hep bana bakan bir erkek 2 yıldır neden açılmaz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Adamla ilişkiniz ne? İş arkadaşınız mı? Uzaktan tanıdığınız mı?

Diyelim bir kapının önünde arkadaşını bekliyorsun o da kapıdan içeri girecek,sana mrb diyor..sonra geri dönüyor yalandan guvenlikle tokalasip sonra direkman bana gozlerimin icine bakıp kapidan gidiyor..baska seylerde varda yazamiyorum.detay olur.

Ivır zıvır.. Adam merhaba demiyor. Yarın düğün davetiyesini görürseniz ne olacak?

Kabul etmem tabi su an gelse istemem ama hayatimda ilk defa birini zihnimden atamiyorum kabus gibi coktu hayatima kurtulamiyorum

Siz sürekli ona baktığınız için sık sık göz göze geliyorsunuz aslında. Bu 2 yılda adamın kaç tane flörtleştiği kadın olmuştur. Siz de önünüze bakın bence. He diyorsanız ben aklımdan çıkaramıyorum gidin açılın adama. Cevabı direkt yüzünüze söylesin sizin de aklınızda soru işareti kalmasın. Ama gidip neden bana bakıyosun gibi hesap sorup rezil etmeyin kendinizi, sadece kendi hislerinizi söyleyin.

Aslinda onu cooooookkkk cesaretlendirdim ayrica sadece bakma seklinde degil bazi konularda oldu..misal yanimda is icabi bir erkegi gordu trip yapti acikca sordu bu kim diye..hatta foto cekindik ucumuz fotoda resmen adami iter gibiydi..bunu istemiyorum der gibi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…