra 4444 defa bir kac gün Salati Tefriciye okuruz.Canlarım karar verin .okuyalım ins..
Salati-Tuncinaya devam derseniz bana hersey uyar.. ....goalk gitmis galiba 4 kisi olduk galiba
Salati Tuncinaya herkes okuruz demiş.Goalk gelmiş:)
hadi 200 er tane okuyalım o zaman.İns tamamlarız ..
Ya ben yarin Salaten Tüncina okumak istiyorum.Sonra S.T bitirdigimizden sonra 4444 defa bir kac gün Salati Tefriciye okuruz.
Ya ben yarin Salaten Tüncina okumak istiyorum.Sonra S.T bitirdigimizden sonra 4444 defa bir kac gün Salati Tefriciye okuruz.
Tmm cnm.İns okuyalım herkese
Bende 4444 S.T okumak istiyorum.Onun icin kac gunde bitiriceksek sure veririz herkes okur INS..
Goalk canim biz hepimiz icin ilk önce Salaten Tüncina okuruz diye düsündük, sende istiyormusun yoksa gönlünden gecen baska bir dua mi var?
AMIN! INSALLAH canimRabbım dualarımızı kabul etsın...bize merhamet etsın ınsallah
ben başlıyorum kızlar
merhaba arkadaşlar bende okumak istiyorum ilk sıra kimde ve kim için ne okunacak beni bilgilendirirseniz bende katılmak isterim
canım listemiz dün başladı salatı münciye okuyoruz 1000 tane bir daha ki listeye katılabilirsin
ben başlıyorum kızlar
merhaba arkadaşlar bende okumak istiyorum ilk sıra kimde ve kim için ne okunacak beni bilgilendirirseniz bende katılmak isterim
rabbimden tez zamanda hayırlısından evlat istiyorum
rabbimden tez zamanda hayırlısından evlat istiyorum
tamam ozaman diğer liste hazırlandığında benide ekleyip haber verirseniz çok mutlu olurum Allahım dualarınızı şimdiden kabul etsin
Allah kabul etsin cnm..
Ben de akşama doğru okuyucam inş..Okuyunca haber verirrimm
saat 20.00 21.00 e kadar haberleşelim.....
okuyamayacak olan varsa erkenden haber versin kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?