• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep aynı sorun ve ben artık ipleri koparma noktasındayım

valla bunlara en başından sert bi tepki vermeden değişmiyor durumlar.bana da yazın görümcenin oğlu gelecekti.neymiş ergenlikteymiş çocuk hanfendiyi çok sıkmışmış kocam alsın onu rahatlatsınmış,bunları da mesajları kurcalayınca öğrendim ama kavgadan sonra .eşim sadece yeğenim gelecek dedi.ben de evden senle çıkıp senle gelecekse olur yoksa kimsenin ergen erkek çocuğuna bakıcılık yapamam dedim.yazın şort askılı bluz geziyorum evimde.o sıcakta eşofman tişört gezemem.bir oda bir salon,afedersin wc de ne yapsan duyuluyor.sağlam bi kavga ettik ama öyle böyle değil.akşam da ne alaka diye tlfunu kurcaladım abisi emretmiş beyimize o saf da eski özgür günlerindeki gibi tamam demiş bana sormadan.ama ne oldu bi daha lafı bile açılmadı.erkek akraba aynı evde olmaz tatlım olmaazzzzz.ne yap et gönder onu evinden.

kayınbabanı ara oğlunu ortamızda mı yatıralım bu ne münasebetsizlik de kapa.kocan laf edecekse iki postada ona koy..yoksa ömrünün geri kalanında ağzına vurulup susturulup kayın ailen ne istiyorsa yapmaya mahkum hizmetçi gelin olacaksın.

valla bunlara en başından sert bi tepki vermeden değişmiyor durumlar.bana da yazın görümcenin oğlu gelecekti.neymiş ergenlikteymiş çocuk hanfendiyi çok sıkmışmış kocam alsın onu rahatlatsınmış,bunları da mesajları kurcalayınca öğrendim ama kavgadan sonra .eşim sadece yeğenim gelecek dedi.ben de evden senle çıkıp senle gelecekse olur yoksa kimsenin ergen erkek çocuğuna bakıcılık yapamam dedim.yazın şort askılı bluz geziyorum evimde.o sıcakta eşofman tişört gezemem.bir oda bir salon,afedersin wc de ne yapsan duyuluyor.sağlam bi kavga ettik ama öyle böyle değil.akşam da ne alaka diye tlfunu kurcaladım abisi emretmiş beyimize o saf da eski özgür günlerindeki gibi tamam demiş bana sormadan.ama ne oldu bi daha lafı bile açılmadı.erkek akraba aynı evde olmaz tatlım olmaazzzzz.ne yap et gönder onu evinden.

işte diyorum ki iş eşimle benim kavgamla sonuçlanmasın biliyorum ki o garibanında haberi yoktu ama nasıl yapacağım. Bide kızlar kaynım lisedeyken eli uzunluk yapmış :( okuldan atılmış. eşim nişanlıyken anlatmıştı...

kayınbabanı ara oğlunu ortamızda mı yatıralım bu ne münasebetsizlik de kapa.kocan laf edecekse iki postada ona koy..yoksa ömrünün geri kalanında ağzına vurulup susturulup kayın ailen ne istiyorsa yapmaya mahkum hizmetçi gelin olacaksın.

valla bu gidişle öyle olacak...

onu da tembihlemişer maaşı alınca 300 lira sigara parası alacak kalanını ablasına yollayacak ablası altın yapacakmış :KK43: yani herşey planlanmış ve bize sadece uyun diyorlar.
Boyle sacma sey duymadim.
Cocuk niye calismak istesin parayi verecekse, tabii 1 ayda cikar.
Esinle konus, kesinlikle taviz verme.

Bence esiniz is bulduktan sonra alsin cocugu karsisinda konussun burda kalamazsin böyle olmuyor bizde tasinacagiz ev bakiyoruz filan bahaneler soylesin kendi evine cikmalisin desin. Eminim 19 20 yasindaki cocuk da oyle başkasının evinde kalmak istemez. Yani cok kirilmaz bence gider ama katlanilicak gibi degil ayni evde.

işte diyorum ki iş eşimle benim kavgamla sonuçlanmasın biliyorum ki o garibanında haberi yoktu ama nasıl yapacağım. Bide kızlar kaynım lisedeyken eli uzunluk yapmış :KK43: okuldan atılmış. eşim nişanlıyken anlatmıştı...
sen huzursuz oldukça eşin de olacak.romantik anlarınızı kısıtla en çok eşini kışkırtacak olan durum bu olur.ayrı ev tutması için tatlı tatlı baskı yap.konuşsun yeğeniyle ev tutsun çıkartsın.bana bile daral geldi.Allah sana sabır ve güç versin ve ben kötü olmayı göze almıştım ama iyi yapmışım yoksa her yıl çekemezdim.

Çok değil iki hafta evvel aynı konudan şikayetçiydim... Ama şu anlatacağım olayla anladım ki cidden sevgi yetmiyor. Eşini sevince ailesine katlanabilme kabiliyeti gelmiyor...

Evet çok değil bi kaç hafta evvel görümcemin oğlu sorgusuz sualsiz 2 hafta kalmıştı...Bunda art niyet aramadık ama sonucu hepinize malum zaten. Neyse sonra stres atalım diye eşimle okulların tatil olmasıyla kaçtık bi yerlere. Çok güzel 1 hafta geçirdik. Evimize döndük ve ertesi sabah saat 7 de kayınpederim aradı. Eşime nasıl bağırıp duruyor " o serhat (en küçük kaynım 20 yaşında okumadı diye düğünden sonra istanbulda kaldı ablası ben iş bulurum ona dedi ve ablasının bulduğu iş yerinde 1 ay çalıştı sözde iş kapanmış vs) neden ablanda kalsın onların zaten durumu yok borcları var. al getir senin evinde kalsın.karın mı koymuyor. o oğlana iyi bi iş bul" türevinden bi kaçta hakaret ekleyip telefonu suratımıza kapattı. Eşim de bana baktı napayım der gibi. bende tavrımı koydum. Sağolsun eşim anlayışlı hak verdi bana. Sonra ablasını aradı şu bana "karnında tutamadın çocuğu "diyen ablasını. Ablası da burda iş yok vs demiş. Neyse çıktı geldi kaynım. 3 gün iş bulunmadı ve 4.gün iş bulduk. ben kısa süreli sandım ne bileyim yaza kadar falan. Ama planları farklıymış ki bu çocuk evlenene kadar bizimle kalacakmış.

Küçük değil 19-20 yaşında bir erkek değil eşimin kardeşi öz kardeşim olsa bi noktadan sonra sıkıntı. Ben çalışıyorum eşim çalışıyor. Yani eve gelince hizmet edecek vakit yok. ben daha 4 aylık evliyim. şu cicim aylarındayız yani. Ve ben tesettürlüyüm evde 1 haftadır başım bağlı uzun etek oturmaktan gına geldi.

ve en önemlisi ben bu evde neyim kızlar ??? neden birileri gelip kalırken "acaba balhatun ne der,ona da sor bi " demiyor. benim annemle babam çay içmeye gelecekken bile arar kızım müsait misiniz eşine sor bakalım prpgramınız yoksa çaya gelmek istiyoruz " der. yani kızımın evi hop gideyim demez.haa ilişkilerimiz resmi değil aksine çok samimidir ama yeni evliyiz ve bu ev eşimle benim. oysa eşimin ailesi beni tabiri caizse dış kapının mandalı bile saymayıp uzuuuuun uzuuun planlar yapıyor.

Şimdi sorarım napmalıyım. Bu sorunu kime açmalıyım ??? Çözümünüz nedir.Siz olsanız ne yaparsınız ?

Kayınpederin çok düşünüyorsa oğlunu evlendirsin. Bir evladın sorumluluğunu abla abi almaz.Birde ablasının evinde kalsa damat rahatsız olur. Çünkü damatlar çok kıymetli. Gelin hizmet etmeli sesini çıkarmamalı. Anlat durumu gönder evden. Arada seviye olsun.

Kayınbaban oğlunu resmen sepetlemiş canım.
Erkek sonuçta aynı evde zor yani yok bunun banyosu var çamaşırları hadi makina yıkıyor aaması var. İtici bi durum yani. Eşine göre hava hosta karısını dusunur insan biraz.eşinle konuşman lazım böyle olmaz çok zor. Allah yardımcın olsun.

Öyle sacmalik mi olur ya, bence esine söyle eli armut toplamasin söz hakki size aitken nasil böyle bir karar verip birde uygulatabiliyolar,

4 Aylik evli ciftin yanina yatili misafir mi konulur ayrica misafir bile degil gecmis olsun ev arkadasiniz olmus o sizin, insanlarda hic anlayis kalmamis, şöyle pasif ailesine gerektigi yerde söz geciremeyen erkeklerede uyuz oluyorum

bence bu durum öyle kolay kolay aşılacak bir durum değil ve hatta sizler evlenmeden önce planlanmış bir takım şeyler..kp.in bağıra çağıra pat diye olaya dalması bile planlı programlı.. o çocuk hayatta tek eve çıkıp da 5 kuruş vermez haberin olsun.. bunlar üstüne bir de cimri bir aileye benziyorlar.

daha sert konuşman gerekecek gibime geliyor.. sana klasik "gelin" muamelesi çekmişler. eskiden anadoludaki usul..

Back