- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
Hep kafama takilmistir niye oyle deniyosa:))Yaww halk arasında doğum kilosu işte icat çıkarma şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep kafama takilmistir niye oyle deniyosa:))Yaww halk arasında doğum kilosu işte icat çıkarma şimdi
Pek beğenmiyorum .Çokta tanımıyordum seni:)Canim yaa hic begeni filan gelmiyodu senden pek kimaeden grlmiyodu yani:)) kendimi populer gormuyodum demek o yuzden:))
İnşaallah canımiyiyim canım. 16 sinda kese için kontrole gideceğim :)
Tabi öyle. Elleri değdi, kesin daha lezzetli olacaktır
iyi akşamlar abla
İyi akşamlar canım tarifini ekledin mi:)İyi akşamlar herkese
Bende seni boncuumPek beğenmiyorum .Çokta tanımıyordum seni:)
Bizim takıma gelmek istermisinYaww halk arasında doğum kilosu işte icat çıkarma şimdi
Evet şimdiİyi akşamlar canım tarifini ekledin mi:)
Ooooww ablaaa cok hizlisin valla:)Evet şimdi
Hadi hayırlısı:)Evet şimdi
Dün yaptım canım, halimi görsen acıyıp oyunu bana verirdin . 1 gün önceOoooww ablaaa cok hizlisin valla:)
Amin inşallahHadi hayırlısı:)
Masallah ablam yaa.. benim kizda hep hasta oluyo ben ne zaman buraya tarif yetstirmeye calissam:)) eline saglik bakalim ne zaman dusecek senin tarif:))Dün yaptım canım, halimi görsen acıyıp oyunu bana verirdin . 1 gün önce
Torunlar bana yatılı geldi. Dünde kızım almaya gelecekti.
Eşim msj attıki yeğeni bankadan randevu almış beraber oraya gideceklermiş. Oh dedim rahat rahat yetiştiririm.
Nerdee
Büyük torun kulağım ağrıyor dedi, küçük ateşlenmiş mızmızlanıyor.
Eşim tekrar msj attı, randevu iptal eve geliyorum diye, kızım yoldayım geliyorum diye msj attı, ve benim 30 dakikam var.
Işık hızında yapıp yetiştirdim valla, maşallah bana
En güzelini yapacağım, demesinler lunyanin memleketi yokmuş, hiç temsil etmiyormuş memleketini diye
Haşlanmış lapa makarna hangi yörenin ise deynebim onu arıyordur@deynepnaz hani bu kategoride hep burada olacaktın
Hangi takımBizim takıma gelmek istermisin
Ona kalırsa muhatap kelimesine de çoğu kişi muhattap diyo ben de ona gıcığım :))Hep kafama takilmistir niye oyle deniyosa:))
Sağol canım.Masallah ablam yaa.. benim kizda hep hasta oluyo ben ne zaman buraya tarif yetstirmeye calissam:)) eline saglik bakalim ne zaman dusecek senin tarif:))
Tamam merakla bekliyorum ve eminim en güzelini yapacaksınEn güzelini yapacağım, demesinler lunyanin memleketi yokmuş, hiç temsil etmiyormuş memleketini diye
En güzel ben temsil edeceğim memleketimi
Inşallah canım, ben kolaya kaçtım, bir o kadarda lezzetli, tavsiye ederimEn güzelini yapacağım, demesinler lunyanin memleketi yokmuş, hiç temsil etmiyormuş memleketini diye
En güzel ben temsil edeceğim memleketimi
10. TakimHangi takım