aynen aşırı çirkinim şimdi gidip ağlicam rezil oldum bütün sırrı bozdunCirkin oldugunu burdan anlamis olduk zira biraz genc ve cekici her bayan istedigi erkegi bir parmak şıklatmasiyla elde eder ki..cirkin oldugun icin anlamaman normal be bacim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen aşırı çirkinim şimdi gidip ağlicam rezil oldum bütün sırrı bozdunCirkin oldugunu burdan anlamis olduk zira biraz genc ve cekici her bayan istedigi erkegi bir parmak şıklatmasiyla elde eder ki..cirkin oldugun icin anlamaman normal be bacim
Tatlım şimdi şöyle bir durum var, seni aldatacak adam yok daha.Ve yuzde 50 si de aldatiliyordur söylesene hangi evlilik duzgun gidiyor ki nereye baksam yalan evlilikler
Daha burda şuan yazıştığın bir insan için bile yemin edip kafanda kuruyorsan bence herşey senin hayal urunundur. Adam sana bakmiyordur. Hatta belki bir adam bile yoktur Kiblendin.Sana bir sey diyeyim mi yazindan zeki olmadigini anladim bak yemin ediyorum kocan seni aldatiyordur sen cok safsin akilli degilsin
senin gibi cirkinler ne anlasın guzelin derdindenaynen aşırı çirkinim şimdi gidip ağlicam rezil oldum bütün sırrı bozdun
Peki kardeş sorryBak kardes karsinda her konuda bilgisi olan biri var yani oyle yanlis anlayacak bir insan degilim ..insan sarrafiyimdir ..
Valla evlenirsem aldatilma ihtimalim yuzde 80 cunku erkeklerin yuzde 80 i piçtir..eger yuzde 20 lik kisimdan biriyle evlenirsem aldatilmam evetTatlım şimdi şöyle bir durum var, seni aldatacak adam yok daha.
kız hiç sorma yıllardır aynaya bakamıyorum o kadar çirkinimki görenler imana geliyor,kaç kişi tövbe etti namaza başladı bilsen.senin gibi cirkinler ne anlasın guzelin derdinden
Adam hayattaki en büyük şansını size acılmayarak kullanmis(Ekleme: bazı hiç sevilmemiş,muhtemelen "aldatılmış",ucube kadınlar kıskançlık krizine girip dalgaya aldılar,cevap verdiler,onları engelliyorum.Sadece zekice olan cevaplar kalacak.Forumda yeni olduğum için cevaplar nerden nasıl alınıyor,her şey çok karışık geldi.Sadece zekiler muhatabımdır,eşşekleri şutluyorum,hayat zaten zor burdada eşşek çekemem.)
Ya bi üye vardı adam fellik fellik kaciyodu bu aşık sanıyordu aklıma o geldi hatırlamıyorum var mi hatırlayan
Yüzde yirmiliği mi bekliyon sen şimdi 2 yıl?Valla evlenirsem aldatilma ihtimalim yuzde 80 cunku erkeklerin yuzde 80 i piçtir..eger yuzde 20 lik kisimdan biriyle evlenirsem aldatilmam evet
Aİletişim biraz sıkıntılı sizde. Adama aşıksanız neden kurtulmak istiyorsunuz? Gidin siz duygularınızı açıklayın. Adam sizin ifade ettiğiniz gibi sürekli size bakıyorsa ve sizi başkalarından kıskanıyorsa duygularınızın karşılıklı olma ihtimali de var.
Façam yemiyor..Siz hiç sordunuz mu? İşte bakışlarını hissediyorum, etrafimdasin sürekli, benden mi hoşlanıyorsun diye
Kedi ciğer meselesi yineVe yuzde 50 si de aldatiliyordur söylesene hangi evlilik duzgun gidiyor ki nereye baksam yalan evlilikler
Aslında hani isyeri okul olsa birbirimizi surekli gorsek zaten ya biterdi ya baslardi..goremiyoruz o bizim bolgeye is icabi geliyorA
Façam yemiyor..
Niye yemesin ya, sorulabilir bence. Medeni bir şekilde bu tür şeyler tartışılabilir olmalıFaçam yemiyor..
Biz feysfuktan tanıştıydık, İstanbul'dan Balıkesir'e gayet de gitti geldi adam. İsteyen yapıyor.Aslında hani isyeri okul olsa birbirimizi surekli gorsek zaten ya biterdi ya baslardi..goremiyoruz o bizim bolgeye is icabi geliyor
bir erkek yemekhane kartını unutuysa ve bir kadın olarak siz ödemek isterseniz o izin vermezse bu yanlış birşey midir
Biz aynı iş yerinde calışıyoruz kartla ödüyoruz bugün onun kartı yokmuş unutmuş ve hesabına yazdıracaktı bende yanındaydım ve duydum ardından kassadaki kadına bunuda ben ödicem dedim o duydu ve izin vermedi elimde olan kartımı tutu ama ben yinede yapıştırdım düğmeye ama galiba olmadı ve...www.kadinlarkulubu.com
Aşkı tattığım için her bakana aşık olduğumu sanmıyorumBelli ki aşkı tatmamışsın,kimse etrafında dolanmamış
Aslında onun instasını ekledim konusma baslatmak icin bu hesap sahte mi diye dm attim cvp vermedi..zaten amaci acilmak ay bu kiz benim olsa olsa idi,dm ye yanit verirdi.Ya ben hayatim boyunca bu kadar it gibi sevilmedim,acik yazamiyorum buralar okunuyor surekli kontak halindeydi benimle bir ara instami kapattim oraya gitmedim iki ay,arkadasima beni sordurmus sordurgu gunde instasinda ölmek istiyorumlu seyler..yani anlarsin bir erkegin sevgisini beni seviyor ama ya evli ya da ne bileyim cozemedim gitti..bu arada o yetkin biridir akil hastasi falan degilNiye yemesin ya, sorulabilir bence. Medeni bir şekilde bu tür şeyler tartışılabilir olmalı