Henüz evlenmeden güç savaşları başladı sağlam bir strateji için yorumlarınızı bekliyorum.

Sorunumu anlamadiniz sanirim amca sevgilimin isleri yonetmesini istemiyor. Onun harcadigina zaten suan mudahale edemeyiz. Sevgilimin babasinin islerini yonetmesi amcanin isine gelmiyor. Suan ona gerek yok, bi kac yil baska yerde calissin gibi bahaneler uretiyor.

valla senden iyi bir koca olur ben onu anladım
başarılar sana

Istemez tabi. Olay amcada bitmiyorki, babada bitiyor. Baba oglunun isleri ogrenmesini istiyorsa, bir gun devralacaginida istiyorsa, zaten yanina alir ki. Sorun ne simdi, amca istemiyor, engel oluyor yani babayi dolduruyor ve babada ogluna 'oglum, sen isleri yonetemezsin, sirketle alakan olmasin lutfen' mi diyor?

tabiki ayrılma
ama önlemini al psikolojin bozulacaksa
sevgilin baskın karakterse hakkından gelecektir amcasının

konuya dahilmiş gibi görünmeden alttan alta sevgilinizi işlemelisiniz..eğer işlediğinizi anlarsa zamanla sizi kötü bilirler o yüzden karda yürüyüp izinizi belli etmeyin..ayrıca amcayı devre dışı bırakmak için babayla amcayı kavga ettirmek gerekir..eğer baba amcadan büyük darbe yerse 1. de sesini çıkartmasada 2. yi kaldıramaz darbeye bağlı..eğer amca sağlam pabuç olsaydı güvenilir olsaydı zaten işler kötüyken babane deyip kaçıp işler düzelince karga gibi başınıza üşüşmezdi ayrıca insan çiğ süt emmiş varlıktır kardeş falan farketmio bu devirde kimden kötülük göreceğimiz belli olmuyor..

amca şirketi kendi çocuklarına devretmeyi düşünüyor sanırım yada çocuğu yoksa bile baba gidince para oğluna kalmasın hakkın büyük kısmını ben alıyım diye bi açgözlülük durumu var..

Amcasi soyledigi herseyi iyilikle soyluyormus gibi davraniyor. Babasida suan sen surda calis gibi net birsey soylemiyor verdigi algi su amcanin hicbir sozunu cignemiceksin ama sevgilimlede amcanin olaylara bakis acisi hic uyusmuyor.

Amca 35li yaslarda daha cocuklari kucuk. Ne koparirsam kar rahat yasayayim diyor. Cek senet odeme gibi bi derdide olmadigi icin cok rahat.

Hahaa kaynanam sizin gibi olsaydi boyle dusunseydi hic bunlari yasamamis olurdu. Cok yaratici bir yorum olmus. Zaten bende kimseyle tartissin yada birsey soylesin istemiyorum. Isinde basarili olsun kendini gostersin

Amca 35li yaslarda daha cocuklari kucuk. Ne koparirsam kar rahat yasayayim diyor. Cek senet odeme gibi bi derdide olmadigi icin cok rahat.
Aç gözlü insandan kaçmak gerek..bence amcayla babanın arası bozulursa sorun düzelir..şirket ortak mı yoksa sadece size mi ait

Hahaa kaynanam sizin gibi olsaydi boyle dusunseydi hic bunlari yasamamis olurdu. Cok yaratici bir yorum olmus. Zaten bende kimseyle tartissin yada birsey soylesin istemiyorum. Isinde basarili olsun kendini gostersin
amca izin verse seninki başarılı olucakta amca büyük engel bi kulağını çekmek gerek :)

Aç gözlü insandan kaçmak gerek..bence amcayla babanın arası bozulursa sorun düzelir..şirket ortak mı yoksa sadece size mi ait
Sirket kayinbabanin kendi cabasiyla kurmus. Kendi cocuklari kucuk oldugu icin kardesine gel isin basinda dur demis oda simdi fazlasiyla suistimal ediyor. Yabanci olsa bu kadar zarara ugratmazdi.

amca izin verse seninki başarılı olucakta amca büyük engel bi kulağını çekmek gerek :)
Ayy sormayin amca basimiza kuma geldi herseye herkese mudahale ediyor. Sanki o patron sevgilim ve kardesleri taseron isci olarak yaninda calisacak.

Siz açıkça karışmayın, hem daha sevgiliyiz nişanlanacağız diyorsun da en hassas dönemlerdir bunlar, Bu süreçte onların işlerine, hele de maddi ilişkilerine müdahele etmeniz yanlış olur ve çok farklı sorunlara yol açar pişman olursunuz. Kaynananın size yakınması da tuhaf, o kadar güvenmeyin, o yakınınca yorum yapmayın olumlu ya da olumsuz. Yarın öbürgün araları iyi olur siz kötü olursunuz kaç yıllık akrabalık kardeşlik ilişkisi. Sevgiliniz yapabilir ne yaparsa. Bu da onun karakteri ile ilgili bir şey. siz bir şey yaptıramazsınız. Yavaş yavaş kendini gösterecek babasının gözüne girecektir zamanla ama amcayı da saf dışı edecek hallleri yok, kardeş yani.

Sirket kayinbabanin kendi cabasiyla kurmus. Kendi cocuklari kucuk oldugu icin kardesine gel isin basinda dur demis oda simdi fazlasiyla suistimal ediyor. Yabanci olsa bu kadar zarara ugratmazdi.
zaten ne gelse hep yakınımızdaki insanlardan geliyor.amcanın gözü para bürümüş yapılan büyük iyiliği görmeyip suistimal etmiş ben suistimal eden insanları hiç sevmem malımda çok kıymetlidir ondan bana yapılmış gibi sinirlendim şimdi..erkeğin beyni kadındır..şu an herşey senin elinde hürrem ol kurtar herkesi çok ciddiyim

esınız olacak kısı bakalım sızın hakkınızı hukukunuzu bu kadar koruyup kollamayı goze alacakmı demek ıstıyorum
erkegın yapması gerekenı yapıyorsunuz
Ben arka plandayim kimseye birsey soyleyememki fakat soyle bir durum var kadinin sozunun dinlendigi evler daha huzurlu oluyor. Yani erkek evde cok baskin olunca sorun cikiyor. Kadinlar daha dengeli daha toparlayici

Bu arada amca bukadar cok harciyorsa ve y nin bu kadar gozunde degilse kvniz de ayni miktarda harcaya biliyor mu?
Ona da karisiyorsa babaya ciddi mudahale sart..
Ha karismiyorsa kv niz her ay 5-6 binlik altin alsin kenara koysun..
Suan takip etmiyorum ne durumdalar bilmiyorum da bu euro veya dolar yatirimi da olabilir..

Oldu da kv nizin korktugu basiniza geldi,
baba size el acmaya elbet gelir..
Amcaya yonlendirirsiniz, yillarca sen baktin biraz da o baksin sana diyerek..

Aile sirketi gormesek hadi neyse..
Kimse kimseyi enayi yerine koymasin..
Bi arkadas yazmis nickini unuttum bu isin hukuksal boyutu da var..
Sevgiliniz kanunen de yonetimi devralsin o zaman kimse muhasebeye hesap vermeden kurus harcayamaz.

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…