Hep aynı kafa hep aynı ses...

Yeşil rengi bulmuşsun:KK34:

Hayırlı olsun,muhabbetin bol olsun.

Faydalı bilgilerle donansın:KK51:

gozumde kuruluk varda lazer ameliyati oldum ondan sonra basladi ondan cok bakmamaya caliyom yinede cok oturdummm :KK25::KK25:

twety yıllardır bu forumdasın göz mü kalır:KK6:
ben buraya üye olalı beri bozuldu
sen benden daha eskisin burada:KK17:

2 seneyi gecti lazer olali

:KK23::KK23:
Epey olmuş olsun yine de geçmiş olsun
twety yıllardır bu forumdasın göz mü kalır:KK6:
ben buraya üye olalı beri bozuldu
sen benden daha eskisin burada:KK17:

Dün kızın teki özelden mesaj yazmış

Eski üyeleri arkadaş listeme ekliyorum

Bir sorunla karşılaştığımda danışabileceğim insanlar olsun diye sizide ekledim tarzında bişiler yazmış

Ben forumda ki en yeni üyeyim

Beni kaşla göz arasında eskitti kız

Benden eskiler dolu

Mesela tivi gibi hem bitli hem eski :KK1:

Bir sorunla karşılaştığımda danışabileceğim insanlar olsun diye sizide ekledim tarzında bişiler yazmış

Benden eskiler dolu

eski üyeleri ekleyecegıne bıraz formu arastırsa her seyı ogrenecek
ki zaten ogrenılecek bır sey yok kı
deseydın ya o kadar admin varken benı nıye ekledın dıye:KK53:

Benden eskiler dolu

:KK1: 2 sene oldu uye olali su gibi gecti seneler ilk uye oldugum zamanlar cok garibti ya herkes herkesi taniyor sen yabanci kaliyorsun sonra siteye alismaya calisiyorsun,
ilk baslarda yorum yapmaya cekiniyorsun hatta ilk uyari aldigimda bana dava acacaklar sanmistim hey gidi gunler hey ilk defa bir forumu takip ediyorum boyle severek :KK1:

eski üyeleri ekleyecegıne bıraz formu arastırsa her seyı ogrenecek
ki zaten ogrenılecek bır sey yok kı
deseydın ya o kadar admin varken benı nıye ekledın dıye:KK53:

Profilimde üyelik tarihim yazıyor buna rağmen beni hala eski üye grubunun içine sokması gülünç verici bir olay :KK34:

Bugün sen ortalıklarda görünmedin hiç

:KK1: 2 sene oldu uye olali su gibi gecti seneler ilk uye oldugum zamanlar cok garibti ya herkes herkesi taniyor sen yabanci kaliyorsun sonra siteye alismaya calisiyorsun,
ilk baslarda yorum yapmaya cekiniyorsun hatta ilk uyari aldigimda bana dava acacaklar sanmistim hey gidi gunler hey ilk defa bir forumu takip ediyorum boyle severek :KK1:

o da iyiymiş.
ben ılk uye oldugumda da löp diye dalmıstım yorum yapmaya
hatta kavga bıle ettım:KK31::KK31::KK52::KK52:

:KK1:ahh ah ilk zamanlar dava açacaklar sanıyordun demek..şimdide mapısın kadroolu müdavimi oldun kk nın yaramaz tatlı civcükü:KK19:

Demek ki bana özelden mesaj yazan kız da bir kaç sene sonra senin gibi düşünecek

Hey gidi günler hey diyecek

Ben Pileliyi eski üye sanmıştım diye dedikodumu yapar :KK1:

X