- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Ya gördün mü nasıl sohbetleri ahahahahhaha normal dertleşirdi yani klasik kadın muhabbeti hatta kadınsal konulara çok hakimdi
Ruh hastası yani
Basbayağı kadın gibi
Herkesten şüphe duyuyorum şuanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya gördün mü nasıl sohbetleri ahahahahhaha normal dertleşirdi yani klasik kadın muhabbeti hatta kadınsal konulara çok hakimdi
Okumadım canım, ama bakacağım bir ara
Okudun mu geçmişi nisakralicesinin
Ben şimdi inceliyorum
Bizler gibi sohbet ediyor
Ben baktım yok nerde
Okudun mu geçmişi nisakralicesinin
Ben şimdi inceliyorum
Bizler gibi sohbet ediyor
ben niye göremedimNisankraliçesi yaz etiket yapanların mesajlarından bulursun çok sevgili kankimi
Belli değil henüz İsim eşimin kararı olacağı için şu olsun diye gelemedi sürekli fikir değiştiriyorIsim ne düşündünüz canım
Ne zaman sorsam büyük kızı çizgi film izliyordu hiç mi bı çocuk ekmek istemez yemek istemez çok usluydu ikisideHemde iki taneeee hahahahahha
Herkes özelden herşeyi analtip sürekli de soru soruyormus zaten şüphelenen çok Muş kibkendi sonra yöneticiler olaya el atınca çıktıFoyasi nasıl çıkmış ortaya?
Evet ya bana doğumunu anlatmış ti hangi hastanede oldu kaç dikiş atıldı detayıyla bahsetti benimkini de sordu ayrıca :)Bir kraliçe olamadım yahu, adam çocuk bile doğurmuş
Bende “tık” yok
ruh hastasıEvet ya bana doğumunu anlatmış ti hangi hastanede oldu kaç dikiş atıldı detayıyla bahsetti benimkini de sordu ayrıca :)
Ayy, korktumEvet ya bana doğumunu anlatmış ti hangi hastanede oldu kaç dikiş atıldı detayıyla bahsetti benimkini de sordu ayrıca :)
ruh hastası
Yazıklar olsun bana beee kadın halımle bı b*ktan anlamıyorumEvet ya bana doğumunu anlatmış ti hangi hastanede oldu kaç dikiş atıldı detayıyla bahsetti benimkini de sordu ayrıca :)
2 tane kızı varmış ben nasıl kaçırmisim yaa sürekli milletin regli zamanını soruyormus, bide enisteyi unutmayalımYazıklar olsun bana beee kadın halımle bı b*ktan anlamıyorum
Bende kaçırdım2 tane kızı varmış ben nasıl kaçırmisim yaa sürekli milletin regli zamanını soruyormus, bide enisteyi unutmayalım
Valla benden fazla arkadaşı varmış burda. Çok sosyal birisiymisBende kaçırdım
Ne muhabbetler yapardık be bunlaaa
Valla benden fazla arkadaşı varmış burda. Çok sosyal birisiymis
ee sen hep yemek bölümündesın o heryerdeymıs .Valla benden fazla arkadaşı varmış burda. Çok sosyal birisiymis