- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Senin tarifini beceremez mi diyorsunYok ona başka tarif bulacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin tarifini beceremez mi diyorsunYok ona başka tarif bulacağız
O sıkıntı değil canım:)İnş eksik yoktur sana söylediğimden başka . Nedense içimde bir korku var
O daha iddialısını istediSenin tarifini beceremez mi diyorsun
Eşimde üzüldü diyor ki valla benimde aklıma gelmedi gelse senin için yazardım. Bende dedim ki senin nereden aklına gelecek ya dur bakalım bi soralım diyip sana yazdımO sıkıntı değil canım:)
Yok canım hepimizin başına geliyor:)Yani bana bildiriyorsunuz yeni yapıldı biliyorum:)Eşimde üzüldü diyor ki valla benimde aklıma gelmedi gelse senin için yazardım. Bende dedim ki senin nereden aklına gelecek ya dur bakalım bi soralım diyip sana yazdım
Tamam çok teşekkür ediyorumYok canım hepimizin başına geliyor:)Yani bana bildiriyorsunuz yeni yapıldı biliyorum:)
Şansına onuda yakar ya neyse biz onu öyle seviyoruzNeyse bundan sonra yaparız belki onda 1. olur
Hiç gelmiyor biiz ihmal ediyor
O daha iddialısını istedi
Jelesec gel yöresel yemek yapıyoruz
karar vermisken acil bi tarif bulalımİş bitmiyor değilde kendime iş çıkarmayı seviyorum
Sağol canım
Sana bir sır vereyim mi @can09e tarif bildirdi ama kapılmış bir tarifYani buda bir gelişme değil mi
GöreceğizBeni kimse beklemesin
Trene en son ben bineceğim
Sende benim eşim gibi çok incik cıncık düşünüyorsun bazen öyle şeyler söylüyor ki beynim errorrHep kafama takilmistir niye oyle deniyosa:))
Ben tanimasamda beğenirim çok bonkörüm sanırımPek beğenmiyorum .Çokta tanımıyordum seni:)
Acaba nedir nedirO daha iddialısını istedi
Aa muhattap degil miymis:)) hahahaOna kalırsa muhatap kelimesine de çoğu kişi muhattap diyo ben de ona gıcığım :))
Sizede gevmis olsun ablamSağol canım.
Büyük geçmiş olsun
Haha o benim esimdede var.. mesela birseye yuvarlak hesap 100 lira dedin, duzeltme yapar 98 diye mesela:)) uyuz olurum:))Sende benim eşim gibi çok incik cıncık düşünüyorsun bazen öyle şeyler söylüyor ki beynim errorr