yaşasın yaşasın sedef geldi
Şu iki mesajı da aynı kişiye yazmış ama aradaki farka bak.
Ne denir ki sana amanede şu üslübu görünce sana hak vermek çok zor
ya arkadaşlar neden dalga geçer gibi yorum yapılıyor gerçekten anlamıyorum..
ben mesela bana komik gelen hoşuma gitmeyen bir konu olduğunda okuyup geçerim cevap vermem.
arkadaşnda kendince sorunları var herkez gibi..onun sorunuda sedef veya ayşe fatma ne farkeder ki.. onun ince noktası da bu belki ve moralinin ne kadar bozuk olduğunu bilemeyiz.. bıkıldıysa konuyu kapatıp geçersiniz.
kim olursa olsun yaa yapmayalım böyle rica ediyorum..
hey yarabbim ya arkadaşım ben çocuk istiyorum diye bir cümle yazdımmı.töbe yarabbim ya bence benim sedefi kıskandığım yada adına her ne demek istersen senin bilnç altına işlemiş bi şeklde açığa vuruyosun ama yanlış yerden vuruyosun.yahu kaşıntım vardı diyorum onun için gittim doktora muayenede çıktı perde varmış çocuğum olursa düşermiş amleiyat olmam lazımmış.daha bkaç aylık evliyim önmdeki sorunların bende farkındayım bunların üstüne bide çocuk doğrcak halim yok.saçma sapan fikrlerini kendine sakla vallahi yeter ya
Amanede sakin ol.. Belki soru hoşuna gitmemiş olabilir ama o kadar da fevri olma..
Neden sürekli Yenidendoğdum'a cevap verirken bizim yazdıklarımıza sesin çıkmıyo..
Sedef'e de takılmamıştık bu sefer oysa ki
arkadaşlar konu ne olursa olsun üstüne gidiyorsunuz kızın..ben tanımam hatta konusnuda yeni okuyorum.
başlangıcınız sedef olmuş oysa ki.. üstüne gelindiğini düşündüğü için her şeye fevri konuştu demekki..
yani kısacası konu ne olursa olsun, kim olrsa olsun karşıda ki insanın psikolojisini bilemeyiz..
ben hoşlanmadığım konulara cevap vermiyorum şehsen.
gördüğüm kadarıyla genel olarak dalga geçilerek konuşulmuş.
deminde yazdım..
yapmayın arkadaşlar, yardımcı olabliyorsak ne ala, olamıyorsak aşağılayıcı yorum yapmak kimseye yakışmaz
burda neden konu açılıyo diğer insanların düşüncelerini görmek için değil mi, ille pohpohlanacağız konumuz beğeni alıcak diye bişey yok, biz bu arkadaşın diğer konularınıda biliyoruz bazen sadece konu açılır millet konuşur ve bi süre sonra konu unutulur, söylenecek ne varsa söylenir farklı açılardan bakılır, benim bilinçaltı dememde farklı bi bakış açısı olsun diyeydi, ve olabilirdi, insan farkında olmadığı için adına bilinçaltı deniyo, ha konu sahibi derki hayır arkadaşım öyle bişey yok, hay yarabbim diye ağız açmaya gerek yok.
burda neden konu açılıyo diğer insanların düşüncelerini görmek için değil mi, ille pohpohlanacağız konumuz beğeni alıcak diye bişey yok, biz bu arkadaşın diğer konularınıda biliyoruz bazen sadece konu açılır millet konuşur ve bi süre sonra konu unutulur, söylenecek ne varsa söylenir farklı açılardan bakılır, benim bilinçaltı dememde farklı bi bakış açısı olsun diyeydi, ve olabilirdi, insan farkında olmadığı için adına bilinçaltı deniyo, ha konu sahibi derki hayır arkadaşım öyle bişey yok, hay yarabbim diye ağız açmaya gerek yok.
Bana ise sözleriniz ben farklı görüşlere bu yazılarımı yazmadım... tabi ki eleştiriler olacak duymak istediklerini duymak istiyorsa birinci mesajda yazsın bana bunu diyin diye ama geçmiş sayfalara bir bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız.
eleştirilere değil dalga geçenlere sözüm aradaki farkı iyi görün ...
yaşasın yaşasın sedef geldi
güldürdün beni ya..
Sedef artık içimizden biri.
Sedef hepimizin eltisi
keşke herkesin konusunda hakemlik yapsanız böyle kazen bey
arkadaşlar konu ne olursa olsun üstüne gidiyorsunuz kızın..ben tanımam hatta konusnuda yeni okuyorum.
başlangıcınız sedef olmuş oysa ki.. üstüne gelindiğini düşündüğü için her şeye fevri konuştu demekki..
yani kısacası konu ne olursa olsun, kim olrsa olsun karşıda ki insanın psikolojisini bilemeyiz..
ben hoşlanmadığım konulara cevap vermiyorum şehsen.
gördüğüm kadarıyla genel olarak dalga geçilerek konuşulmuş.
deminde yazdım..
yapmayın arkadaşlar, yardımcı olabliyorsak ne ala, olamıyorsak aşağılayıcı yorum yapmak kimseye yakışmaz
konu sahibi eleştiriye açık değil ise konu açmasın !
kimse burada onun duymak istediklerini söylemek zorunda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?