Benim zaten bir beyim yok evde kedimle bakışırım anca o da çok bakınca saldırıyor
Aa iyi hatırlattın gidem de köpeğimle bakisayim o öpüyor kediler nankör evlat işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim zaten bir beyim yok evde kedimle bakışırım anca o da çok bakınca saldırıyor
Konu sahibinin söylediğine göre kocamın gayri meşru çocuğu varmış, ben onu bulmaya gidiyorum.
Adam sana aşık deseydik kocamız dünyanın en sadık adamı olurduBanada kocamın beni aldattığına yemin etti. Hiç şaşırmam başka birine bir iftira daha atarsa
E siz de 34 yaşında kadınsınız canım. Gidip sorsanıza adama neden böyle yapıyorsun diye. Sizin de gönlünüz var galiba, bak yaş 34 olmuş, 2 sene de bu adam açılacak diye heba artık bekleme bence cesaretini topla ver adamla konuş.Kimin ne gözle baktığını anlıyoruz bu hamdolsun bu kişi peşimden ayrılmıyor adımda atmıyor,misal sosyal medyada attığım konuma gelir ama yanıma gelmez..
Aa cidden o nerde ne zamandır görünmüyor.Bedevihatun a niye benzettim ?
Bedevihatun a niye benzettim ?
Hani bu adamı ayda 1-2 kere görüyordunuz? Nereden biliyorsunuz bakmadığını ? Başka kadınlarla münasebeti olmadığını?Bakmiyor .. ben goruyorum.
Konu yorumlara kapatılmıştır.(Ekleme: bazı hiç sevilmemiş,muhtemelen "aldatılmış",ucube kadınlar kıskançlık krizine girip dalgaya aldılar,cevap verdiler,onları engelliyorum.Sadece zekice olan cevaplar kalacak.Forumda yeni olduğum için cevaplar nerden nasıl alınıyor,her şey çok karışık geldi.Sadece zekiler muhatabımdır,eşşekleri şutluyorum,hayat zaten zor burdada eşşek çekemem.)