- Emoji Skoru
- 62
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Uygunmudur
-
Sikayet edin bi sey cikcagini sanmam ama iciniz sogur en azindan
Herkesin basina bu geliyormus hep duyuyorum bana da hic olmadi ilginctir, gelmeden yarim saat once ararlar gelince ararlar
Ayni seylwri sizin dediginiz kargo sirketi degil de bir baskasiyla yasadim.aslinda gerçekten şikayet etmek lazım .belki kendilerine çeki düzen verirler.benim aklıma bile gelmedi.boyle olunca devam ediyorlar iyi dusunmussunuz
Siparişi takip ediyorum ama araci edemiyorum dagitima çıkanın numarasini istedim onuda vermediler.On-line üzerinden takip edebiliyoemusunuz?
Siparişi verdiğinizde size kargo aracının takip numarasın verip takip edebilmeniz lazim..gerçi hepsinde olmuyordur belki bilemedim
getirmeyen kargodan sipariş vermeyin. Burada da Mng öyle yapıyor. Bir de Sürat kargo var, o da öyle. Gördüğüm en iyi de sizin şikayet ettiğiniz yurtiçi ile PTT burada. Geçen tek satış yapan yer olduğundan bir kitabı aldım mecburen, sürat kargoya vermişler bekle bekle çinden geliyor sanki. Babamın çinden verdiği sipariş daha önce geldi.
Aynı şeyi ben yaşadım. Üstelik 6.5 TL bir medikal ürün aldım 5 TL kargo parası verdim. (Yeni doğum yaptım dışarı çıkamıyorum). Netten istedim gelsin diye düşündüm tabiiii düşündüğüm gibi olmadı bı ara baktım telefonuma mesaj eladreste kimseye ulaşılamadı vb.....
Sikayetimvar.com dan yazdım. Çağrı merkezi aradı hemen. Durumu anlattım. Kadın sikayetinizi kaldirirsaniz gün içinde kuryeyi yonlendiririm dedi. Tamam dedim. Şikayeti kaldırdım. Kargom yine gelmedi.
Resmen kandırdı beni. Artık ne denir ki böyle bir firmaya
İnan bütün kargolar aynı ...
Kapıda ödeme seçtim kredi kartını işaretledim , özellikle de açıklamaya yazdım .. kargoyu getiren nakit almaya çalıştı yalanlar dolanlar , bozuk yok diyip para üstünü bahşiş olarak almaya çalışmalar .
Başka bir zaman özellikle iş adresimi verdim , biz aşağıdayız inip alsanız demeler , geldik ama yerinizde yoktunuz demeler ..
Şikayetvar a şikayet ettim , kargo şubelerini aradım şikayet ettim .. arayıp özür diliyorlar , çalışan eleman günlük eleman her zaman ki elemanımız değil diyorlar geçiştiriyorlar maalesef
Mrb arkadaşlar bir cok kisinin sıkıntı yaşadığı malum kargo şirketi y.. kargo gene ayni pisligi yapti ve ben artik cidden son raddeye geldim.
Evet arkadaslar sıkıntıya gelecek olursak daha once yaptığım işten dolayi şirketin malim kargo şirketiyle anlaşması olmasi nedeniyle mecbur onlarla çalışıyorduk. Bu kargo şirketi cogu kez evde oldugum halde geldik bulamadik gibi msjlar atiyorlardi telefona ya da kapiyi hic calmadan ihbar notu koyup gidiyorlardi. Devamli magdur ettiler. Sikayet ettimde ise uyardık vs vs gibi seylerle gecistirdiler hep.. Ama artik ben son raddeye geldim. Internette bir kozmetik firmasindan alisveris yaptım ve iş yeri adresi verdim. Kargoyu takip ediyorum bir yandan bugun dagitima çıkarıldı normalde 10 ve 12 saatleri arasi bizim buraya kargolar geliyor bekle bekle saat 4 5 oldu gelmedi aradim once altita kadar gelir dediler sonra tekrar aradim orayi sabah saatlerinde bitiriyotlar gelmislerdir siz yoksunuzdur dedi sabahtan beri bekliyorum ne gelmesinden bahsediyorsunuz dedim neyse yarin flan arayin deyip geçiştirdi. Simdi bakiyorum sitelerinden adrese gelip teslim edilecek kisi bulunamadigindan not birakilmistir yazıyor. Ama ne adrese gelen var ne de not birakan. Ben yarin arayacağım ama bana gene ayni zirvaliklari anlatacaklar ben kargomu kendim almak zorunda kalacagim. Ama böyle olsun istemiyorum her seferinde yanlarina kar kaliyor bu guvelik kamerasi var kayitlarda gelmedigi belli olur sikayet edebilir miyim? Ama bu sikayet bosa gitsin istemiyorum sonuç almak istiyorum. Kazandiklari para haram olmuyorda ne oluyor bunlarin! Yorumlarinizi bekliyorum. Hepinize tesekkur ediyorum simdiden
Aaa bak daha geçen hafta ne geldi başıma :) çalıştığım yerde ( çok büyük bir yer, birbirinden ayrı binalar var ve aynı binada bile çalışmadığınız , tanımadığınız insanlar var ) birbirinden ayrı 2 farklı binayız .. bana bir kargo gelecek heyecanla bekliyorum ..
Kargoyu internetten takip ediyorum o gün gelmesi lazım .. neyse gelmedi , iş bitti eve gittim .. mesaj geldi , kargonuz mantarkafa’ya teslim edilmiştir .. ben şok ! Kargoyu aradım açan Yok , çalıştığım yeri aradım kargo gelmemiş .. ertesi gün bizimle alakası olmayan binadan , kargonun üzerindeki telefon numaramı birisini arıyor .. kargonuz bizim burda ..
Hadi kargocuyu artık geçtim , alan kişi beni asla tanımayan biri :) ne alaka :) benim adıma o kargoyu ne alaka aldı hala anlayamıyorum :)
Ha bı arada kargomu 2.katta bir eve teslim etmişler. Ben 11 katta oturuyorum. Ev sahibi beni hiç tanımıyor. Kargoyu almis açmış bir hafta sonra aklı başına gelmiş olacak ki kapıcıya vermiş.
Buda PTT kargoydu
Geri ariyorlar ama aramalari bir işe yaramiyor gerekli uyariyi yapicaz yaptik tamam bitti bu kadar başka birşey yaptiklari yomBenzer seyi yasadim. Sikayet var a yazin aninda ariyorlar. Su an hic oyle problemler yasamiyorum bende kurum adresi verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?