- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.885
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim Allah razı olsun Allah yavrunu da sana sağ salim kavuştursun, maşallah yolu yarılamışsın.Nasıl sevindim seni gördüğüme bi türlü nikini tam hatırlayamamıştım... sağlıcakla al kucağına yavrunu :)
Amin Allah razı olsunSağlıcakla kucağı na al
Inşallah canım, ben kolaya kaçtım, bir o kadarda lezzetli, tavsiye ederim
Hiç değişmemiş, ben dedim şimdiye 1-2 madalya alırdı diye ama yumurta kategorisi yapmamışsınızki suç sizindeynepnaz zaten ancak onu yapabilir
Neyse bundan sonra yaparız belki onda 1. olurBende bilindik olay birşey yapacağım, gönül isterki kestane lezzetleri yapayım ama yedirecek kimse yok
Hiç değişmemiş, ben dedim şimdiye 1-2 madalya alırdı diye ama yumurta kategorisi yapmamışsınızki suç sizin
Ohhh, ellerinize sağlık canım benim. Güzel günlerde tüketinHava sabah yağmurlu,len güneşli ikindiden sonra bulutluAma bugün daha iyiydi:)
Ben yoğun bir şekilde koşturuyorum.Akşam buraya gelebilmek için her şeyi yapıyorum.Tam iş bitti dedik eşim turşuluk malzeme almış.Öyle 4-5 tane bidon oldu.Oğlumla birlikte yaptık hemen bitti:)Yani boş kalamıyorum:)
Sağol canımNasılsın ne yapıyorsunOhhh, ellerinize sağlık canım benim. Güzel günlerde tüketin
Uzandım, tv izliyorumSağol canımNasılsın ne yapıyorsun
Ben de hem tv hem pc geziniyorum:)Bu seferde pc işlerimi yapıyorum.Bitse de kurtulsam:)Uzandım, tv izliyorum
Sen nasılsın, dinlenebildin mi?
Kolay gelsin bacım, işin hiç bitmiyor.Ben de hem tv hem pc geziniyorum:)Bu seferde pc işlerimi yapıyorum.Bitse de kurtulsam:)
İş bitmiyor değilde kendime iş çıkarmayı seviyorumKolay gelsin bacım, işin hiç bitmiyor.
Allah sağlık versin
O zmn guzel yaptiysa oyu alir bendennİş bitmiyor değilde kendime iş çıkarmayı seviyorum
Sağol canım
Sana bir sır vereyim mi can09e tarif bildirdi ama kapılmış bir tarifYani buda bir gelişme değil mi
Aynen çok ciddi gelişmeler varO zmn guzel yaptiysa oyu alir bendenn
Ee evet epey bi gelisme bence de ki arkadaslar da onaylayacaktir
Hoşgeldin canım konuyu açtın mı?Selam kızlar
Hoşbulduk canım evet açtımHoşgeldin canım konuyu açtın mı?
Hadi hayırlısı en az 3 konu onay bekliyor:)Hoşbulduk canım evet açtım
Benim tarifi ona verebilirim, kıymetini bilsin, başkasına vermemİş bitmiyor değilde kendime iş çıkarmayı seviyorum
Sağol canım
Sana bir sır vereyim mi can09e tarif bildirdi ama kapılmış bir tarifYani buda bir gelişme değil mi
Yok ona başka tarif bulacağızBenim tarifi ona verebilirim, kıymetini bilsin, başkasına vermem
İnş eksik yoktur sana söylediğimden başka . Nedense içimde bir korku varHadi hayırlısı en az 3 konu onay bekliyor:)