Sürekli bakan,göremeyince etrafımda dolanan olduğum ortamlara gelen,yanımda başka erkek görünce sinirlenen,kalabalık ortamlarda adeta etrafımda avını gözlemleyen köpekbalığı gibi çember çizen,hep bana bakan bir erkek 2 yıldır neden açılmaz?
Bu dediğinin doğru olduğu gerçeğini değiştirmez.Ay bu kadına aşırı uyuz oluyorum katıp
Diyelim bir kapının önünde arkadaşını bekliyorsun o da kapıdan içeri girecek,sana mrb diyor..sonra geri dönüyor yalandan guvenlikle tokalasip sonra direkman bana gozlerimin icine bakıp kapidan gidiyor..baska seylerde varda yazamiyorum.detay olur.Baktığını nasıl anlıyorlar ki ona da hayret ediyorum. Unide arkadaş bı çocukla bakistigini sanmıştı, biz kalktık bı bakrik yanındaki focuk geldi kızla konusmaya :) bakismada kaydırma diye bir şey de var .
Uzaktan iş gibi.Adamla ilişkiniz ne? İş arkadaşınız mı? Uzaktan tanıdığınız mı?
Uzaktan iş gibi.
Ivır zıvır.. Adam merhaba demiyor. Yarın düğün davetiyesini görürseniz ne olacak?Diyelim bir kapının önünde arkadaşını bekliyorsun o da kapıdan içeri girecek,sana mrb diyor..sonra geri dönüyor yalandan guvenlikle tokalasip sonra direkman bana gozlerimin icine bakıp kapidan gidiyor..baska seylerde varda yazamiyorum.detay olur.
Evet bunu düşündüm..kurtulmak için ne yapmalıyımHiçbir erkek duygusal yakınlık hissettiği bir kadına 2 yıl uzaktan bakmaz. Büyük ihtimalle psikolojik bir sıkıntısı olabilir bahsettiğiniz kişinin.
Gorsem keskeee..kurtulurdum.Ivır zıvır.. Adam merhaba demiyor. Yarın düğün davetiyesini görürseniz ne olacak?
Evet bunu düşündüm..kurtulmak için ne yapmalıyım
İs yeri degil..ayda bir iki kere gorururz birbirimizi.Zaten oradan ayrilacagim,gormezsem unuturumAynı iş yerinde çalışıyorsunuz sanırım. Açıkça konuşup rahatsız olduğunuzu söyleyin.
Kabul etmem tabi su an gelse istemem ama hayatimda ilk defa birini zihnimden atamiyorum kabus gibi coktu hayatima kurtulamiyorumYa gerçekten yazık kaç yaşında insansınız 2 seneyi böyle boş işlere harcıyorsunuz. 2 sene bakıp bakıp açılmayan insan gelip açılsa kabul eder misiniz yani? Belli ki problemli biri ya da siz yanlış anlıyorsunuz.
Siz sürekli ona baktığınız için sık sık göz göze geliyorsunuz aslında. Bu 2 yılda adamın kaç tane flörtleştiği kadın olmuştur. Siz de önünüze bakın bence. He diyorsanız ben aklımdan çıkaramıyorum gidin açılın adama. Cevabı direkt yüzünüze söylesin sizin de aklınızda soru işareti kalmasın. Ama gidip neden bana bakıyosun gibi hesap sorup rezil etmeyin kendinizi, sadece kendi hislerinizi söyleyin.Diyelim bir kapının önünde arkadaşını bekliyorsun o da kapıdan içeri girecek,sana mrb diyor..sonra geri dönüyor yalandan guvenlikle tokalasip sonra direkman bana gozlerimin icine bakıp kapidan gidiyor..baska seylerde varda yazamiyorum.detay olur.
İs yeri degil..ayda bir iki kere gorururz birbirimizi.Zaten oradan ayrilacagim,gormezsem unuturum
Kurtulacak bir durumunuz durumunuz yok. Bakıyor adam sadece. Başka kimlere kimlere bakıyordur.Gorsem keskeee..kurtulurdum.
Aslinda onu cooooookkkk cesaretlendirdim ayrica sadece bakma seklinde degil bazi konularda oldu..misal yanimda is icabi bir erkegi gordu trip yapti acikca sordu bu kim diye..hatta foto cekindik ucumuz fotoda resmen adami iter gibiydi..bunu istemiyorum der gibi..Siz sürekli ona baktığınız için sık sık göz göze geliyorsunuz aslında. Bu 2 yılda adamın kaç tane flörtleştiği kadın olmuştur. Siz de önünüze bakın bence. He diyorsanız ben aklımdan çıkaramıyorum gidin açılın adama. Cevabı direkt yüzünüze söylesin sizin de aklınızda soru işareti kalmasın. Ama gidip neden bana bakıyosun gibi hesap sorup rezil etmeyin kendinizi, sadece kendi hislerinizi söyleyin.
E gunaydin adama kopek gibi asigimHiçbir şey anlamadım. Duygusal olarak bir ilginiz mi var bu kişiye? Neden görmezsem unuturum gibi bir ruh hali içindesiniz?