hep ben!

amanede bir sürü konun var ve hiç birine geri dönüp cevap vermedin.eleştirende oldu,hak verende yol gösteren de.bir gün konu açıp daha uğramıyorsun bile.sonra 2 hafta sonra gelip başka bir konu daha açıyorsun.bunalttın artık insanları.tepkiler bu yüzden zaten.önce dön o cevap vermediğin konulara bir bak.binlerce öneri var senin için.

şu kızdığın üyeler vakit harcayıp akıl verdiyorlar sana ama hala aynı tepkidesin.

öğrendik efendim sizde pek bi asabisiniz kazen bey

konu sahibi eleştiriye açık değil ise konu açmasın !

kimse burada onun duymak istediklerini söylemek zorunda değil

kazen bey.. muhalefet olmamayım diyorum ama dayanamadım..

dikkat ettiyseniz başta dalga geçtikleri için kızmış. haklı da..
en başından dalga geçilmeseydi eminim söylenenelere anlayışlı olurdu.

amanede geliyor konu açıyor,millete hakaret ediyor gidiyor.tekrar 20 gün sonra geliyor aynı şeyler yaşanıyor.amanedenin sorunları da belli,alacağı tepkilerde belli.alacağı tepkiyi bilerek neden insan sürekli konu açar.

haaa bu arada silinen konusunda ettiği hakaretleri unutmadık

canım daha örnekleri çok burada.. sencede uyarı almaları için yeterli değil mi?
insanların düşüncesi buysa bence hiç yorum yapmasınlar

benden alıntıladığın yorum benim konu sahibine verdiğim cevap madem avukatlık yapacaksın bari iyi takip et sevgili tamtatam.

dalga geçmek yerine neden protesto etmiyorsunuz ?

çünkü dalga geçmek daha eğlenceli gelin birbirimize yalan söylemeyelim ...

dalga geçmek yerine neden protesto etmiyorsunuz ?

çünkü dalga geçmek daha eğlenceli gelin birbirimize yalan söylemeyelim ...

ben bir kaç konusunda protesto ettim.hatta bazı arkadaşlarımı yazmamaları konusunda uyardım.bazı konularını hiç okumadım.açıkçası bugünde görünce okumamayı düşünmüştüm.sizin yazdığınızı görünce baktım

neyse Mune gerekeni yapacaktır...

iyi akşamlar

orası doğru kadınların yazılımı böyle bence

o zaman itiraz etmeninde anlamı yok ...

bu kadın hep aynı şeyi yapıyor diye kötü içeriğe bastınız mı ? HAYIR

Kazen Bey
Bir de bazı konu sahibeleri var ki
Bildiğin güzel anlamda yönlendirici yorum yapsan bile sana cevap vermez duydu mu duymadı mı anlamazsın
Ama biri soru sordu mu özellikle hoşuna gitmeyen birşeyse aslan kesilip defalarca cevaplaşırlar
Sonra da herşeyden Fransız bi üye gelir
Neden öyle dediniz neden alay ettiniz diye bize sorar
Göz var nizam var adam akıllı yorum yaptığımız halde bize yorum yazmayan konu sahibesi ( yazmak zorunda değil )
Ancak alay edenler de başkalarıyken çok bilmiş edalarıyla gelip kimse bize ahkam kesmesin, bu çok komik ve tuhaf oluyor çünkü
Şimdi direk yazıcam ama konu dışından ban yiyeceğim bunu size soruyormuş gibi yapayım zaten yeterince geyik yapan varken ben arada kaynarım

Herkes kendine baksın, uyarı ve cezayı yöneticilere bıraksın mümkünse..

canım daha örnekleri çok burada.. sencede uyarı almaları için yeterli değil mi?
insanların düşüncesi buysa bence hiç yorum yapmasınlar

