Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oldu sıkıldın mı
Aslinda haftasonu dusunuyodum ama.. haftasonu daga yogun oluyorum nedense: ( sanirim gelecek hafta canim:) sen:))
Evet kimseler yok bu aksamNe oldu sıkıldın mı
Sagol bizi adamdan saymadigin icin:))Evet kimseler yok bu aksam
Sen alıntılara cevap veriyorsun, EstağfurullahSagol bizi adamdan saymadigin icin:))
Dogru: ( valla bugun hamur pisirirken bile millete laf yetstiriyodum burda:))Sen alıntılara cevap veriyorsun, Estağfurullah
Cinsellik konularında gördüm maşallah, elin işte gözün oynaştaDogru: ( valla bugun hamur pisirirken bile millete laf yetstiriyodum burda:))
Oyle olmak lazim:)) ee bebusler ikizmi ne zaman ogreniyoz:))Cinsellik konularında gördüm maşallah, elin işte gözün oynaşta
16 Kasım da kese kontrolü var, tek mi ikiz mi belli olurOyle olmak lazim:)) ee bebusler ikizmi ne zaman ogreniyoz:))
Istiyo musun ikiz? Benim son numarada sormustu doktor ister misin ikiz ucuz? Dedi.. bende ilk olsa olurdu ama simdi tercihim tek demistim. Sukur gonlume gorede oldu16 Kasım da kese kontrolü var, tek mi ikiz mi belli olur
Buradayım ses yok diye yazmıyorumEvet kimseler yok bu aksam
Valla gönlüm tek diyor ama Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile nasip etsinde ikiz tek önemli değil. Bir şekilde bakılır, büyür giderler :)Istiyo musun ikiz? Benim son numarada sormustu doktor ister misin ikiz ucuz? Dedi.. bende ilk olsa olurdu ama simdi tercihim tek demistim. Sukur gonlume gorede oldu
O kadar nasıl bekleyeceğiz16 Kasım da kese kontrolü var, tek mi ikiz mi belli olur
Bakılır canım niye olmasın.Rabbim dağına göre kar verirmişValla gönlüm tek diyor ama Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile nasip etsinde ikiz tek önemli değil. Bir şekilde bakılır, büyür giderler :)
E sen ne yapıyorsun, yoksa bdv de mi takılıyorsunBuradayım ses yok diye yazmıyorum
Aslinda haftasonu dusunuyodum ama.. haftasonu daga yogun oluyorum nedense: ( sanirim gelecek hafta canim:) sen:))
Bilmem, Allahtan eşim bu ara geceye geçti. Evde yokken de zaman geçmiyorO kadar nasıl bekleyeceğiz
öyle tabiki. Hakkımızda hayırlısıBakılır canım niye olmasın.Rabbim dağına göre kar verirmiş
Allsh gonlundekini versin. Komplikasyon olabiliyo cogul gebelikte ama 1 kerede kurtulursun:))Valla gönlüm tek diyor ama Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile nasip etsinde ikiz tek önemli değil. Bir şekilde bakılır, büyür giderler :)
En son diyodun:)) bende oyle diyorumda yapinca foto cekiyosun ya bekleyemeden eklemek istiyosun:))Bilmiyorum ki