Hep aynı kafa hep aynı ses...

''Bursa’nın Mustafekamalpaşa ilçesinde 8 yıl çocuk sahibi olmayı bekleyen belediye işçisi, henüz 20 günlük babayken iş kazasında hayatını kaybetti. ''''

Gerçekten çok üzüldüm

8 yıl çocuk hasretiyle yanıp tutuşurken sonuc gerçekten kötü olmuş ..

Allah rahmet eylesin

:KK1: elimden her is gelir :KK37::KK37:
adimi kendim kisaltirdimm az oldu oz oldu hehe :KK9::KK9:
oh sonunda biri begendi avatarimii yeni imajimm sagol canimmm:KK16:
bilmemmi senin ne maharetli olduğunu ..zaten bu senin aşırı marifetin ve fazla marifetin değilmi senin başını yakıp ikide bir mapıs damlarına attıran...temiz don yetiştiremiyoduk mapısta sana...sürekli ban sürekli ban:KK52:
inanma sen o beğenmeyenlere. yakışmış civciküm 10 numero olmuşşşş:KK16:

bu ne kk askıdır böyle:KK1:
burada dogaracaksın resmen:KK53::KK34::KK34::26:
yeni gebeyken bıraktım kk ya girmeyi fazla olmadı sahalara döneli..siz bilmezsiniz beni...geyiğin eski müdimlerindim ben..az takılmadım sabahlara kadar kk nın başında:KK53:

aminnnn canm allah razı olsun..darısı cümlesinin başına...:KK16:
lokum fenalarda kıskancından deliriyo sıpa:emir_bebek:
isim düşündük evet ...ben diyom ayşe azra...babası diyo sadece azra..bi doğsun bakalım netlik kazanır artık...:44:

kiskanir tabi sizde ondan ilgiyi ihmal etmeyin kiz gelince :KK16:AMIN INSALLAH:KK16:
ikiside guzel sade azrada guzel...
oglunun adi neydi unuttum :KK17:kac yasina geldi simdi:26:

bilmemmi senin ne maharetli olduğunu ..zaten bu senin aşırı marifetin ve fazla marifetin değilmi senin başını yakıp ikide bir mapıs damlarına attıran...temiz don yetiştiremiyoduk mapısta sana...sürekli ban sürekli ban:KK52:
inanma sen o beğenmeyenlere. yakışmış civciküm 10 numero olmuşşşş:KK16:

yeni gebeyken bıraktım kk ya girmeyi fazla olmadı sahalara döneli..siz bilmezsiniz beni...geyiğin eski müdimlerindim ben..az takılmadım sabahlara kadar kk nın başında:KK53:

dogru hamile de olsa hasta da olsa burası baska:KK53::KK9:

O aşıklar kimdi

Mevzuyu ben çoktan unutmuşum :44:

E günde o kadar çok sorunlu yazılar okuyorum ki aklımda yer kalmadı :KK1:

Uğra buralara kaçkın sana her zaman bu topic açık :KK34:
attachment.php
Senin özelden yaptığın yorumu yazmayayım istersen:KK34:

oğlumun adını diyemem şimdi kıskanıpta kendi oğluna veren olur belki:KK1:
ben sana msnden yazarım taammı bebekim:KK34:durduk yere kimliğim deşifre olmasın demi ama :KK1:ajanlar her yerde:KK53:

acıktımmmm.
hele o cıkolatalar benı benden aldı:KK1:

hasta etti beni bu şarkı ..klibide çok güzel uymuş ..topik sahibesi benim hediyemde bu olsun size ve herkese...:KK16::KK16::KK16:[video=youtube;zVOaKYYBA08]http://www.youtube.com/watch?v=zVOaKYYBA08&feature=related[/video]

X