hep ben!

ben buradan düşünce tarzınızı net bilemem. gülme işaretleri olduğu için öyle bir izlenim uyandırıyor.
fikirlere saygı duymamız gerekir öyle değil mi :)

Tabii net bilemezsiniz.Alay ettiğimi düşünüp beni gammazlamanıza gerekçe olarak kullanıdığım "gülme işaretlerini" göstermeniz de ayrıca komik.

O zaman yazdıklarınızdan edindiğim fikre göre siz de yönetimin (sadece burada da değil,sosyal hayatınızda da) şakşakçısı oluyorsunuz.
Madem saygıdan bahsediyoruz.Bende sizden bekliyorum aynı saygıyı.Kendimce fikir edindim bakın hemencecik.

bibirinizi kırdığınıza değmez bence...

Son düzenleme:

Konuya arkadaş listemden mlkctk yorum yapmış,o sayede gördüm.Ve dedim ki bu konuyu açsa açsa amanede açmıştır.

Konuyu okumuyorum,okumayacağım da,çünkü içeriği belli.

He bu arada bu doktora tezidir herhalde artık öyle değil mi ? :44:

Öyle olmadığını farz edersek de...Ne bekliyordun ki ?

gülme işaretinden ziyade söylenin içeriği herşeyi anlatıyor zaten.

bu kelimeye saygı duymam çünkü o kullandığınız kelime çirkin bir uslup.
size sosyal hayatızla ilgili yorum yapmadım ben.
bu söylediğiniz mantıksız bir iftira amaçlı olduğu için üstüme alınmıyorum o yüzden :)

yöneticilerden önce ben uyardım zaten. çünkü rahatsız edici.
yöneticilerden ziyade insan olarak bakmak gerek olaya

amanedeyi tanıyanlar konularına devamlı iştirak edenler bende çok ciddi bi merak uyandırdılar ki geriye dönük tüm konuları okudum, birisi dertlenmiş onun derdide diğerlerini eğlendirmiş. ilginç geldi doğrusu....

geriye dönük konuları okunduğumda amanededin muhtemel ileri bi başak burcu ve takıntılı bi kimlik olduğu kanatine vardım ki, böyle de olmayabilir önyargım da yanılabilirim gene de derdine şöyle ortak olabilirim;

amanede, kayınvaliden gözüme fazlasıyla tehlikeli göründü ilk 3 konunda sonra onu hayatından uzak upuzak tutman gerektiği kanısına vardım. hayatında olmamalı. olması hata!

sedef eltine gelince kendisi bence fazla önemsenmenin getirdiği bi özgüvenle ağa paşa olmuş görmezden gel ki senin ağan paşan olmadığını anlasın.

eşine gelince yeteri kadar savunmuş öyle bi aileden çıktıktan sonra ne olabilir ki adamcağız en fazla bu kadar mantıklı olur zaten. sen eğitirsin elinde bu imkan var kullan derim. evliliğini ziyan etme.

ahh amanede ahh
neden bu kadar kafana takıyorsun ? boşver ...neden bu kadar çok sevilmek istiyorsun? eşin seviyorsa seni
bence diğerlerini salla gitsin ne güzel işte böyle insanlar evine bile gelmiyor; gelseler kim bilir şuanki durumunun bin katını yaşayacaksın.onlar eşini dolduruyorlarsa ,sende iki katı doldur;en çok sen tanırsın eşini

hayatını sadece bu insanlardan nefret edercek geçiremezsin, bitmez bu sorunlar.

sen eşini kendı tarafına çek

sende bu azim ve hırs varken; muma çevirirsin eşini, sadece yerınde oynamasını bil.

Bakın kendi arkadaşlarınız bile size alınmışlar yaptığınızdan ötürü.Benim, sizi tanımayan bir insan olarak sinirlenmem gayet doğal bence.
Siz de beni yargıladınız hemen önceki yorumunuzda.Umarım nasıl hissettiğimi anlamışsınızdır.

Sedef ölmediği sürece her hafta bir konu açarsın sen gibime geliyor... :26:
Seninle yaşayan eşinin de Allah yardımcısı olsun...
Her konunda bunu daha çok diliyorum Allah'tan.

ben ne yaptım lütfen açıklarmısnız?

arkadaşım da beni yanlış anladı. örnek verdim ben kendisine.
ben sizi hakaretle yargılamadım. güzelce uyardım. çünkü durum rahatsız edici görünüyordu.
siz nasıl öyle yorum yapıyorsanız benimde fikirlerimi söylemeye hakkım var. üstelik ben saygı içinde ilettim!!!

ama neyse açıklamayın.. beni aslında gayet iyi anladınız.

o yüzden uzatmak istemiyorum.
bunlar benim fikirlerim arkasındayım.sizde arkasındasınız. oldu bitti işte.

sizin bu yazdıklarınızı burada tepki gösteren herkes o zamanlar amanedeye hep söyledi ama o bildiğinden şaşmadı

ben hep amanede'nin konularına denk gelıyorum.
ama konuyu açtıktan 20-30 dk sonra ortalardan kayboluyor.

acaba ...bazı üyeler dalga geçtikleri için mi, amanede konuda kalmıyor? ya da işine o şekilde mi geliyor:26:

arkadaş bir kere de konunun başında ol;bırak eleştirenler eleştirsin, dalga geçenleride kib yaparsın.:26:

sen buradakı bazı olumlu yorumları dinlemedikçe
rahatlayamayacaksın.
bir şekilde rahatlaman lazım.
canım , bundan sonra konularının başında ol
olacak vaktin yoksa;olduğu bir zamanda aç konuları.
gerçekten sana manevi yönden yardımcı olmak istiyorum.

Amanede ben doğrucuyum, onlar yüzlerine gülüyor ama arkalarından iş çeviriyor, ama yine onlar seviliyor, kötü ben oluyorum diye kendini sürekli sevdirme, kanıtlama çabası içinde onlar kötüler ben iyiyim, değeri bana vermeliler diye düşünüyor. Benim ileri de 3 eltim olacak, belki hepsi iyi olur belki içlerinden biri amanedenin dediği gibi biri olur, her şeyi yapar ama kimse görmez, sen böyle yaptın demez ben bunu oturup kafama takacak değilim ki, herkes bir şeylerin farkındadır neye inanmak isterlerse ona inanırlar kendimi sevdirmeye de uğraşmam birilerini kötü diye gözden düşürmeye de.

Aralarında ne yaparlarsa yapsınlar, ben uzak olayım, bana bulaşmasınlar diye düşünürdüm. Ne diye başımı ağrıtayım ki?

Son düzenleme:
amanede gerçi gitmişsin ama yine de yazayım. sen kendini sevmiyorsun kendine saygı duymuyorsun bu yüzden herkesin her yaptığı özellikle sedef konusunda sana batıyor. bak daha yeni evlisin en güzel günlerini bu tip şeyleri düşünerek heba ediyorsun kendine yazık ediyorsun herkes evinde mutlu huzurlu yaşarken sen mutsuz mutsuz takılırsın böyle yaparsan. kaynanan da eltiler de emin ol evlerinde şen şakrak zaman geçiriyorlardır umursamıyolardır sen de rahat ol umursama

Tek bir soru soracağım, sevmediğin insanların seni arayıp "evliliğe alışabildin mi" demesi, hal hatır sorması neden bu kadar önemli? Ört kapını, karı koca mutluluğuna bak sen. Bir de günümüzde kimse "ay dur gelini arayıp bir soralım, evliliğe alıştı mı" demiyor. Herkesin kendine göre telaşı, koşuşturması var. Önemsemeyebilirler, gerek görmeyebilirler. Neden dünyanın senin etrafında dönmesini istiyorsun?

ileri başak burcu ne demek
ben de başak burcuyum bende mi böyleyim

Benim 2 elti adayım da başakmış nemesis..
Şaka bir yana benim de yükselenim ve iki kardeşim başak..
Bu arada amma başak varmış etrafımda bunu farkettim.
Kız kardeşimin iş yerinde arkadaşı başak burcuymuş kendi gibi, beni hayattan soğuttu, burcumdan soğuttu der.

Sabah küpesini unuttuğu için bijutericiden küpe alan biriymiş, takıcam dediyse ille de takıcakmış onu. Asla beyaz ve kremin dışında farklı bir renk kıyafet giymezmiş, tuvalet saatleri bile belliymiş.

Ame ben bunun burçla ilgisi olduğunu düşünmüyorum kızın bazı psikolojik sorunları varmış çünkü.

Nişanlanmanızdan beri her şeyiniz bir sorun bir dert ,evlenmişsiniz gene sorunlar bitmiyor bir de böyle sanki çok dört dörtlük güllük gülistanlık bir aile ortamınız var çocuk düşünüyorsunuz yapın hemen aman sakın durmayın .

Her üye uygun bir dille fikrini söyleyebilir fakat konuları geyik sohbetine çeviremez, konu dışı yazamaz, hakaret edemez, polemiğe giremez.

Ayrıca site kurallarına uymayan yorumları kötü içerikle bildirmek gammazlamak değildir, her üyenin yapması gereken bir işlemdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…