• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hep ben!

yaşasın yaşasın sedef geldi:64::64::64:

ya arkadaşlar neden dalga geçer gibi yorum yapılıyor gerçekten anlamıyorum..

ben mesela bana komik gelen hoşuma gitmeyen bir konu olduğunda okuyup geçerim cevap vermem.

arkadaşnda kendince sorunları var herkez gibi..onun sorunuda sedef veya ayşe fatma ne farkeder ki.. onun ince noktası da bu belki ve moralinin ne kadar bozuk olduğunu bilemeyiz.. bıkıldıysa konuyu kapatıp geçersiniz.

kim olursa olsun yaa yapmayalım böyle rica ediyorum..

Şu iki mesajı da aynı kişiye yazmış ama aradaki farka bak.
Ne denir ki sana amanede şu üslübu görünce sana hak vermek çok zor

sen hiç kusura bakmıycaksn canım insanlar birne nasıl yaklasırlarsa öyle karsılık alırlar ilkinde söylediği dorumuyduki güzel cevap vereym neyse ya siz derde derman olmak için değil açık aramak eleştri yapmak için burdasınız anlaşıldı devam edin

ya arkadaşlar neden dalga geçer gibi yorum yapılıyor gerçekten anlamıyorum..

ben mesela bana komik gelen hoşuma gitmeyen bir konu olduğunda okuyup geçerim cevap vermem.

arkadaşnda kendince sorunları var herkez gibi..onun sorunuda sedef veya ayşe fatma ne farkeder ki.. onun ince noktası da bu belki ve moralinin ne kadar bozuk olduğunu bilemeyiz.. bıkıldıysa konuyu kapatıp geçersiniz.

kim olursa olsun yaa yapmayalım böyle rica ediyorum..

100 msjım dolmadığı için yazamıyorum cnm saol teşekkür ederm:9

Kimse seni sevmek zorunda değil, sende kimseyi sevmek zorunda değilsin bu farkı gör artık lütfen!
İlla istiyorsun beni de sevsinler, arasınlar, sorsunlar bu isteğin yüzünden sürekli iyi geçinmeye çalışıyorsun, alakadar oluyorsun ama zorla güzellik olmaz amanede, niye kapını kapatıp yuvanla ilgilenmiyorsun?
Haftada bir misafir gibi git gel, fazla muhatap olma, beklenti içine girme. Her hareketlerinden kendine bir anlam çıkarma, böyle yaparak kendine ediyorsun kimseye bir şey olmaz, akıl sağlığını bozacaksın en sonunda..
Sen iyi davrandıkça ille karşılığını istiyorsun alamayınca da kendini eltilerinle kıyaslıyorsun, bu yüzden sedefi kendine öyle bir takıntı yapmışsın ki, kendini unutmuşsun..
:50::53:

Son düzenleme:
hey yarabbim ya arkadaşım ben çocuk istiyorum diye bir cümle yazdımmı.töbe yarabbim ya bence benim sedefi kıskandığım yada adına her ne demek istersen senin bilnç altına işlemiş bi şeklde açığa vuruyosun ama yanlış yerden vuruyosun.yahu kaşıntım vardı diyorum onun için gittim doktora muayenede çıktı perde varmış çocuğum olursa düşermiş amleiyat olmam lazımmış.daha bkaç aylık evliyim önmdeki sorunların bende farkındayım bunların üstüne bide çocuk doğrcak halim yok.saçma sapan fikrlerini kendine sakla vallahi yeter ya

edepsizlik yapma!
saçma sapan olan ne biliyomusun, senin yaşadığın hayat
kv kp yüzünden intihar eden ben değilim, azcık ilgi görmek için yapamayacağın şey yok seni neden sevmedikleri çok açık, hem diyosun kimseyle görüşmiyim dedikodu yapıyolar hemde gelsinler arasınlar sorsunlar, kafa bi milyon.

Amanede sakin ol.. Belki soru hoşuna gitmemiş olabilir ama o kadar da fevri olma..
Neden sürekli Yenidendoğdum'a cevap verirken bizim yazdıklarımıza sesin çıkmıyo..
Sedef'e de takılmamıştık bu sefer oysa ki

arkadaşlar konu ne olursa olsun üstüne gidiyorsunuz kızın..ben tanımam hatta konusnuda yeni okuyorum.
başlangıcınız sedef olmuş oysa ki.. üstüne gelindiğini düşündüğü için her şeye fevri konuştu demekki..

yani kısacası konu ne olursa olsun, kim olrsa olsun karşıda ki insanın psikolojisini bilemeyiz..
ben hoşlanmadığım konulara cevap vermiyorum şehsen.

gördüğüm kadarıyla genel olarak dalga geçilerek konuşulmuş.
deminde yazdım..
yapmayın arkadaşlar, yardımcı olabliyorsak ne ala, olamıyorsak aşağılayıcı yorum yapmak kimseye yakışmaz

neden dalga geçiyorsunuz ? bu dalga geçenlerin konularını burada paylaşsam mı ki ?

burda neden konu açılıyo diğer insanların düşüncelerini görmek için değil mi, ille pohpohlanacağız konumuz beğeni alıcak diye bişey yok, biz bu arkadaşın diğer konularınıda biliyoruz bazen sadece konu açılır millet konuşur ve bi süre sonra konu unutulur, söylenecek ne varsa söylenir farklı açılardan bakılır, benim bilinçaltı dememde farklı bi bakış açısı olsun diyeydi, ve olabilirdi, insan farkında olmadığı için adına bilinçaltı deniyo, ha konu sahibi derki hayır arkadaşım öyle bişey yok, hay yarabbim diye ağız açmaya gerek yok.

