hep bana bakan bir erkek 2 yıldır neden açılmaz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana bir sey diyeyim mi yazindan zeki olmadigini anladim bak yemin ediyorum kocan seni aldatiyordur sen cok safsin akilli degilsin
Daha burda şuan yazıştığın bir insan için bile yemin edip kafanda kuruyorsan bence herşey senin hayal urunundur. Adam sana bakmiyordur. Hatta belki bir adam bile yoktur 😂 Kiblendin.

Siz hiç sordunuz mu? İşte bakışlarını hissediyorum, etrafimdasin sürekli, benden mi hoşlanıyorsun diye

(Ekleme: bazı hiç sevilmemiş,muhtemelen "aldatılmış",ucube kadınlar kıskançlık krizine girip dalgaya aldılar,cevap verdiler,onları engelliyorum.Sadece zekice olan cevaplar kalacak.Forumda yeni olduğum için cevaplar nerden nasıl alınıyor,her şey çok karışık geldi.Sadece zekiler muhatabımdır,eşşekleri şutluyorum,hayat zaten zor burdada eşşek çekemem.)
Adam hayattaki en büyük şansını size acılmayarak kullanmis

Ya bi üye vardı adam fellik fellik kaciyodu bu aşık sanıyordu aklıma o geldi hatırlamıyorum var mi hatırlayan

İletişim biraz sıkıntılı sizde. Adama aşıksanız neden kurtulmak istiyorsunuz? Gidin siz duygularınızı açıklayın. Adam sizin ifade ettiğiniz gibi sürekli size bakıyorsa ve sizi başkalarından kıskanıyorsa duygularınızın karşılıklı olma ihtimali de var.
A
Siz hiç sordunuz mu? İşte bakışlarını hissediyorum, etrafimdasin sürekli, benden mi hoşlanıyorsun diye
Façam yemiyor..

Hey be aslan

Niye yemesin ya, sorulabilir bence. Medeni bir şekilde bu tür şeyler tartışılabilir olmalı
Aslında onun instasını ekledim konusma baslatmak icin bu hesap sahte mi diye dm attim cvp vermedi..zaten amaci acilmak ay bu kiz benim olsa olsa idi,dm ye yanit verirdi.Ya ben hayatim boyunca bu kadar it gibi sevilmedim,acik yazamiyorum buralar okunuyor surekli kontak halindeydi benimle bir ara instami kapattim oraya gitmedim iki ay,arkadasima beni sordurmus sordurgu gunde instasinda ölmek istiyorumlu seyler..yani anlarsin bir erkegin sevgisini beni seviyor ama ya evli ya da ne bileyim cozemedim gitti..bu arada o yetkin biridir akil hastasi falan degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X