- 2 Ekim 2012
- 2.391
- 0
-
- Konu Sahibi PileliPire
kızlar başıım çok ağrıyo bugün erken yatıyorum size iyi geceler :13:
kızlar başıım çok ağrıyo bugün erken yatıyorum size iyi geceler :13:
neden özendin ki
bol bool uyumak için mi
evlenmek istersen bana söyle etrafım geniştir hahaha
Bu topik kısmetli geldi ihtiyar ablama
Hadi hayırlısı
Bu siteye bugün katıldım. İYİ GECELER DİYEREK diyerek herkese , HUZURLA GÜNAYDIN demeyi ümit ederek. Her konuda ki bilgilerinize ve her konuda ki bilgilerime açığım. Siz de bana KUCAK AÇIYOR MUSUNUZ?
yukarıdaki yazıyı zezeqden alıntıladım pilelipire yazıyor forum mu kafayı yedi ben mi
insanın sevdiğiyle uyuması güzeldir o yüzden yanlış anlaşılmasınneden özendin ki
bol bool uyumak için mi
evlenmek istersen bana söyle etrafım geniştir hahaha
hoşgeldin munkardelen burası sohbet topici ama başka konularda aradıgın bilgileri bulabilirsin(bilmiyorsundur belki diye söyledim).tabiki herkese kapımız açık hoşgeldinBu siteye bugün katıldım. İYİ GECELER DİYEREK diyerek herkese , HUZURLA GÜNAYDIN demeyi ümit ederek. Her konuda ki bilgilerinize ve her konuda ki bilgilerime açığım. Siz de bana KUCAK AÇIYOR MUSUNUZ?
Bu topik kısmetli geldi ihtiyar ablama
Hadi hayırlısı
beni görsen yaşımdan kücük gösteriyorum liseyi bitireli 7 yıl oldu liseli misin diyorlar seni pişman edicem böyle dediğine hıhh
Hoşgeldin sefalar getirdin
Abla uyku tutmadıkça uğra buralara
Geceleri online olan bayankuşlar vardır mutlaka
Aklında bulunsun
Ciddi ciddi söylüyorum o kadar uyumak gerçekten iyi değil. Bünyen uyuşur
tabikide değil bugün cem yılmazın showuna gittik inan boş boş baktım anlamıyorum espirileri kociş diyorki sen neden gülmüyorsun
tabi herkes gülerken ben anlamadan da olsam kahkaha atıyorum kocaya çaktırmıcam yani düşün halimi
sonra eşim arabada gelirken şu lafı çok komikti diyor bende ilk defa duyuyormuşum gibi bir gülüyorum
uyku kötü ya ama bir haftadır böyleyim
insanın sevdiğiyle uyuması güzeldir o yüzden yanlış anlaşılmasın
hoşgeldin munkardelen burası sohbet topici ama başka konularda aradıgın bilgileri bulabilirsin(bilmiyorsundur belki diye söyledim).tabiki herkese kapımız açık hoşgeldin
beni görsen yaşımdan kücük gösteriyorum liseyi bitireli 7 yıl oldu liseli misin diyorlar seni pişman edicem böyle dediğine hıhh
Ya ihtiyar geç bu küçük gösteriyorum yalanlarınıbu avatardaki sensen bence tam yaşını gösteriyorsun
65di dimi yaşın
Şaka yapıyorum sakın alınma tamam mı
Alınıp küseceksin korkusundan şaka yapmaya bile çekinir hale geldim Abla
insanın sevdiğiyle uyuması güzeldir o yüzden yanlış anlaşılmasın
hoşgeldin munkardelen burası sohbet topici ama başka konularda aradıgın bilgileri bulabilirsin(bilmiyorsundur belki diye söyledim).tabiki herkese kapımız açık hoşgeldin
Ya ihtiyar geç bu küçük gösteriyorum yalanlarınıbu avatardaki sensen bence tam yaşını gösteriyorsun
65di dimi yaşın
Şaka yapıyorum sakın alınma tamam mı
Alınıp küseceksin korkusundan şaka yapmaya bile çekinir hale geldim Abla
bu yazdıkların beni intihara sürükleyebilir
tabikide değil bugün cem yılmazın showuna gittik inan boş boş baktım anlamıyorum espirileri kociş diyorki sen neden gülmüyorsun
tabi herkes gülerken ben anlamadan da olsam kahkaha atıyorum kocaya çaktırmıcam yani düşün halimi
sonra eşim arabada gelirken şu lafı çok komikti diyor bende ilk defa duyuyormuşum gibi bir gülüyorum
uyku kötü ya ama bir haftadır böyleyim
Anla işte
Cem Yılmaz gibi birine gülmüyorsun
Durumun ciddiliğinin farkındasındır
Mesela ben çok az uyurum 2 saat aralıksız uyuyayım beni o uyku iki gün idare eder
İki günün sonunda harab halde horlaya horlaya uyurum
bu yazdıkların beni intihara sürükleyebilir
Allah korusun saçma sapan espriler yapmayalım lütfen
Şakası bile kötü
Böyle düşüneceksin hiç sana şaka yapmayayım birdaha
Anla işte
Cem Yılmaz gibi birine gülmüyorsun
Durumun ciddiliğinin farkındasındır
Mesela ben çok az uyurum 2 saat aralıksız uyuyayım beni o uyku iki gün idare eder
İki günün sonunda harab halde horlaya horlaya uyurum
aynen senin gibiyim
bu ifadeyi çok sevdim bennnnnnnn
siz bana bakın kendimden alıntı yapıp cevaplıyorum topik kafayı yedi
dün gece yapım aşamasındaydı kk giremiyodum
aynen senin gibiyim
bu ifadeyi çok sevdim bennnnnnnn
Yakıştı sana abla
Benim değişmez ifadem budur
Yakıştı sana abla
Benim değişmez ifadem budur
sigaramı içiyorsun :44: