Kendini mi tarif ettin khpeYakışır sana evli bir adam aslında. Tam kalemin gibi görünüyor burdan bakınca.
Ben dayanamamış olabilirim
Kendini mi tarif ettin khpYakışır sana evli bir adam aslında. Tam kalemin gibi görünüyor burdan bakınca.
Herkese bakan biri degil son derece ciddi saygili vs vsPek öyle düşünüyorsunuz gibi gelmedi yazdıklarinizdan ve neden adım atmaz sorunuzdan oturu. Bence adım atsın istiyorsunuz ama ya siz kafanızda kuruyorsunuz ya karşıdaki kişi herkese bakan biri. Diğer turlu 2 senede taş olsa çatlar yani mutlaka adım atardı.
Bir hakaret davası daha yükleniyor. Niye adamın açılmadığı, niye evli adamlar dışında kimsenin ilgisini çekemediğin ortada.Kendini mi tarif ettin khpe
Kek yapacam un lazim ondan takildim bi sktri git yaaaa şuttt engellSiz abartıyor veya hayal görüyor olabilirmisiniz?
Yani öyleyse bile açılmamasına nekadar bukadar takıldınız?
Ohoo cokdan kibledimBu arada kıbleyen olursa valla konuşmam bak azcık durun
Ohoo cokdan kibledim
Son derece ciddi saygılı bı adam sizin yanınızda erkek varken belli edecek şekilde sinirlenip, etrafinizda tur atıp bu şekilde davranışlar yapmaz ki. Yani ya onda sorun var ya sizde. Başka açıklaması yok.Kendini mi tarif ettin khp
Herkese bakan biri degil son derece ciddi saygili vs vs
Evli degil yuzugu yokYa evli abazan takılıyor ya bekar dalgacı. İşin zor kardeş.
Durun ya tazminat parasıyla rakı balık ısmarlicam size biraz daha saydırsınOhoo cokdan kibledim
Ben de yüzük takmıyorum AA bekarmisim:)Evli degil yuzugu yok
Hayal dunyasinda kendisi. Kiz cok Mu gerekli. Agzi bozuk,zihnide bozukdurAdamın nasıl aşık olduğunu anlatamadan gidecek işte
senin cok iliskin olmus ama hepsi boşmuş be teyzem şutttt sanadaSiz gibi birine kim niye açılsın? Gerçekten hiç ilişkiniz oldu mu? Adamlar fellik fellik kaçıyor
rez aldımDurun ya tazminat parasıyla rakı balık ısmarlicam size biraz daha saydırsın
Baliga varimDurun ya tazminat parasıyla rakı balık ısmarlicam size biraz daha saydırsın
Evliyim :)senin cok iliskin olmus ama hepsi boşmuş be teyzem şutttt sanada
Senin beynin "yarım"Hayal dunyasinda kendisi. Kiz cok Mu gerekli. Agzi bozuk,zihnide bozukdur
Hayal dunyasinda kendisi. Kiz cok Mu gerekli. Agzi bozuk,zihnide bozukdur