Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşasın yaşasın sedef geldi
kendı ıcındede umursama
umursama derken saygısızlık yapma
senı dıslamıslar gıbı gozukuyor evet cunku benım annemde olsa bende onun gelını olsam hersyeıyuzune yuzune soylesem bırak ben o kaynanama bunu yapsam benım annem benı evet dovmez belkı ama emdıgım sutu burnumdan getırır
hersey soylenemezkı koskoca ısnanlaırn bakıs acısını degıstıremeyecegıne gore
ugrasmayacaksında
annesını babasını yanınamı ıstıyorsun
yap bı kek bı yemek cay
yapamıyormusun bılmıyormusun olabılır ver anahatarı balık aldım anne sen temızle pısır aksam bızde ısten gleınce hep beraber yerız de
gor bak ıclerıne alıyorlarmı almıyorlarmı
bıde sey sorucam ; sedefler sızın dugune dogumu bahane ederek gelmemıslerdı
sanırsam bebek 2-3 aylık
sedeften oturu bebek sahıbı olmak ıstıyor olabılırmısın ?
masum bır soru
kayınvalidenler seni istemedimi evlenirken??
ne kadar masum anlatamam sana.şuan saçmalıyorsun bilemm farkındamısın.senin zihniyetin birine nisbet için çocuk doğurcak kadar kararmış canım üzgünüm.çok merak ediosan senin masum soruna karsılık vereyim ben kaşıntı ve yanma sebebiyle gttim doktora muayenede çıktı rahmimde perde olduğu.çocuk şuan ztn düşünmüyorum.ama eninde sonunda isteycem bebek.bunu duymak acı.vallahi sana kızmıyorum.demekki bende var bi sorun sanalada bile insanlar beni bu kadar yanlış tanıyorsa demekki ben kendimi ifade edemiyorum
denemedimmi cnm dediğin gibi değil belki ama farklı şekilde denedim kayınvalidemin bi eşyaya ihtyacı vardı çaırdım alışverişe gtrdüm beğendi aldık.oturduk byerde bişiler içtik eşimde vardı.babasınıda aradım çağırdım buz gibi bi sesle konuştu gelmedi.sonrasında yine aradım bkaç gn sonra hal hatr sormak için eşime verdim çaırdı nie gelmionuz falan die.e baban çalışıo hava erken kararıyor kayınvalidem bi sürü bahane uydurdu.kıyaslama yapıosun diolar.evet belki yapıorum ama haksız değilim.diğer gelinleri kayınvalidemin söylediği sözleri yetiştrdi ispiyonladı.çocukları diğer gelinleri yüzünden kaç sene küs kaldılar.onlara böyle davranmıyolar yinede.ne zmn gtsem
eltimle gecen konustuğunda sunu anlatmıs bunu demiş böyle olmuş vs vs.bu btek sedef için değil diğer eltim içinde gecerli onları arıolar konusolar ediolar.ama bana yok.tm haklısın hersey yüze söylenmez ama kaynanamın bana yaptıkları bini aşmış canıma yetmişti.ne olursa olsun böyle davranmamalı sonuçta oda yalan söyledi demediğim lafaı dedi diye çıkarıp iftar attı bana ama ben ynede ii olmak için elmden geleni yaptım niye arada eşim var diye.ayrıca inan bana bu yüzlerine söylediğim hadi iki 3 haftalık mevzu.bunlar ben nişanlıyken de evlendiğimdede böyleydi.ben yüzlerine konustum diye değil yani her zmn böylelerdi.üzüldüğüm konu sen nasıl düşünüosan bana kalırsa esimde öle düşünüo.ben konustuğum için böyle davranıyolar sanıyor.ama allah var yukarda o sadece bahaneleri oldu.her zmn böylelerdi.
denemedimmi cnm dediğin gibi değil belki ama farklı şekilde denedim kayınvalidemin bi eşyaya ihtyacı vardı çaırdım alışverişe gtrdüm beğendi aldık.oturduk byerde bişiler içtik eşimde vardı.babasınıda aradım çağırdım buz gibi bi sesle konuştu gelmedi.sonrasında yine aradım bkaç gn sonra hal hatr sormak için eşime verdim çaırdı nie gelmionuz falan die.e baban çalışıo hava erken kararıyor kayınvalidem bi sürü bahane uydurdu.kıyaslama yapıosun diolar.evet belki yapıorum ama haksız değilim.diğer gelinleri kayınvalidemin söylediği sözleri yetiştrdi ispiyonladı.çocukları diğer gelinleri yüzünden kaç sene küs kaldılar.onlara böyle davranmıyolar yinede.ne zmn gtsem
eltimle gecen konustuğunda sunu anlatmıs bunu demiş böyle olmuş vs vs.bu btek sedef için değil diğer eltim içinde gecerli onları arıolar konusolar ediolar.ama bana yok.tm haklısın hersey yüze söylenmez ama kaynanamın bana yaptıkları bini aşmış canıma yetmişti.ne olursa olsun böyle davranmamalı sonuçta oda yalan söyledi demediğim lafaı dedi diye çıkarıp iftar attı bana ama ben ynede ii olmak için elmden geleni yaptım niye arada eşim var diye.ayrıca inan bana bu yüzlerine söylediğim hadi iki 3 haftalık mevzu.bunlar ben nişanlıyken de evlendiğimdede böyleydi.ben yüzlerine konustum diye değil yani her zmn böylelerdi.üzüldüğüm konu sen nasıl düşünüosan bana kalırsa esimde öle düşünüo.ben konustuğum için böyle davranıyolar sanıyor.ama allah var yukarda o sadece bahaneleri oldu.her zmn böylelerdi.
amanede bilinçaltı ne demek biliyomusun?
yenidendoğdum kötü bişey demediki sen bile farkında değilsin ama belkide o doğurdu bende doğurayım diye düşünüyo olabilirsin, evliliğin çok yeni bi dolu sorunun var başka türlü şu durumda çocuk istemeni açıklayamıyorum ben, çocuk olursa sanada gelirler senide ararlar sorarlar sanıyosun belkide