- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Ben yapcam da beyim evde olunca, bide malzemem eksik. Onu bekliyorumherkes akıllandı artık sona doğru paylaşacaklar bence
merakla bekliyorum canımBen yaptım paylaştım bakalım nasıl bulacaksınız beğenecek misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yapcam da beyim evde olunca, bide malzemem eksik. Onu bekliyorumherkes akıllandı artık sona doğru paylaşacaklar bence
merakla bekliyorum canımBen yaptım paylaştım bakalım nasıl bulacaksınız beğenecek misiniz
kolay gelsin canım fazla yorma da kendiniBen yapcam da beyim evde olunca, bide malzemem eksik. Onu bekliyorum
Hafif yani :))Benim tarifim hamurlu değil
Senle ben akillanmayiz dostum:))
Yapiyozzzzzdaaaa o istedigini yapmiyoz:))Niye kimse yemek yapmıyor
Sağol canım, yok fazla yorulmadan yapmaya çalışacağımkolay gelsin canım fazla yorma da kendini
o istediğimi ne zaman yapıyorsunYapiyozzzzzdaaaa o istedigini yapmiyoz:))
Nerdesin kız kaçak, bugün hiç yoktun ?
Sağlıcakla kucağı na alAllah razı olsun , Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
EvetHafif yani :))
Ben kendim pek yemiyorum esime yapıyorum çeşit çeşit :)Senle ben akillanmayiz dostum:))
Hayırdır canım, hasta mısın ?Keyifsizim biraz
Iyi dayaniyon:)) yapinca yiyorum ben:)Ben kendim pek yemiyorum esime yapıyorum çeşit çeşit :)
Bu hafta yapmak istiyodum ama ohff birsuru is cikiyo erteliyom hrpSağol canım, yok fazla yorulmadan yapmaya çalışacağım
o istediğimi ne zaman yapıyorsun
Anladım canım, vaktin olduğu zaman yaparsın, daha vakit var :)Bu hafta yapmak istiyodum ama ohff birsuru is cikiyo erteliyom hrp
Nasıl sevindim seni gördüğüme bi türlü nikini tam hatırlayamamıştım... sağlıcakla al kucağına yavrunu :)Allah razı olsun , Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah