hemşireler bir bakın ?

Benim en çok istediğim meslek grubu sağlıkçıydı. Ne zaman bir Doktor, Hemşire,Acil Tıp Teknikeri görsem içim cız eder. Sabahları işe giderken ATT okuyan çocukları görünce bakıp kalıyorum onlar yerinde olmak istiyorum. Şartlarımız el vermedi sağlık okuyamadık. Mesleğimde ilerledim baya ama Şuan bile imkanım olsa kesinlikle sağlık okurdum. İnsan mesleğini sevince herşey vız geliyor. Eğer mesleğinde mutlu olacağını düşünüyorsan ben oku derim.

aynen ama yorumlarda belli
Olabilir is yokki canim iibf kamu yönetimi mezunuyum is diye bisi kalmadi adam kayirma torpil had safhada memurluk hayal ötesi zaten..bulabilecegim isler asgari ücreti gecmez bile.. ve haftanin 6 günü calisiyorsun aksam cikis saatin belirsiz..Bence hemsirelik o kadar kötü meslek degil en azindan bir gece eve gelmezsin nöbet tutarsin ama ertesi gün evde oluyorsun burda bir komsum var hemsire (devlette tabi bu bahsettiklerim özeli bilmiyorum) persembe günleri nöbeti var cuma evde ve cumartesi pazar günleride kendine ait.. Artik cumartesi gününün bile sana ait olmasi bile lüx isten 5te cikmak lüx bilmem anlatabiliyor muyum..

hangi mesleği yapıyorsun cnm ?

anladım cnm her mesleğin kendine göre bir zorluğu var işte ama bence benim için önemli olan atanma diyebilirim
ama hemşireliğin bu zorluklaarını bilmiyordum yorumlarda okuduğum kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…