hep bana bakan bir erkek 2 yıldır neden açılmaz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evli degil yuzugu yok
Yazdığın mesajı unuttun heralde, evli adama gülmüşün o da mesaj yazmış ya sana, büssürü evli adam bakıyormuş falan. Hem Türk erkeğinin yüzde 80 i yüzük takmıyor, kalanı da yeni evli. Güvenme yüzük olayına.

Son derece ciddi saygılı bı adam sizin yanınızda erkek varken belli edecek şekilde sinirlenip, etrafinizda tur atıp bu şekilde davranışlar yapmaz ki. Yani ya onda sorun var ya sizde. Başka açıklaması yok.
Benim tek hatam sevmem.Daha oncede bunlar oldu etrafimda dolanip sonra acilanlar oldu ama sevgi degilmis meger onlar..yani bu yasadigim sey normal degil acil.kurtulmam gerek.

Bana evlilerde zamaninda aynen boyle cok bakti,yuz versem anında damlarlar,hatta arkadasimla birini dalgaya aldik evli biri vardi surekli bana bakmalar,yardimci olmalar,korumalar falan yuz vermedigim icin acilamiyordu,sonra bir gun bosluguma denk geldi ona gulumsedim samimi davrandım..sonuc? Instagramdan gece dm atip nasilsin diye sordu cevap vermedim.Yani evli adamlarin cogu icin evlilik engel degil ki,alice harikalar diyarinda yasiyorsun galiba
kız sen instgrmda,istesem 5 dk sevgilinizi elinizden alırım diyen kız değilmisin,niye baştan söylemiyosun😂😂😂

Evli degil yuzugu yok
Güvenme yüzüğü olmamasına. Bizde eşimle yüzük takmiyoruz ama 10 yıllık evliyiz.
Bence adamın sana ilgisi falan yok daha burda bile ağzın boyleyse gerçek hayatta nasıl davranıyorsundur kim bilir. Bahsettigin hareketleri yapan sen bile olabilirsin hatta. Adamın etrafinda dönen yanında birini gorunce sinirlenen falan. O potansiyel var.

Cirkin oldugunu burdan anlamis olduk zira biraz genc ve cekici her bayan istedigi erkegi bir parmak şıklatmasiyla elde eder ki..cirkin oldugun icin anlamaman normal be bacim
Peki 2 yıldır neden bu adamı elde edemedin , sürekli yeşil ışık yakmissin

Güvenme yüzüğü olmamasına. Bizde eşimle yüzük takmiyoruz ama 10 yıllık evliyiz.
Bence adamın sana ilgisi falan yok daha burda bile ağzın boyleyse gerçek hayatta nasıl davranıyorsundur kim bilir. Bahsettigin hareketleri yapan sen bile olabilirsin hatta. Adamın etrafinda dönen yanında birini gorunce sinirlenen falan. O potansiyel var.
Sana bir sey diyeyim mi yazindan zeki olmadigini anladim bak yemin ediyorum kocan seni aldatiyordur sen cok safsin akilli degilsin

Cirkin oldugunu burdan anlamis olduk zira biraz genc ve cekici her bayan istedigi erkegi bir parmak şıklatmasiyla elde eder ki..cirkin oldugun icin anlamaman normal be bacim
E şıklatsana adamada parmağını madem 2 yıldır adım attırtmaya çalışacağına. Genç ve çekici bayan. 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X