- 30 Eylül 2010
- 351
- 16
- 318
ben buradan düşünce tarzınızı net bilemem. gülme işaretleri olduğu için öyle bir izlenim uyandırıyor.
fikirlere saygı duymamız gerekir öyle değil mi :)
herkese merhabalar
evlendiğim günden beri bir dedikodu cenderesinin içindeyim.herkes birbri arkasından konuşup yüze gülüyor.ortada bi sürü dedikodu dolaşıyor ve hepsinin sorumlusu ben oluyorum hiçbir şey yapmadığım halde.çok sıkıldım.
mesela sedefin mevlütünde erkek tarafından çok az kişi varmış.mevlüte gitmediğim ve sonrasında kimseyle grşmediğim halde kaynanam eşime bunu sormuş millet mevlütte az kişi olduğunu nerden biliyor?
agzımı açmadığım halde yine suçlu ben oldum bu her zmn böyle ztn.kaynanamın arkasından beddua eden demediğini bırakmayan eltilerim çok iyi ben içimdekini yüzünede söylediğim için kötüyüm.varsın kötü olayım ama bide dedikoducu durmuna düşürülüyorum canıma tak etti.
göya yeni gelinim gelinliğimden hiçbirşey anlamadım.kayınvalidem yedimi bile söylene söylene yaptı.gelin gezmesi yapmak istemiyorum ben zamanında çok gezdim halim yok dedi..diğer gelinler gelin ben çuvalım çünkü.
eşimin ne anne babasından ne abilerinden ne eltilerimden bir sıcaklık görmedim.
bi abisi hoca nikahım yapıldıktan sonra hoşgeldin kardeşim dedi o.onuda her hatrladığımda aglıyorum ztn.gördüğüm tek sıcaklık oydu çünkü.sanki ben dış kapının mandalıyım hiçbiri evimize gelmez halimizi sormaz.evlendiğimden beri arayıpta nasılsın alışabildinmi yeni düzenine falan bişi diyen olmadı.üstelik düğünüm kavgalı polisli bi düğün olduğu halde aglaya aglaya gelin olduğum halde!şimdilerde doktor hamile kalırsan çocuğun düşer ameliyat olman lazım dediği halde yine ne arayan var ne gelen giden ne ilgilenen.bu insanlardan elimi ayağımıçekmek yüzlerine bile bakmak istemiyorum.ama mecbur görücem görüşücem bunuda biliyorum.
arayıp soranlarda var elbet eşimin teyze kızları teyze ogullarının eşleri.ama onlarla ne zmn konussam görüşsem agzımdan laf almaya çalıştıklarını hissediyorum...ztn görüşünce yine kötü olan ben oluyorum onlarla gidip gelmem kaynanama batıyo onlarla görüşünce kaynanamların eltilerin dedikodusunu yapıomuşum gibi laf çarpıtıyo.en kötüsü içten içe eşimin vicdanına oynayıp başarıyoda.daha gecen gün eşim xx lerle (teyze ogularının eşleri)samimi olmanı istemiyorum benm bi annem babam bi abilerim onlar önmli deil benm için dedi.ne yapsam suç konussam suç sussam suç.görüşsem suç.görüşmesem suç. her zamna her yerde ben kötüyüm.bıktım usandım artık yapayalnızım..
Tabii net bilemezsiniz.Alay ettiğimi düşünüp beni gammazlamanıza gerekçe olarak kullanıdığım "gülme işaretlerini" göstermeniz de ayrıca komik.
O zaman yazdıklarınızdan edindiğim fikre göre siz de yönetimin (sadece burada da değil,sosyal hayatınızda da) şakşakçısı oluyorsunuz.
Madem saygıdan bahsediyoruz.Bende sizden bekliyorum aynı saygıyı.Kendimce fikir edindim bakın hemencecik.
gülme işaretinden ziyade söylenin içeriği herşeyi anlatıyor zaten.
bu kelimeye saygı duymam çünkü o kullandığınız kelime çirkin bir uslup.
size sosyal hayatızla ilgili yorum yapmadım ben.
bu söylediğiniz mantıksız bir iftira amaçlı olduğu için üstüme alınmıyorum o yüzden :)
yöneticilerden önce ben uyardım zaten. çünkü rahatsız edici.
yöneticilerden ziyade insan olarak bakmak gerek olaya
Bakın kendi arkadaşlarınız bile size alınmışlar yaptığınızdan ötürü.Benim, sizi tanımayan bir insan olarak sinirlenmem gayet doğal bence.
Siz de beni yargıladınız hemen önceki yorumunuzda.Umarım nasıl hissettiğimi anlamışsınızdır.
amanedeyi tanıyanlar konularına devamlı iştirak edenler bende çok ciddi bi merak uyandırdılar ki geriye dönük tüm konuları okudum, birisi dertlenmiş onun derdide diğerlerini eğlendirmiş. ilginç geldi doğrusu....
geriye dönük konuları okunduğumda amanededin muhtemel ileri bi başak burcu ve takıntılı bi kimlik olduğu kanatine vardım ki, böyle de olmayabilir önyargım da yanılabilirim gene de derdine şöyle ortak olabilirim;
amanede, kayınvaliden gözüme fazlasıyla tehlikeli göründü ilk 3 konunda sonra onu hayatından uzak upuzak tutman gerektiği kanısına vardım. hayatında olmamalı. olması hata!
sedef eltine gelince kendisi bence fazla önemsenmenin getirdiği bi özgüvenle ağa paşa olmuş görmezden gel ki senin ağan paşan olmadığını anlasın.
eşine gelince yeteri kadar savunmuş öyle bi aileden çıktıktan sonra ne olabilir ki adamcağız en fazla bu kadar mantıklı olur zaten. sen eğitirsin elinde bu imkan var kullan derim. evliliğini ziyan etme.
bence konu başlığın her şeyi özetliyor, hep ben istiyorsun ki hep sen sevil onlar arkadan iş çeviriyor sen doğrucusun diye hep sen iyi ol ama olmuyor üzülüyorsun. bence inadı bırak sevmeyen sevmesin sen eşine bak yuvana bak kendi huzurunu korumak olsun tek gayen bırak diğer gelinlerini sevsinler, sen eşinle yap gelin gezmelerini belki biraz kendini çekersen kıymetlenirsin. ayrıca daha önceki intihar girişimin yüzünden sana soğuk davranıyor olabilirler biraz da haklılar sen şimdi daha ağırbaşlı, sakin ve tutarlı olmalısın ki o zamandan kalan etkileri yumuşatıp insanların gözündeki tahammülsüz ve sorunlu amanede imajını silebilesin, sakin ol biraz uzaklaş ve zamana bırak bence her şey hemen olsun istiyorsun bunu anlıyorum ama olmuyorsa zamanla olacaktır emin ol kendini de kocanı da üzme her şeyin hayırlısı siz mutlu oldukça onlar da zamanla sana yaklaşacaklardır
ileri başak burcu ne demek
ben de başak burcuyum bende mi böyleyim
ileri başak burcu ne demek
ben de başak burcuyum bende mi böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?