Hemşirelik mesleği kötü mü, olan varsa önerir mi?

Seray_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2024
132
24
13
20
Hemşire olmak istiyorum ama bütün arkadaşlarım kötülüyor. Dersleri benimkinden kötü ama hayalleri büyük. Gerçekten çok istiyorum iğne, kan görmek bile aşırı hoşuma gidiyor. Nöbetler falan çekici geliyor. Kötü mü?

İstiyorsan ol, ekibin iyiyse nöbet çok eğlencelidir yoğun bile olsa. Ancak büyükşehirde çalışmak hayalin varsa özellike en büyük üç şehirde icra etmesi gerçekten zor bir meslek. Sürekli artan iş yükü, fazla mesailer vs vs.. İnsanı erkenden yıpratıyor. Gerçekten istiyorsan da kulak asma kimseye.

Ataması en kolay bölümlerden ama iş yükü fazla. Maaşı da normal. Onun yerine tıbbi sekreter vs aynı maaşı alıyormuş. Bi acille sağlık ocağı aynı değildir. Hemşire bir sürü arkadaşım var şikayetleri farklı

Hemşire olmak istiyorum ama bütün arkadaşlarım kötülüyor. Dersleri benimkinden kötü ama hayalleri büyük. Gerçekten çok istiyorum iğne, kan görmek bile aşırı hoşuma gidiyor. Nöbetler falan çekici geliyor. Kötü mü?
Siz istiyorsanız neden olmasın?iş imkanı hem devlette hem de özelde var.Nöbet ve tatil kısmı biraz zor olabilir bayramda çalışırsınız yeri gelir resmi tatillerde çalışmak zorında kalırsınız.Ama tabi
Ki hangi iş kolay ki .Bunları düşünerek karar verebilirsiniz

Back
X