konunu okumadan yazıyorum cunku cevap vermıyorsun
oncekı konuna ıstınaden amede senın psikolojik sorunların var doktora gıtmelısın
:S sımdı konunu okuyacagım ve ıcıme agırlık oturacak emınım
konu acıp sonra hıc bılgılendırmeden 15-20 gun sonra gelıp konu acıyorsun :S
Sen eşinle iyiysen takmayacaksın gerisini.
Kapını kapatırsın onlarda dışarda kalır.
Dış kapının mandallarını umursamayacaksın yoksa sen üzldüğünle kalırsın kimseye bişey olmaz.
yine sedef
yine kıyaslama
sana evlenmeden bunları söylemiştik dimi?.. hala idrak edemiyorsun ki.. takıntı halindesin ne yazık ki
hiç bilgilendirmeden öylemi ..konuyu açıp çıkmak istemzdim ama eşim gelecek dedim ve çıktım sonrasındada hep doktor doktor dolaştık ztn çocuk düşük olur sorunuyla ilgili.insanların ne yaşadığını bilmeden atıp tutmayın hanfendi.ayrıca konuma yorum yazıp yazmamak kişisel tercihiniz .konuyu okumadan farklı şeylere istinaden yorum yazmanızda üzücü ayrıca ..
bu sedeften bana fenalık geldi
sedef kim?...................
bu gidişle eşimlede aramı bozacaklar kaynanam soktuğu laflarla her dedikodudan beni sorumlu tutmasıyla evimizdede huzurumuzu bırakmıyor
acık acık soyledıgın ıcın herkeze anlattıklarını dusunuyolar herhalde
kocanla bu sebeblerden oturu kavga etme bazen acık sozlu olup herseyı pat pat soylemek ıyı olmuyor
ıcınde tutmak daha ıyı bak necatı sasmaz evlendı demıstı
mutluyuz gozumuz kor kulagımız sagır
bır bu mantıkla evlılıgımızı surduruyoruz ayrıca bız senınlede yakın arayla evlendık :S
en iyisi bunu yapmak canım.artık kocama hiçbişeyi anlatmıyorum ztn.doğruluk ve açık sözlülük her yerde işe yaramıomuş malesef gec oldu ama anladım.
fenalık geldi madem neden halakonumu okuyup yorum yazma ihtyacı hissediyorsun okuma es gec bu kadar basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?