- 19 Mayıs 2020
- 46.464
- 207.925
Şimdi bu flört mü?Eee tamam ilgisi olsa bile yapacak birşey var mı? O kadar flört seviyor devamını sevmiyor demek ki.
Flört tabi zoruna mı gittiŞimdi bu flört mü?
O sizden kurtulacak gibi görünüyor. Adamı sürekli dikizlemeniz hoş olmamış.Zaten 10 gun sonra ben ayriliyorum..bir daha beni goremeyecek ondan kurtulacagim.
Mantıklı bir cevap geldi nihayet...Hiçbir erkek duygusal yakınlık hissettiği bir kadına 2 yıl uzaktan bakmaz. Büyük ihtimalle psikolojik bir sıkıntısı olabilir bahsettiğiniz kişinin.
Adım atardı diyorlar işte zaten.ne istiyorsunuz anlamak mümkün değil.sen bu adamın neresinden kurtulacaksın onu anlamadık ki.ortada ilişki yok.dalga geçmek için mi konu açtınız?Bana evlilerde zamaninda aynen boyle cok bakti,yuz versem anında damlarlar,hatta arkadasimla birini dalgaya aldik evli biri vardi surekli bana bakmalar,yardimci olmalar,korumalar falan yuz vermedigim icin acilamiyordu,sonra bir gun bosluguma denk geldi ona gulumsedim samimi davrandım..sonuc? Instagramdan gece dm atip nasilsin diye sordu cevap vermedim.Yani evli adamlarin cogu icin evlilik engel degil ki,alice harikalar diyarinda yasiyorsun galiba
Konustu kezoO sizden kurtulacak gibi görünüyor. Adamı sürekli dikizlemeniz hoş olmamış.
Tabi canım nasıl gitmesin resmen true love.Flört tabi zoruna mı gitti
Konustu kezo
Fake bu yaŞimdi bu flört mü?
Adam eminim bakmıyor, kadın hasta belli.Ay sana insan gibi yazanda kabahat. birazdan banlanıp def olup gideceksin. Adama git bir daha bana bakma diye tehdit et de ağzının payını alıp otur.
İnsan sevdiğine kıyamaz bunu unutmaTabi canım nasıl gitmesin resmen true love.
Tabi canım şimdi evlenince zevüşücen, vücudun deforme olacak, bi de çocuk yaparsan wowowo gitti daş ficut.İnsan sevdiğine kıyamaz bunu unutma
Seviyorum demeye kıyamamış. Bir ömür bakışmakla yetinecek kadar tok ruhlu.İnsan sevdiğine kıyamaz bunu unutma
Seviyorum demeye kıyamamış. Bir ömür bakışmakla yetinecek kadar tok ruhlu.
Tok ruhlu ne be. Neyse.
Ben ara ara ayrılıyorum maalesef. Yemek yapmam lazım, beyim bey açtır çok. Sofrada sadece bakışmakla yetinmek istemiyorum.Ya sayfadan ayrilmiyorum hala neler kaçırıyorum
Ben ara ara ayrılıyorum maalesef. Yemek yapmam lazım, beyim bey açtır çok. Sofrada sadece bakışmakla yetinmek istemiyorum.
Selena mısın sen parmak şıklatmayla istediğin olsun ? ya bazı kadınları anlamıyorum gerçekten erkeklerin bu kadar kritersiz sadece iki bacak arasındaki için her kadına yürüyeceğini veya siz ona açılınca size olumlu bakacağını mı sanıyorsunuz.Erkekler de seçiyor ...huyunuza bakıyor ,güzelliğinize bakıyor, üslubunuza bakıyor.Sizde güzellik olsa bile bu terbiye yoksunluğuyla adam değil 2 yıl 10 yıl daha bakar anca bakar ama.Ötesi için değmezsiniz çünkü ben bunu anladım.Ha güzellik çok olsaydı yine sizinle takılmak için adım atardı belki bi nebze ama adam onu da yapmamışCirkin oldugunu burdan anlamis olduk zira biraz genc ve cekici her bayan istedigi erkegi bir parmak şıklatmasiyla elde eder ki..cirkin oldugun icin anlamaman normal be bacim