Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimizin var canım:)Tskler canim. Yukardaki etiketlere bakinca aklima geldi gerci duymadigim baska yemekler de var:))
Hoşgeldin canımHayırlı aksamlar bayanlar
Hoş buldum datlum, görüşmeyeli ne var ne yok ?Hoşgeldin canım
Bende bilmediklerime google dan bakıyorumHepimizin var canım:)
İyidir canım sağol sen nasılsınHoş buldum datlum, görüşmeyeli ne var ne yok ?
Bir kısmını biliyoruz ama isimleri değişik:)Bende bilmediklerime google dan bakıyorum
Bende iyiyim, patik başladım. Gözüm ağrıdı, mola verdim sen nasılsınİyidir canım sağol sen nasılsın
Ehh iyi bari rahatladim..Hepimizin var canım:)
Mesela gömme, loğlazlı pancar yemeği, kümülbüşü yemeğiBir kısmını biliyoruz ama isimleri değişik:)
Yemek bolumundeyim tabi ki size soracagim once yoksa biz de biliyoruz cok bilmis amcaya sormayiBende bilmediklerime google dan bakıyorum
Hmmm öyle mi diyorsun valla birazını bende yeni duyuyorumYemek bolumundeyim tabi ki size soracagim once yoksa biz de biliyoruz cok bilmis amcaya sormayi
Kolay gelsin bebişlere mi patik yapıyorsunBen de iyiyim canım çok şükürBende iyiyim, patik başladım. Gözüm ağrıdı, mola verdim sen nasılsın
Ama ben çok meraklıyım farklı şeyleri yapmayı seviyorum:)Dikkatimi çekerse mutlaka denerim:)Ehh iyi bari rahatladim..
Oy oy patiklere mi basladinn .. kolay gelsin canimm.Hmmm öyle mi diyorsun valla birazını bende yeni duyuyorum
Kendime diye niyet ettim. Oğlana kısmetmis karar değiştimKolay gelsin bebişlere mi patik yapıyorsunBen de iyiyim canım çok şükür
Zaman geçsin diye canım, evde ipler vardı. Degerlendireyim dedim. SağolasınOy oy patiklere mi basladinn .. kolay gelsin canimm.
Küçük başlamışsınHadi hayırlısıKendime diye niyet ettim. Oğlana kısmetmis karar değiştim
Evet, Sağol canımKüçük başlamışsınHadi hayırlısı
Sagol boncuumEllerine sağlık canım