Birine laf soktuklarında 2-3 şak şakçı da buna aslansın kapnasın diyorsa hemen havaya giriyor bu tipler.

yazık reel hayatta ki ezikliğin sanal ortamda patlamasına güzel bir örnek ...

size ezik dahi diyemiyorum zira zeytin ezmesine bile ayıp etmiş olurum ...

arkadaşlar konu ne olursa olsun üstüne gidiyorsunuz kızın..ben tanımam hatta konusnuda yeni okuyorum.
başlangıcınız sedef olmuş oysa ki.. üstüne gelindiğini düşündüğü için her şeye fevri konuştu demekki..

yani kısacası konu ne olursa olsun, kim olrsa olsun karşıda ki insanın psikolojisini bilemeyiz..

deminde yazdım..
yapmayın arkadaşlar, yardımcı olabliyorsak ne ala, olamıyorsak aşağılayıcı yorum yapmak kimseye yakışmaz

Yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum....

burda neden konu açılıyo diğer insanların düşüncelerini görmek için değil mi, ille pohpohlanacağız konumuz beğeni alıcak diye bişey yok, biz bu arkadaşın diğer konularınıda biliyoruz bazen sadece konu açılır millet konuşur ve bi süre sonra konu unutulur, söylenecek ne varsa söylenir farklı açılardan bakılır, benim bilinçaltı dememde farklı bi bakış açısı olsun diyeydi, ve olabilirdi, insan farkında olmadığı için adına bilinçaltı deniyo, ha konu sahibi derki hayır arkadaşım öyle bişey yok, hay yarabbim diye ağız açmaya gerek yok.

söylediklerinde birazcık mantık olsaydı h ay yarabbim diye açılmazdı o ağız hem seni dön önce kendi yazdıklarına bi bak etmediğin hakaret kalmamış.hay yarabbim mi battı gözüne.ilginçsin.muhatab olmak istemiyorum seninle lütfen yazma

Bana ise sözleriniz ben farklı görüşlere bu yazılarımı yazmadım... tabi ki eleştiriler olacak duymak istediklerini duymak istiyorsa birinci mesajda yazsın bana bunu diyin diye ama geçmiş sayfalara bir bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız.

eleştirilere değil dalga geçenlere sözüm aradaki farkı iyi görün ...

konu sahibi eleştiriye açık değil ise konu açmasın !

kimse burada onun duymak istediklerini söylemek zorunda değil

Bana ise sözleriniz ben farklı görüşlere bu yazılarımı yazmadım... tabi ki eleştiriler olacak duymak istediklerini duymak istiyorsa birinci mesajda yazsın bana bunu diyin diye ama geçmiş sayfalara bir bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız.

eleştirilere değil dalga geçenlere sözüm aradaki farkı iyi görün ...

yok size yazmadım üstüne denk gelmiş yolladıktan sonra sizin yorumunuzu

merak etmiştim sedefi iyi oldu konu açtığın...
yaaa sen kocana bak gerisin, takma bırak...
o kadar diken üstündesin ki herşey gelip seni buluyo işte..
rahat ol biraz...

yaşasın yaşasın sedef geldi:64::64::64:

:1: güldürdün beni ya..

Sedef artık içimizden biri.
Sedef hepimizin eltisi

canım daha örnekleri çok burada.. sencede uyarı almaları için yeterli değil mi?
insanların düşüncesi buysa bence hiç yorum yapmasınlar

keşke herkesin konusunda hakemlik yapsanız böyle kazen bey

Sayın Nemesis ben hakem değilim. Bu konuda 3. sayfadaki mesajlar kötü içerikten bildirilmiş buna mune bakıyor. Fakat dalga geçenlere ait çok şikayet gelince baktım konuya.
Yoksa şikayet olmadığı müddetçe hiç bir konudan haberimiz dahi olmuyor.

Artık şunu bir öğrensin herkes...

deminde yazdım..

Yanlış alıntı yaptığını umuyorum çünkü
Bahsettiğin alayı yapan ben değilim ancak benden alıntı yapmışsın

Kızdığı kişi de alay etmemişti, bilinçaltından kaynaklanıyor olabilir mi diye bir soru sordu
Sende bir kere yazdın alay edilmesin diye
Ne diye ısıtıp ısıtıp tekrar devam ediyorsun anlamadık konu sahibi ya da avukatı gibi
Isıtıp sunmaya devam edeceksen bile benden alıntı yapmazsan sevinirim

Uyarı gerektiren bir kelimem varsa bunu sadece yöneticiler yapabilir bana.. O kadar :34:

Back