Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifHemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama
Hava sabah yağmurlu,len güneşli ikindiden sonra bulutluAma bugün daha iyiydi:) Ben yoğun bir şekilde koşturuyorum.Akşam buraya gelebilmek için her şeyi yapıyorum.Tam iş bitti dedik eşim turşuluk malzeme almış.Öyle 4-5 tane bidon oldu.Oğlumla birlikte yaptık hemen bitti:)Yani boş kalamıyorum:)
İş bitmiyor değilde kendime iş çıkarmayı seviyorum Sağol canım Sana bir sır vereyim mi can09e tarif bildirdi ama kapılmış bir tarifYani buda bir gelişme değil mi
İş bitmiyor değilde kendime iş çıkarmayı seviyorum Sağol canım Sana bir sır vereyim mi can09e tarif bildirdi ama kapılmış bir tarifYani buda bir gelişme değil mi