Arkadaşın dediğine güldüm diye konu sahibinin sıkıntısını hafife aldım mı zannetiniz?
Ben konu sahibine fikrimi açıkca belirtmiştim zaten...
Sizin Kazen Bey'e (bey sanırım) gammazladığınız şey "Sedef hepimizin eltisi" lafı ise bunun alay etmekle ne ilgisi var.

bence konu başlığın her şeyi özetliyor, hep ben istiyorsun ki hep sen sevil onlar arkadan iş çeviriyor sen doğrucusun diye hep sen iyi ol ama olmuyor üzülüyorsun. bence inadı bırak sevmeyen sevmesin sen eşine bak yuvana bak kendi huzurunu korumak olsun tek gayen bırak diğer gelinlerini sevsinler, sen eşinle yap gelin gezmelerini belki biraz kendini çekersen kıymetlenirsin. ayrıca daha önceki intihar girişimin yüzünden sana soğuk davranıyor olabilirler biraz da haklılar sen şimdi daha ağırbaşlı, sakin ve tutarlı olmalısın ki o zamandan kalan etkileri yumuşatıp insanların gözündeki tahammülsüz ve sorunlu amanede imajını silebilesin, sakin ol biraz uzaklaş ve zamana bırak bence her şey hemen olsun istiyorsun bunu anlıyorum ama olmuyorsa zamanla olacaktır emin ol kendini de kocanı da üzme her şeyin hayırlısı siz mutlu oldukça onlar da zamanla sana yaklaşacaklardır

benden alıntıladığın yorum benim konu sahibine verdiğim cevap madem avukatlık yapacaksın bari iyi takip et sevgili tamtatam.

sevgili nemesis ben zaten gördüğümü söylüyorum. hoşlanmayan cevap vermez böyle konulara.
avukatlık fena meslek değil :) ama en azından insanları küçük düşürecek şekilde davranmıyorum

konu sahibi hakaret etmiş olablir. güzel yorumlara gayet kibar cevap vermiş..
bence konuyu takip etmesi gereken sadece ben değilim

al işte biz birbirimizi yiyoruz amanede yok
tamtatam sanada çok kırıldım sanki beni hiç tanımıyosun alay ediyo ilan ettin benide, sen bu arkadaşı tanımıyosun biz tanıyoruzki yazdık

iyi akşamlar

o şekilde kötü içeriğe basılabılırmı??? valla bılmıyordum bılseydım basardım kazen bey ama sızde bayanın actıgı konuları bıraz ıncelersenız dalga gecen arkadasların neden işi dalgaya vurduğunu daha ıyı anlarsınız :44::44::44::44::44::44::44:

iyi akşamlar

haklısınız,basmadım.ben kötü içerik butonunu kullanamıyorum.en fazla 2 kere ya da 3 kere kullanmışımdır bunca senedir.o da kendimle alakalı değil

ben buradan düşünce tarzınızı net bilemem. gülme işaretleri olduğu için öyle bir izlenim uyandırıyor.
fikirlere saygı duymamız gerekir öyle değil mi :)

al işte biz birbirimizi yiyoruz amanede yok
tamtatam sanada çok kırıldım sanki beni hiç tanımıyosun alay ediyo ilan ettin benide, sen bu arkadaşı tanımıyosun biz tanıyoruzki yazdık

valla bende kırıldım. ben sana demedim alay ettin diye. sen demişsin ya alay etmiyorlar fikir söylüyorlar diye. ona nazaran söyledim.
konu sahipleri ne kadar saçma konuşsada ben böyle şeylere çok sinirleniyorum.
çünkü bir insanın sanalda da olsa aşağılanır gibi konuşması, dalga geçilmesi beni deli ediyor.

yanlış anlaşılmışım sen dalga geçiyorsun demedim zaten. geçenleri sana örnek gösterdim
ayrıca ben seni tanıyorum, ne kadar mantıklı bi bayan olduğunu da görüyorum buradan. ama sinirlendim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…