hep ben!

Kaderin yazdıklarına aynen katılıyorum
nişanlıyken açtığın konulardan belliydi böyle olacağı, bu aileyi yeni görmedinki, bana göre çok ters şeyler yaşanmış,seviye yerlerde yok ışık kapamaca oyunu yok bilmem ne ağzımızı açık bırakan şeyler anlatmıştın kayınlarıyla ilişkisi oldu heralde bu sedefin demiştim, kayınvaliden askerde olan oğlunun eşini diğer oğullarıyla aynı odada yatırıyo vs vs vs...bi dolu çarpık şey, içten içe sedef kadar sevilmek istediğini düşünmüştüm o zamanlar, şimdi ruh halin iyice bozuldu, intihar etmeye kadar vardırdın işi, sonunu iyi görmüyorum

bıde sey sorucam ; sedefler sızın dugune dogumu bahane ederek gelmemıslerdı
sanırsam bebek 2-3 aylık
sedeften oturu bebek sahıbı olmak ıstıyor olabılırmısın ?
masum bır soru

denemedimmi cnm dediğin gibi değil belki ama farklı şekilde denedim kayınvalidemin bi eşyaya ihtyacı vardı çaırdım alışverişe gtrdüm beğendi aldık.oturduk byerde bişiler içtik eşimde vardı.babasınıda aradım çağırdım buz gibi bi sesle konuştu gelmedi.sonrasında yine aradım bkaç gn sonra hal hatr sormak için eşime verdim çaırdı nie gelmionuz falan die.e baban çalışıo hava erken kararıyor kayınvalidem bi sürü bahane uydurdu.kıyaslama yapıosun diolar.evet belki yapıorum ama haksız değilim.diğer gelinleri kayınvalidemin söylediği sözleri yetiştrdi ispiyonladı.çocukları diğer gelinleri yüzünden kaç sene küs kaldılar.onlara böyle davranmıyolar yinede.ne zmn gtsem
eltimle gecen konustuğunda sunu anlatmıs bunu demiş böyle olmuş vs vs.bu btek sedef için değil diğer eltim içinde gecerli onları arıolar konusolar ediolar.ama bana yok.tm haklısın hersey yüze söylenmez ama kaynanamın bana yaptıkları bini aşmış canıma yetmişti.ne olursa olsun böyle davranmamalı sonuçta oda yalan söyledi demediğim lafaı dedi diye çıkarıp iftar attı bana ama ben ynede ii olmak için elmden geleni yaptım niye arada eşim var diye.ayrıca inan bana bu yüzlerine söylediğim hadi iki 3 haftalık mevzu.bunlar ben nişanlıyken de evlendiğimdede böyleydi.ben yüzlerine konustum diye değil yani her zmn böylelerdi.üzüldüğüm konu sen nasıl düşünüosan bana kalırsa esimde öle düşünüo.ben konustuğum için böyle davranıyolar sanıyor.ama allah var yukarda o sadece bahaneleri oldu.her zmn böylelerdi.

bıde sey sorucam ; sedefler sızın dugune dogumu bahane ederek gelmemıslerdı
sanırsam bebek 2-3 aylık
sedeften oturu bebek sahıbı olmak ıstıyor olabılırmısın ?
masum bır soru

ne kadar masum anlatamam sana.şuan saçmalıyorsun bilemm farkındamısın.senin zihniyetin birine nisbet için çocuk doğurcak kadar kararmış canım üzgünüm.çok merak ediosan senin masum soruna karsılık vereyim ben kaşıntı ve yanma sebebiyle gttim doktora muayenede çıktı rahmimde perde olduğu.çocuk şuan ztn düşünmüyorum.ama eninde sonunda isteycem bebek.bunu duymak acı.vallahi sana kızmıyorum.demekki bende var bi sorun sanalada bile insanlar beni bu kadar yanlış tanıyorsa demekki ben kendimi ifade edemiyorum

kayınvalidenler seni istemedimi evlenirken??

istediklerini sanmıyorum açıkça yüzüme istemiyoruz demediler ama bizim durmumuz yok aniden çıktınız vs dediler.eşime demiştim ozmn istemiyolar erteleyelm die.kabul etmedi.ztn isteme günümdede kaynnam bizim durmumuz yok amanede sevmiş amanede istemeye gelin dedi falan diyerek yine beni resil etmişti

