Henüz hastalığımı bilmiyorum

meltemkirlangic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
277
89
28
30
Kızlar yaşıyanınız varmı her tarihe bir isim yerleştiriyorum mesela kibrit kutusundan 2011 yılında başıma gelen bişeyi hatırlıyorum beynim bunu durmadan tekrarlıyo böyle şeyler yaşayanınız varmı aranızda ?

Takıntı gibi birşey sanırım bizim buradan tanı koymamız doğru olmaz dr a gitseniz daha iyi olur

Bende de vardı bu durum biraz daha farklısı olabilir.Zamanla azaldı çok değer verdiğim hatıraları bile ayıkladım üzerine gidip.Şuan bile ipin ucunu bırakırsam eşya biriktirmeye başlıyorum. Eğer yaşamınızı zorlaştıran bi hale geldiyse yardım alın mutlaka keşke bende takıntılarımı tek başına çözmeye çalışmak yerine yardım alsaydım daha az yıpranırdım diyorum

Kotu anilarm sk sk benimde akla gelir ve bundan cok mutsuz olurum taktigim zaman tam takiorum bende.

Geçmişten bu zamana atamadığım hediyeler var belki 15 senesi var bilmiyorum yardım alıcam ama tedavi yöntemleri çok saçma ilaçtan korkarmı insan korkuyorum dozları düşük geliyor artırınca tekrar alışıyorum bağlı yaşamak istemiyorum

Kotu anilarm sk sk benimde akla gelir ve bundan cok mutsuz olurum taktigim zaman tam takiorum bende.
bir anda çöküyor değil mi tüm sorunlar bunaltıyor uykularım kaçıyor bazen bi şarkı bi nesne beni krizlere sürüklüyor öncedende bazı rahatsızlıklarım oldu ama yoruldum artık napıcam nasl olucak gidicek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…