hep bana bakan bir erkek 2 yıldır neden açılmaz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bi üye vardı adam fellik fellik kaciyodu bu aşık sanıyordu aklıma o geldi hatırlamıyorum var mi hatırlayan
Hayır leyla değil bu. Leyluşu nerde olsa tanırım çok belli ediyor kendini. Bu arkadaş B Bar_Bos diye bir üye var ona çok benziyor. Katibin Ruhu da yazmış. O üye olabilir. Yaşları da hemen hemen aynı.

Sizinle alakası yok çünkü. Kafanızda kurmuşsunuz.

Abla sen cok sevildigin icin mi 2 yildir bekliyorsun? Hayat kisa abla senelerine yazik. Ben gerizekalilar grubundayim affet aplaaa.

Bu karı mal he, belki de adam ama şuna bak ne kadar da mal bi insan diyip ibretle bakıyordur. O şekilde değilse de inş açılmaz bu arada, bu ürerse benim çocuklarımla aynı toplumda yaşayacaklar
Belki adamın yanında da burdaki gibi garip gurip hallere giriyordur, adam dalga konusu oldukça çevrede gıcık olmuştur, o da garip tavırlar sergilemeye başlamıştır, garibim de bunu kıskanmaya yoruyodur.

Eee tamam ilgisi olsa bile yapacak birşey var mı? O kadar flört seviyor devamını sevmiyor demek ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…