- 2 Ekim 2012
- 2.391
- 0
- Konu Sahibi PileliPire
hadi lennn açık sözlülüğüm tuttu
Açık sözcümsün bundan sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi lennn açık sözlülüğüm tuttu
Hoşbulduk bitli tivi
Gözlerinin yorgun olmasına rağmen ,topiğime bakman hoşuma gitti
Teşekkür ederim
Zaten hep insanları görmek istediğimiz gibi görmüyor muyuz ? Tamam örtmenim yeter ki cetvelinle vurma bana
gozumde kuruluk varda lazer ameliyati oldum ondan sonra basladi ondan cok bakmamaya caliyom yinede cok oturdummm
Bilemedin olurum
Geçmiş olsun bitli
Fazlada yorma gözlerini
Dinlendir bol bol
Işıktan uzak tut
o yüzden mi yorumlarıma cevap veriyorsun
gozumde kuruluk varda lazer ameliyati oldum ondan sonra basladi ondan cok bakmamaya caliyom yinede cok oturdummm
Yeşil rengi bulmuşsun
Hayırlı olsun,muhabbetin bol olsun.
Faydalı bilgilerle donansın
twety yıllardır bu forumdasın göz mü kalır
ben buraya üye olalı beri bozuldu
sen benden daha eskisin burada
Epey olmuş olsun yine de geçmiş olsun2 seneyi gecti lazer olali
twety yıllardır bu forumdasın göz mü kalır
ben buraya üye olalı beri bozuldu
sen benden daha eskisin burada
valla girmek istemiyorum ama tutamiyorum kendimi
eski üyeleri ekleyecegıne bıraz formu arastırsa her seyı ogrenecekEpey olmuş olsun yine de geçmiş olsun
Dün kızın teki özelden mesaj yazmış
Eski üyeleri arkadaş listeme ekliyorum
Bir sorunla karşılaştığımda danışabileceğim insanlar olsun diye sizide ekledim tarzında bişiler yazmış
Ben forumda ki en yeni üyeyim
Beni kaşla göz arasında eskitti kız
Benden eskiler dolu
Mesela tivi gibi hem bitli hem eski
Epey olmuş olsun yine de geçmiş olsun
Dün kızın teki özelden mesaj yazmış
Eski üyeleri arkadaş listeme ekliyorum
Bir sorunla karşılaştığımda danışabileceğim insanlar olsun diye sizide ekledim tarzında bişiler yazmış
Ben forumda ki en yeni üyeyim
Beni kaşla göz arasında eskitti kız
Benden eskiler dolu
Mesela tivi gibi hem bitli hem eski
eski üyeleri ekleyecegıne bıraz formu arastırsa her seyı ogrenecek
ki zaten ogrenılecek bır sey yok kı
deseydın ya o kadar admin varken benı nıye ekledın dıye
2 sene oldu uye olali su gibi gecti seneler ilk uye oldugum zamanlar cok garibti ya herkes herkesi taniyor sen yabanci kaliyorsun sonra siteye alismaya calisiyorsun,
ilk baslarda yorum yapmaya cekiniyorsun hatta ilk uyari aldigimda bana dava acacaklar sanmistim hey gidi gunler hey ilk defa bir forumu takip ediyorum boyle severek
ahh ah ilk zamanlar dava açacaklar sanıyordun demek..şimdide mapısın kadroolu müdavimi oldun kk nın yaramaz tatlı civcükü2 sene oldu uye olali su gibi gecti seneler ilk uye oldugum zamanlar cok garibti ya herkes herkesi taniyor sen yabanci kaliyorsun sonra siteye alismaya calisiyorsun,
ilk baslarda yorum yapmaya cekiniyorsun hatta ilk uyari aldigimda bana dava acacaklar sanmistim hey gidi gunler hey ilk defa bir forumu takip ediyorum boyle severek
2 sene oldu uye olali su gibi gecti seneler ilk uye oldugum zamanlar cok garibti ya herkes herkesi taniyor sen yabanci kaliyorsun sonra siteye alismaya calisiyorsun,