- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
Gene hamur mu yspiyon:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gene hamur mu yspiyon:))
Senin kadınlığın tasdikli onaylı bencr abla kandıramazsın :))Ben olabilirim emin değilim
Tarifini mi yapıyorsun kanki
Tonti sen bdv sayesinde kesfedememissim ben ilk geldiğimde profil ve geyiklerdr çok takılıyordum arkadaş geyik müdavimi mis avını oradan sağlıyormuş :))Hangi nick bu boncuum:) yaw su kadar populer olamadik su kk da:))
Nicki neydi yaaaa: (Tonti sen bdv sayesinde kesfedememissim ben ilk geldiğimde profil ve geyiklerdr çok takılıyordum arkadaş geyik müdavimi mis avını oradan sağlıyormuş :))
Nisan kraliçesiNicki neydi yaaaa: (
Nisan kraliçesi :)Nicki neydi yaaaa: (
İlk açtığı konularda erkek olduğundan şüphe atmış bazı üyeler özelden +18 sorular soruyordu ama direk bodozlama değil yani mesela tüp bebek yaptıran varsa önce onları soruyordu bana mesela doğumunu sordu nasıl oldu sorun yasadin mi vs sonra enişte beyi sormaya başladı baktım gidişat kötü terskedigin zamanda böyle tatlı tatlı gönlünü alıyordu falan hiç kimseyle kusmuyordu birdeBana denk gelmedi bu sahis:)) peki nasil erkek oldugu anlasiliyo
Sen olmaz asla inanmam aplaBen olabilirim emin değilim
Ayne tatlii:))İlk açtığı konularda erkek olduğundan şüphe atmış bazı üyeler özelden +18 sorular soruyordu ama direk bodozlama değil yani mesela tüp bebek yaptıran varsa önce onları soruyordu bana mesela doğumunu sordu nasıl oldu sorun yasadin mi vs sonra enişte beyi sormaya başladı baktım gidişat kötü terskedigin zamanda böyle tatlı tatlı gönlünü alıyordu falan hiç kimseyle kusmuyordu birde
Belki pasif kisiligi vardir :))Kadın dediğin dişe diş tartışır onda o yoktu oradan anlamaliydik tonti
EvetGene hamur mu yspiyon:))
Benim tarifim hamurlu değilTarifini mi yapıyorsun kanki
etiketleseniz bizde baksak cok merak ettimİlk açtığı konularda erkek olduğundan şüphe atmış bazı üyeler özelden +18 sorular soruyordu ama direk bodozlama değil yani mesela tüp bebek yaptıran varsa önce onları soruyordu bana mesela doğumunu sordu nasıl oldu sorun yasadin mi vs sonra enişte beyi sormaya başladı baktım gidişat kötü terskedigin zamanda böyle tatlı tatlı gönlünü alıyordu falan hiç kimseyle kusmuyordu birde
herkes akıllandı artık sona doğru paylaşacaklar benceNiye kimse yemek yapmıyor
Ben yaptım paylaştım bakalım nasıl bulacaksınız beğenecek misinizNiye kimse yemek yapmıyor