- 18 Mart 2018
- 29.921
- 117.770
- 34
Sorun deyil canım, hamur işi , tatlı benim zaaflarım. Sabredeceğim tabiki.Ah ozur dilerim abla: (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun deyil canım, hamur işi , tatlı benim zaaflarım. Sabredeceğim tabiki.Ah ozur dilerim abla: (
Kac kilo fazlan varda abla?Sorun deyil canım, hamur işi , tatlı benim zaaflarım. Sabredeceğim tabiki.
Ben bisiy istemiyom zaten siz yemez dediniz ben de sunlari yer diyorumBsmys yiyoda daha ne istiyon:)) oh yesin sifa olsun
Haha tamam o zaman:)) yiyen cocuk favorimdir her daim:))Ben bisiy istemiyom zaten siz yemez dediniz ben de sunlari yer diyorum
Aynen ama secmeye basladi ya dillendire dillendire nazar degdirdim cocumaHaha tamam o zaman:)) yiyen cocuk favorimdir her daim:))
Aynisini gecen edim demisti. Is yerinde kuru fasulyeden bahsetmislwr eve geldiginde kuru pilav tursu uclusu vardi.. kalbim temuz diyodu:)Annem kuru fasulye yapmis bende pilavi koydum corbayi karistiriyorum Nevreste
Nasil imrendimse nasibime geldi bugunku yemekdasim
Temiziz valla :))Aynisini gecen edim demisti. Is yerinde kuru fasulyeden bahsetmislwr eve geldiginde kuru pilav tursu uclusu vardi.. kalbim temuz diyodu:)
Boy 1.63Kac kilo fazlan varda abla?
Afiyet bal şeker olsun canımİsabet olmuşAnnem kuru fasulye yapmis bende pilavi koydum corbayi karistiriyorum Nevreste
Nasil imrendimse nasibime geldi bugunku yemekdasim
Ellerine sağlık canım
Kakırdağı biliyorum:)Semsekte bir nevi pide oluyor:)Kakırdaklı semsek kakırdaklı pide oluyor:)Kakirdak semsegi de neymis bilen var mi
Kakirdak dedigi kikirdak falan miKakırdağı biliyorum:)Semsekte bir nevi pide oluyor:)Kakırdaklı semsek kakırdaklı pide oluyor:)
Tursu gecen seneden acip bakmadim da yaa canim da bi cekiyo sorma soyle eksi eksi sirkeli sarimsakliiBugun kuru pilav gunu galiba.
Bizdede kuru fasulye pilav cacik tursu var
Kuyruk yağı doğranır ve pişirilir yağı çıkartılır.Süzüldüğünde içinde beyaz et gibi kakırdaklar olur .. Kıkırdakta deniyor :)Kakirdak dedigi kikirdak falan mi
Tskler canim. Yukardaki etiketlere bakinca aklima geldi gerci duymadigim baska yemekler de var:))Kuyruk yağı doğranır ve pişirilir yağı çıkartılır.Süzüldüğünde içinde beyaz et gibi kakırdaklar olur .. Kıkırdakta deniyor :)