- 2 Ekim 2012
- 2.391
- 0
- Konu Sahibi PileliPire
bu ne kk askıdır böyle
burada dogaracaksın resmen:26:
Cidden çok az bi zaman kalmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ne kk askıdır böyle
bilmemmi senin ne maharetli olduğunu ..zaten bu senin aşırı marifetin ve fazla marifetin değilmi senin başını yakıp ikide bir mapıs damlarına attıran...temiz don yetiştiremiyoduk mapısta sana...sürekli ban sürekli banelimden her is gelir
adimi kendim kisaltirdimm az oldu oz oldu hehe
oh sonunda biri begendi avatarimii yeni imajimm sagol canimmm
yeni gebeyken bıraktım kk ya girmeyi fazla olmadı sahalara döneli..siz bilmezsiniz beni...geyiğin eski müdimlerindim ben..az takılmadım sabahlara kadar kk nın başındabu ne kk askıdır böyle
aminnnn canm allah razı olsun..darısı cümlesinin başına...
lokum fenalarda kıskancından deliriyo sıpa
isim düşündük evet ...ben diyom ayşe azra...babası diyo sadece azra..bi doğsun bakalım netlik kazanır artık...:44:
bilmemmi senin ne maharetli olduğunu ..zaten bu senin aşırı marifetin ve fazla marifetin değilmi senin başını yakıp ikide bir mapıs damlarına attıran...temiz don yetiştiremiyoduk mapısta sana...sürekli ban sürekli ban
inanma sen o beğenmeyenlere. yakışmış civciküm 10 numero olmuşşşş
yeni gebeyken bıraktım kk ya girmeyi fazla olmadı sahalara döneli..siz bilmezsiniz beni...geyiğin eski müdimlerindim ben..az takılmadım sabahlara kadar kk nın başında
O aşıklar kimdi
Mevzuyu ben çoktan unutmuşum :44:
E günde o kadar çok sorunlu yazılar okuyorum ki aklımda yer kalmadı
Uğra buralara kaçkın sana her zaman bu topic açık
Senin özelden yaptığın yorumu yazmayayım istersen
oğlumun adını diyemem şimdi kıskanıpta kendi oğluna veren olur belki
ben sana msnden yazarım taammı bebekimdurduk yere kimliğim deşifre olmasın demi ama ajanlar her yerde
takma kafana orada baki kalacak değil yaCidden çok az bi zaman kalmış
ooo ikiz abla hoş geldin elin dolu geldin..bayramı erken getirmişsin...
ooo ikiz abla hoş geldin elin dolu geldin..bayramı erken getirmişsin...
iyiyim çok şükür..sen nasılsın..uzun zamandır girmiyordum kk ya ..şimdide geyiğe takılmıyorum fazla..bizim kadro dağılmış zaten...Hoşbulduk canım ...Nasılsınpek denk gelmiyoruz
Hoşgeldin Ablacık
Teşekkür ederim seni burda görmek güzel
iyiyim çok şükür..sen nasılsın..uzun zamandır girmiyordum kk ya ..şimdide geyiğe takılmıyorum fazla..bizim kadro dağılmış zaten...
acıktımmmm.
hele o cıkolatalar benı benden aldı
teskkurlerAfiye olsun