söylediklerinde birazcık mantık olsaydı h ay yarabbim diye açılmazdı o ağız hem seni dön önce kendi yazdıklarına bi bak etmediğin hakaret kalmamış.hay yarabbim mi battı gözüne.ilginçsin.muhatab olmak istemiyorum seninle lütfen yazma
Sayın Nemesis ben hakem değilim. Bu konuda 3. sayfadaki mesajlar kötü içerikten bildirilmiş buna mune bakıyor. Fakat dalga geçenlere ait çok şikayet gelince baktım konuya.
Yoksa şikayet olmadığı müddetçe hiç bir konudan haberimiz dahi olmuyor.
Artık şunu bir öğrensin herkes...
konu sahibi eleştiriye açık değil ise konu açmasın !
kimse burada onun duymak istediklerini söylemek zorunda değil
canım daha örnekleri çok burada.. sencede uyarı almaları için yeterli değil mi?
insanların düşüncesi buysa bence hiç yorum yapmasınlar
amanede geliyor konu açıyor,millete hakaret ediyor gidiyor.tekrar 20 gün sonra geliyor aynı şeyler yaşanıyor.amanedenin sorunları da belli,alacağı tepkilerde belli.alacağı tepkiyi bilerek neden insan sürekli konu açar.
haaa bu arada silinen konusunda ettiği hakaretleri unutmadık
benden alıntıladığın yorum benim konu sahibine verdiğim cevap madem avukatlık yapacaksın bari iyi takip et sevgili tamtatam.
dalga geçmek yerine neden protesto etmiyorsunuz ?
çünkü dalga geçmek daha eğlenceli gelin birbirimize yalan söylemeyelim ...
dalga geçmek yerine neden protesto etmiyorsunuz ?
çünkü dalga geçmek daha eğlenceli gelin birbirimize yalan söylemeyelim ...
orası doğru kadınların yazılımı böyle bence
ben bir kaç konusunda protesto ettim.hatta bazı arkadaşlarımı yazmamaları konusunda uyardım.bazı konularını hiç okumadım.açıkçası bugünde görünce okumamayı düşünmüştüm.sizin yazdığınızı görünce baktım
bak sende eleştiriye açık değilmişsin güzel örnek verdin ...
canım daha örnekleri çok burada.. sencede uyarı almaları için yeterli değil mi?
insanların düşüncesi buysa bence hiç yorum yapmasınlar
benden alıntıladığın yorum benim konu sahibine verdiğim cevap madem avukatlık yapacaksın bari iyi takip et sevgili tamtatam.
neyse Mune gerekeni yapacaktır...
iyi akşamlar
o zaman itiraz etmeninde anlamı yok ...
bu kadın hep aynı şeyi yapıyor diye kötü içeriğe bastınız mı ? HAYIR
haklısınız,basmadım.ben kötü içerik butonunu kullanamıyorum.en fazla 2 kere ya da 3 kere kullanmışımdır bunca senedir.o da kendimle alakalı değilneyse Mune gerekeni yapacaktır...
iyi akşamlar
o zaman itiraz etmeninde anlamı yok ...
bu kadın hep aynı şeyi yapıyor diye kötü içeriğe bastınız mı ? HAYIR
Arkadaşın dediğine güldüm diye konu sahibinin sıkıntısını hafife aldım mı zannetiniz?
Ben konu sahibine fikrimi açıkca belirtmiştim zaten...
Sizin Kazen Bey'e (bey sanırım) gammazladığınız şey "Sedef hepimizin eltisi" lafı ise bunun alay etmekle ne ilgisi var.
al işte biz birbirimizi yiyoruz amanede yok
tamtatam sanada çok kırıldım sanki beni hiç tanımıyosun alay ediyo ilan ettin benide, sen bu arkadaşı tanımıyosun biz tanıyoruzki yazdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?