hep bana bakan bir erkek 2 yıldır neden açılmaz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında onun instasını ekledim konusma baslatmak icin bu hesap sahte mi diye dm attim cvp vermedi..zaten amaci acilmak ay bu kiz benim olsa olsa idi,dm ye yanit verirdi.Ya ben hayatim boyunca bu kadar it gibi sevilmedim,acik yazamiyorum buralar okunuyor surekli kontak halindeydi benimle bir ara instami kapattim oraya gitmedim iki ay,arkadasima beni sordurmus sordurgu gunde instasinda ölmek istiyorumlu seyler..yani anlarsin bir erkegin sevgisini beni seviyor ama ya evli ya da ne bileyim cozemedim gitti..bu arada o yetkin biridir akil hastasi falan degil
El şıklatma yaptın mı ? Adamın sevdiği fln yok , daha medeni halini bile bilmeden ne sevgisi

Aslında onun instasını ekledim konusma baslatmak icin bu hesap sahte mi diye dm attim cvp vermedi..zaten amaci acilmak ay bu kiz benim olsa olsa idi,dm ye yanit verirdi.Ya ben hayatim boyunca bu kadar it gibi sevilmedim,acik yazamiyorum buralar okunuyor surekli kontak halindeydi benimle bir ara instami kapattim oraya gitmedim iki ay,arkadasima beni sordurmus sordurgu gunde instasinda ölmek istiyorumlu seyler..yani anlarsin bir erkegin sevgisini beni seviyor ama ya evli ya da ne bileyim cozemedim gitti..bu arada o yetkin biridir akil hastasi falan degil
Böyle şeyler bizim yaş grubumuz için normal şeyler değil, ben olsam 1 miktar tırsarım açıkçası

(Ekleme: bazı hiç sevilmemiş,muhtemelen "aldatılmış",ucube kadınlar kıskançlık krizine girip dalgaya aldılar,cevap verdiler,onları engelliyorum.Sadece zekice olan cevaplar kalacak.Forumda yeni olduğum için cevaplar nerden nasıl alınıyor,her şey çok karışık geldi.Sadece zekiler muhatabımdır,eşşekleri şutluyorum,hayat zaten zor burdada eşşek çekemem.)
:KK57:

Eşim gönlümü fethetmek için kampüsümüze gelip tüm kedilere döner+ ayran (evet ayran) ısmarlamıştı. Millet 2 senedir açılmayan adamın açılmasını bekliyor. Giydikçe açılır abla 🥶
Esin bu kadar esnekse merak etme senin yatagindan cikip baska kadinlarla döner yiyordur bacı 🥶 giydikçe esner teyze

Esin bu kadar esnekse merak etme senin yatagindan cikip baska kadinlarla döner yiyordur bacı 🥶 giydikçe esner teyze
Ya adam sevmiş girmiş kadına jest yapmış. Evlenmisler. Siz hala 2 senedir adam bakıyor falan diyorsunuz. Bunun esneklikle ne ilgisi var? 2 sene konuşmadı diye düzgün adam oldu da bu kadının eşi bir jest yaptı diye başka kadınlara mi bakacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X