- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Ellaam kiSenin beynin "yarım"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellaam kiSenin beynin "yarım"
Yazdığın mesajı unuttun heralde, evli adama gülmüşün o da mesaj yazmış ya sana, büssürü evli adam bakıyormuş falan. Hem Türk erkeğinin yüzde 80 i yüzük takmıyor, kalanı da yeni evli. Güvenme yüzük olayına.Evli degil yuzugu yok
Sitenin yüzde yetmişi evli .Evliyim :)
Nein. O değil bu o ne zaman gelse tanırım en azından genç toy bir psikopat kardeşimizdi o. Bu arkadaş maşallah 34 yaşında görmüş geçirmiş bir arkadaşımız.Ya bu olaylar içinde yemek parası odetmeme var mı ne olur söyle bak ölümü gör
Nein. O değil bu o ne zaman gelse tanırım en azından genç toy bir psikopat kardeşimizdi o. Bu arkadaş maşallah 34 yaşında görmüş geçirmiş bir arkadaşımız.
Forumda yeniyim kim mesaj atti hersey havada ucusuyorYazdığın mesajı unuttun heralde, evli adama gülmüşün o da mesaj yazmış ya sana, büssürü evli adam bakıyormuş falan. Hem Türk erkeğinin yüzde 80 i yüzük takmıyor, kalanı da yeni evli. Güvenme yüzük olayına.
Ama bak yalan olmasın başlığa aha o geldi yine diye girdim yemek kuyruğunda kistirdi adamı yine dedimAy çok şükür hatırlayan oldu
Kaç sene geçti kız belki 34 olmuştur oda
Benim tek hatam sevmem.Daha oncede bunlar oldu etrafimda dolanip sonra acilanlar oldu ama sevgi degilmis meger onlar..yani bu yasadigim sey normal degil acil.kurtulmam gerek.Son derece ciddi saygılı bı adam sizin yanınızda erkek varken belli edecek şekilde sinirlenip, etrafinizda tur atıp bu şekilde davranışlar yapmaz ki. Yani ya onda sorun var ya sizde. Başka açıklaması yok.
Korkudan da bakıyor olabilir bence. Korkutucu bir kişilikAllahim evlerden ırak
Adam çattik gene burada diyo kesin:S
kız sen instgrmda,istesem 5 dk sevgilinizi elinizden alırım diyen kız değilmisin,niye baştan söylemiyosunBana evlilerde zamaninda aynen boyle cok bakti,yuz versem anında damlarlar,hatta arkadasimla birini dalgaya aldik evli biri vardi surekli bana bakmalar,yardimci olmalar,korumalar falan yuz vermedigim icin acilamiyordu,sonra bir gun bosluguma denk geldi ona gulumsedim samimi davrandım..sonuc? Instagramdan gece dm atip nasilsin diye sordu cevap vermedim.Yani evli adamlarin cogu icin evlilik engel degil ki,alice harikalar diyarinda yasiyorsun galiba
Cirkin oldugunu burdan anlamis olduk zira biraz genc ve cekici her bayan istedigi erkegi bir parmak şıklatmasiyla elde eder ki..cirkin oldugun icin anlamaman normal be bacimkız sen instgrmda,istesem 5 dk sevgilinizi elinizden alırım diyen kız değilmisin,niye baştan söylemiyosun
Ama bak yalan olmasın başlığa aha o geldi yine diye girdim yemek kuyruğunda kistirdi adamı yine dedim
Güvenme yüzüğü olmamasına. Bizde eşimle yüzük takmiyoruz ama 10 yıllık evliyiz.Evli degil yuzugu yok
Peki 2 yıldır neden bu adamı elde edemedin , sürekli yeşil ışık yakmissinCirkin oldugunu burdan anlamis olduk zira biraz genc ve cekici her bayan istedigi erkegi bir parmak şıklatmasiyla elde eder ki..cirkin oldugun icin anlamaman normal be bacim
Kendini mi tarif ettin kh
Sana bir sey diyeyim mi yazindan zeki olmadigini anladim bak yemin ediyorum kocan seni aldatiyordur sen cok safsin akilli degilsinGüvenme yüzüğü olmamasına. Bizde eşimle yüzük takmiyoruz ama 10 yıllık evliyiz.
Bence adamın sana ilgisi falan yok daha burda bile ağzın boyleyse gerçek hayatta nasıl davranıyorsundur kim bilir. Bahsettigin hareketleri yapan sen bile olabilirsin hatta. Adamın etrafinda dönen yanında birini gorunce sinirlenen falan. O potansiyel var.
E şıklatsana adamada parmağını madem 2 yıldır adım attırtmaya çalışacağına. Genç ve çekici bayan.Cirkin oldugunu burdan anlamis olduk zira biraz genc ve cekici her bayan istedigi erkegi bir parmak şıklatmasiyla elde eder ki..cirkin oldugun icin anlamaman normal be bacim
Ve yuzde 50 si de aldatiliyordur söylesene hangi evlilik duzgun gidiyor ki nereye baksam yalan evliliklerSitenin yüzde yetmişi evli .
Parmağın un mu oldu şekerim, 2 yıldır bi adam gelmiyor?Cirkin oldugunu burdan anlamis olduk zira biraz genc ve cekici her bayan istedigi erkegi bir parmak şıklatmasiyla elde eder ki..cirkin oldugun icin anlamaman normal be bacim