- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Yapıldılar eklenmiş olabilirler veya eklenmek üzerelerTarifleri kapıştırmak için kimi bekliyorsunuz hatunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapıldılar eklenmiş olabilirler veya eklenmek üzerelerTarifleri kapıştırmak için kimi bekliyorsunuz hatunlar
Sen mi popüler değilsinBen seni Bdv ve siyasetten çok takip ederdimEn azından benim için popülerdinHangi nick bu boncuum:) yaw su kadar populer olamadik su kk da:))
Sen mi popüler değilsinBen seni Bdv ve siyasetten çok takip ederdimEn azından benim için popülerdinHangi nick bu boncuum:) yaw su kadar populer olamadik su kk da:))
bende yapacağım da bi kaç malzemem yok_CaNanSu_ yu bekliyorlarmış
Seni zorlamıyorumNe zaman istersenbende yapacağım da bi kaç malzemem yok
Sağol canım, teşekkür ederim. Hava burda açtı, orda nasıl ? sen ne zaman yapıyorsunSeni zorlamıyorumNe zaman istersen
Hava sabah yağmurlu,len güneşli ikindiden sonra bulutluAma bugün daha iyiydi:)Sağol canım, teşekkür ederim. Hava burda açtı, orda nasıl ? sen ne zaman yapıyorsun
Doğum kiloları var hala üzerine daha da ekleyememIyi dayaniyon:)) yapinca yiyorum ben:)
ne hamaratsın yahuuu, valla maşallah. Çocukları da öyle yetistiriyorsun şimdiden alisiyorlar. burası iki gündür yağmurluydu, bugün ise günlük güneşlikHava sabah yağmurlu,len güneşli ikindiden sonra bulutluAma bugün daha iyiydi:)
Ben yoğun bir şekilde koşturuyorum.Akşam buraya gelebilmek için her şeyi yapıyorum.Tam iş bitti dedik eşim turşuluk malzeme almış.Öyle 4-5 tane bidon oldu.Oğlumla birlikte yaptık hemen bitti:)Yani boş kalamıyorum:)
Cantanemm nasılsın ?bende yapacağım da bi kaç malzemem yok
Oğlum hem öğrendi hem bana yardım oldu.İşimi yarım saat geriye çektiHavasından geçilmez artık ben yaptım der dururne hamaratsın yahuuu, valla maşallah. Çocukları da öyle yetistiriyorsun şimdiden alisiyorlar. burası iki gündür yağmurluydu, bugün ise günlük güneşlik
Canim yaa hic begeni filan gelmiyodu senden pek kimaeden grlmiyodu yani:)) kendimi populer gormuyodum demek o yuzden:))Sen mi popüler değilsinBen seni Bdv ve siyasetten çok takip ederdimEn azından benim için popülerdin
iyiyim canım. 16 sinda kese için kontrole gideceğim :)Cantanemm nasılsın ?
Kontrole gittin mi herşey yolunda mı?
Tabi öyle. Elleri değdi, kesin daha lezzetli olacaktırOğlum hem öğrendi hem bana yardım oldu.İşimi yarım saat geriye çektiHavasından geçilmez artık ben yaptım der durur
Yani burasıda öyle gibiydi:)
iyi akşamlar ablaİyi akşamlar herkese
DogumDoğum kiloları var hala üzerine daha da ekleyemem
Yaww halk arasında doğum kilosu işte icat çıkarma şimdiDogum
Kilosu degilki o gebelik kilosu:))