umarim en acı zamaninda buyuk dalgaya alinirsin.Çok aşık olduğu için yanınıza gelmeye cekiniyordur. Bence gelinlik modeli seçmeye başlayın. Düğün tarihini de belirleyin yavaştan, yaz geliyor tarih bulamayabilirsiniz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarim en acı zamaninda buyuk dalgaya alinirsin.Çok aşık olduğu için yanınıza gelmeye cekiniyordur. Bence gelinlik modeli seçmeye başlayın. Düğün tarihini de belirleyin yavaştan, yaz geliyor tarih bulamayabilirsiniz...
pörsük karıAdam 2 yıldır boşuna düşünmemiş.
Aynen öyleBişey yaşanmamış ki. Adamın teki 2 yıl boyunca eğlence çıkarmış kendine. Bak güzel kardeşim, seven adam çeker alır, 2 yıl kaşık havası oynamaz.
Siz mi? 34 yaşında erken pörsümüşsünüz. Belli ki adam o yüzden gelmiyordur.pörsük karı
Hoştumarim en acı zamaninda buyuk dalgaya alinirsin.
Bana evlilerde zamaninda aynen boyle cok bakti,yuz versem anında damlarlar,hatta arkadasimla birini dalgaya aldik evli biri vardi surekli bana bakmalar,yardimci olmalar,korumalar falan yuz vermedigim icin acilamiyordu,sonra bir gun bosluguma denk geldi ona gulumsedim samimi davrandım..sonuc? Instagramdan gece dm atip nasilsin diye sordu cevap vermedim.Yani evli adamlarin cogu icin evlilik engel degil ki,alice harikalar diyarinda yasiyorsun galibasürekli bakan ama açılmayan erkek,evli değilse,nişanlı değilse,herangi bir engeli yoksa size neden yaklaşmasınki,belkide o da şuanda sizin için aynı şeyleri söylüyordur,sürekli bana bakıyor,benden hoşlanıyor diye,belkide o yüzden sizin görebileceğiniz yerlere geliyordur,beğenilmek herkesin hoşuna gider,ama cidden bir engeli yoksa 50 defa gelir konuşurdu,düz mantık düşünnek lazım,aslında herşey çok basit,bizim yüklediğmiz anlamlar kadar derin değil,istiyorsa konuşurdu,istemiyorsa konuşmaz,bir engeli yoksa gelirdi bir engeli varsa gelemez vs.. uzar gider basit ve net.
Zaten 10 gun sonra ben ayriliyorum..bir daha beni goremeyecek ondan kurtulacagim.Koskoca 2 sene boyunca ilgisini belli ettiği halde adım atmayan biri normal değildir. Taş olsa çatladı şuana kadar. Ama ben size şaşırdım. Halde o, 2 sene boyunca harekete geçmedi siz ne diye onun adım atmasını bekliyorsunuz. Salın gitsin ne yaptığı umrunuzda olmasın. Bırakın kendi ilgisini kendi içinde yaşamaya devam etsin.
ayy sinirlerim.bozuldubelki sadece bakmakla yetiniyor belkı uyuz olduğu için öyle bakıyordur siz anlam yüklüyorsunuz 2 yıl uzun bir süre anlattığınız adam yamyam gıbı size karşı bi ilgisi olsa bakmakla kalmazdı
Bu arada kıbleyen olursa valla konuşmam bak azcık durun
Yakışır sana evli bir adam aslında. Tam kalemin gibi görünüyor burdan bakınca.Bana evlilerde zamaninda aynen boyle cok bakti,yuz versem anında damlarlar,hatta arkadasimla birini dalgaya aldik evli biri vardi surekli bana bakmalar,yardimci olmalar,korumalar falan yuz vermedigim icin acilamiyordu,sonra bir gun bosluguma denk geldi ona gulumsedim samimi davrandım..sonuc? Instagramdan gece dm atip nasilsin diye sordu cevap vermedim.Yani evli adamlarin cogu icin evlilik engel degil ki,alice harikalar diyarinda yasiyorsun galiba
Sürekli bakan,göremeyince etrafımda dolanan olduğum ortamlara gelen,yanımda başka erkek görünce sinirlenen,kalabalık ortamlarda adeta etrafımda avını gözlemleyen köpekbalığı gibi çember çizen,hep bana bakan bir erkek 2 yıldır neden açılmaz?
Pek öyle düşünüyorsunuz gibi gelmedi yazdıklarinizdan ve neden adım atmaz sorunuzdan oturu. Bence adım atsın istiyorsunuz ama ya siz kafanızda kuruyorsunuz ya karşıdaki kişi herkese bakan biri. Diğer turlu 2 senede taş olsa çatlar yani mutlaka adım atardı.Bende öyle düşünüyorum kurtulmak için ne yapmalıyım
Terbiyesiz sen kendini anlatıyorsun muhtemelen Mune bu kimdir nedir? Konu açmış akıllara zarar.. Herkese hakaret ediyor.Ha yani ben sizofrenim yanlis anladim .. yahu baska seylerde var tum yasananlar sorumdaki cumle adedi kadar degil oglu mal misiniz yaa sorudan kimse bi bok anlamamis engelliyorum yaa bana sadece zekiler gerek eşşek dolu burasi yaaa
Ya evli abazan takılıyor ya bekar dalgacı. İşin zor kardeş.Bana evlilerde zamaninda aynen boyle cok bakti,yuz versem anında damlarlar,hatta arkadasimla birini dalgaya aldik evli biri vardi surekli bana bakmalar,yardimci olmalar,korumalar falan yuz vermedigim icin acilamiyordu,sonra bir gun bosluguma denk geldi ona gulumsedim samimi davrandım..sonuc? Instagramdan gece dm atip nasilsin diye sordu cevap vermedim.Yani evli adamlarin cogu icin evlilik engel degil ki,alice harikalar diyarinda yasiyorsun galiba