Amanede sakin ol.. Belki soru hoşuna gitmemiş olabilir ama o kadar da fevri olma..
Neden sürekli Yenidendoğdum'a cevap verirken bizim yazdıklarımıza sesin çıkmıyo..
Sedef'e de takılmamıştık bu sefer oysa ki

hmm o zman onlarla mesefeli olman daha iyiya boşver sne kocanla mutlu olduktan sonra napacaksın ailesini bayramdan bayrama görüşün eltilerininde yaptıklaını ettiklerine hiç yorum yapma gitme gelme evlerine görüşmediğin zamnlardada amanede bize bunu söyledi fialan dicek değillerya sende mesefe koy yani çözüm yolun bu bence...hiç yaranmaya çalşma onlara boşveeeerrrr ne sana bişy söyleseler bile karşılık verme sus eşin illaki görecek haksızlığı sna destek verecek..sakın bu yüzdende intihara falan kalkışma

amanede bilinçaltı ne demek biliyomusun?
yenidendoğdum kötü bişey demediki sen bile farkında değilsin ama belkide o doğurdu bende doğurayım diye düşünüyo olabilirsin, evliliğin çok yeni bi dolu sorunun var başka türlü şu durumda çocuk istemeni açıklayamıyorum ben, çocuk olursa sanada gelirler senide ararlar sorarlar sanıyosun belkide

Şu iki mesajı da aynı kişiye yazmış ama aradaki farka bak.
Ne denir ki sana amanede şu üslübu görünce sana hak vermek çok zor

burdakı ınsanlar sana kac kere evlenme amanede mutsuz olursun dedıler sen kacını dınledın ?? malesefkı hıcbırını dınlemedın ve hep kendı burnunun dıkıne gıttın sımdı geldın gene konu acıp ınsanlardan akıl ıstıyosun burda yazılanların kacını dınlıyceksın ben soylıyım gene hıcbırını! hem boyle yapıosun hem burakı ınsanlara hakaretler yagdırıyosun hemde hala gelıp burda konu acıyosun yazık valla cok yazık

BENIM annem bana hep derkı sana tas atana sen ekmek at ben bazen bunn benı yaraladıgını dusunurum cunku bazen arkadaslarımdan haketmedıgım seylerı goruyorum altan alan bı ypaım oldugu ıcın hersyeı rahatlıklar soyleyebılır pozısyona gırıyorlar
aslında erkeklerı kandırmak da kolay bız kadınlar daha zoruz benım esımın aılesı o kadar karsı cıktılarkı evlenmemıze bızım anlatamam daha sonra ıkna oldular benı cok sevıyorlar bende onlara belkı dahada ıyı davranmak zorunda esımın yanılmadıgını ıspatlamak degılde gostermek ıstıyorum
kac yasındalar bılemıyorum babasıyla aranızda bıseyler oldumu gecmıste kotu bılemıyorum ama evınıze sık sık davet edersenız onlarda gelmemezlık belkıde utandıklarından yapamazlar
soyledıgın seylerde tıkanıyorumc unku sen yasadın sen bılıyorsun

bırde bebek konusunu yanlıs anladıysam yanlıs anladın derdın neden buyuk tepkıler verıyorsunkı bana ben sana bıseyler soylemeye calıstım kı gercekten sana dokundurmaya calısmadım

rahımdekı perde konusunda bılgım yok gecmıs olsun ınsallah kotu seyler yasamazsın aılesı bılıyormu acaba esın soylememıs olabılırmı bende pazarttesı bı kaza gecırdım kuyruk sokumumu vurdum bekledım ararlar dıye aramadılar salı aksamı arayıp kayınvalıdemı neden aramadınız kaza gecırdım ama xxx soylememıs sıze dedım guldum lafta sokmak nıyetıle o tarz bı ses notum yoktu oda meraklandı haberım yoktu soylese aramazmıyım dedı tatlı dıl yılanı delıgınden cıkarır ben buna cok ınanıyorum

ben konuya yabancıyım evlenmeden öncedemi vardı sorunlar ben diğer açtığın konuları bulamadımda

hey yarabbim ya arkadaşım ben çocuk istiyorum diye bir cümle yazdımmı.töbe yarabbim ya bence benim sedefi kıskandığım yada adına her ne demek istersen senin bilnç altına işlemiş bi şeklde açığa vuruyosun ama yanlış yerden vuruyosun.yahu kaşıntım vardı diyorum onun için gittim doktora muayenede çıktı perde varmış çocuğum olursa düşermiş amleiyat olmam lazımmış.daha bkaç aylık evliyim önmdeki sorunların bende farkındayım bunların üstüne bide çocuk doğrcak halim yok.saçma sapan fikrlerini kendine sakla vallahi yeter ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…