G zekali feysbuktan adam sana direk acilmis g zekaliiiiBiz feysfuktan tanıştıydık, İstanbul'dan Balıkesir'e gayet de gitti geldi adam. İsteyen yapıyor.
Sende cıvıttın bi halt anlamamissin şutBiz feysfuktan tanıştıydık, İstanbul'dan Balıkesir'e gayet de gitti geldi adam. İsteyen yapıyor.
El şıklatma yaptın mı ? Adamın sevdiği fln yok , daha medeni halini bile bilmeden ne sevgisiAslında onun instasını ekledim konusma baslatmak icin bu hesap sahte mi diye dm attim cvp vermedi..zaten amaci acilmak ay bu kiz benim olsa olsa idi,dm ye yanit verirdi.Ya ben hayatim boyunca bu kadar it gibi sevilmedim,acik yazamiyorum buralar okunuyor surekli kontak halindeydi benimle bir ara instami kapattim oraya gitmedim iki ay,arkadasima beni sordurmus sordurgu gunde instasinda ölmek istiyorumlu seyler..yani anlarsin bir erkegin sevgisini beni seviyor ama ya evli ya da ne bileyim cozemedim gitti..bu arada o yetkin biridir akil hastasi falan degil
Böyle şeyler bizim yaş grubumuz için normal şeyler değil, ben olsam 1 miktar tırsarım açıkçasıAslında onun instasını ekledim konusma baslatmak icin bu hesap sahte mi diye dm attim cvp vermedi..zaten amaci acilmak ay bu kiz benim olsa olsa idi,dm ye yanit verirdi.Ya ben hayatim boyunca bu kadar it gibi sevilmedim,acik yazamiyorum buralar okunuyor surekli kontak halindeydi benimle bir ara instami kapattim oraya gitmedim iki ay,arkadasima beni sordurmus sordurgu gunde instasinda ölmek istiyorumlu seyler..yani anlarsin bir erkegin sevgisini beni seviyor ama ya evli ya da ne bileyim cozemedim gitti..bu arada o yetkin biridir akil hastasi falan degil
Ahahahah. Noldu kız ? Zoruna gittiğini bu kadar belli etmesen keşke. Evet şekerim 10 yıllık evliyiz, açılmakla kalmadı 2 çocuk yaptık.G zekali feysbuktan adam sana direk acilmis g zekaliiii
Herkes swBöyle şeyler bizim yaş grubumuz için normal şeyler değil, ben olsam 1 miktar tırsarım açıkçası
Tamam anladık bekaretini 16 yaşinda verdinBöyle şeyler bizim yaş grubumuz için normal şeyler değil, ben olsam 1 miktar tırsarım açıkçası
(Ekleme: bazı hiç sevilmemiş,muhtemelen "aldatılmış",ucube kadınlar kıskançlık krizine girip dalgaya aldılar,cevap verdiler,onları engelliyorum.Sadece zekice olan cevaplar kalacak.Forumda yeni olduğum için cevaplar nerden nasıl alınıyor,her şey çok karışık geldi.Sadece zekiler muhatabımdır,eşşekleri şutluyorum,hayat zaten zor burdada eşşek çekemem.)
Ne diyon be tevekkelHerkes sw
Tamam anladık bekaretini 16 yaşinda verdin
Mezara götürmekten iyidir, sefası olsun aslanımın. Sen de kuru, reçelini yapalım.Herkes sw
Tamam anladık bekaretini 16 yaşinda verdin
Onun için mi iki senedir kimseyi bulamayıp trene bakar gibi bakılıyorsunuz.Cirkin oldugunu burdan anlamis olduk zira biraz genc ve cekici her bayan istedigi erkegi bir parmak şıklatmasiyla elde eder ki..cirkin oldugun icin anlamaman normal be bacim
Kediye döner ayran mı ahahhah.Eşim gönlümü fethetmek için kampüsümüze gelip tüm kedilere döner+ ayran (evet ayran) ısmarlamıştı. Millet 2 senedir açılmayan adamın açılmasını bekliyor. Giydikçe açılır abla
Döner ve ayran ucu ucuna denk gelir inş. demişti arkadaşlarKediye döner ayran mı ahahhah.
Esin bu kadar esnekse merak etme senin yatagindan cikip baska kadinlarla döner yiyordur bacıEşim gönlümü fethetmek için kampüsümüze gelip tüm kedilere döner+ ayran (evet ayran) ısmarlamıştı. Millet 2 senedir açılmayan adamın açılmasını bekliyor. Giydikçe açılır abla
Dönere tav olacak vizyonsuz kadınlara gidecekse kendi bilir kdjsjsjskEsin bu kadar esnekse merak etme senin yatagindan cikip baska kadinlarla döner yiyordur bacıgiydikçe esner teyze
Bu kadar sinirin sebebi belli olduMezara götürmekten iyidir, sefası olsun aslanımın. Sen de kuru, reçelini yapalım.
Ya adam sevmiş girmiş kadına jest yapmış. Evlenmisler. Siz hala 2 senedir adam bakıyor falan diyorsunuz. Bunun esneklikle ne ilgisi var? 2 sene konuşmadı diye düzgün adam oldu da bu kadının eşi bir jest yaptı diye başka kadınlara mi bakacak.Esin bu kadar esnekse merak etme senin yatagindan cikip baska kadinlarla döner yiyordur bacıgiydikçe esner teyze
E sen tav olmussun..kiz ne salaksin kendi kendini ifşa ediyorsun,kocanin cocugu bile vardir ya da niyete girse yapar ruhun duymazzzz saftirikDönere tav olacak vizyonsuz kadınlara gidecekse kendi bilir kdjsjsjsk