- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.658
Evet hemen enişte bey le bişey yaptınız mı diyordu lan 3 çocukla adamı görmüyorum nasıl yapayım2 tane kızı varmış ben nasıl kaçırmisim yaa sürekli milletin regli zamanını soruyormus, bide enisteyi unutmayalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hemen enişte bey le bişey yaptınız mı diyordu lan 3 çocukla adamı görmüyorum nasıl yapayım2 tane kızı varmış ben nasıl kaçırmisim yaa sürekli milletin regli zamanını soruyormus, bide enisteyi unutmayalım
Sen eski üyesine nasil denk gelmedin beeee yaaaBende kaçırdım
Ne muhabbetler yapardık be bunlaaa
ruh hastası
Korkutucu olan bilgisi ://
Tövbe tövbe, kimi arkadaş da ona resim falan atmış özelden Rabbim boylelerinden sakınsınEvet hemen enişte bey le bişey yaptınız mı diyordu lan 3 çocukla adamı görmüyorum nasıl yapayım
Evet hemen enişte bey le bişey yaptınız mı diyordu lan 3 çocukla adamı görmüyorum nasıl yapayım
Biliyorum ama çok tanımıyordum:)Hiç yemek de görmedim, Nevreste bilir
Buraya gelseydi, kesin sen yarışmaya katil diye ısrar edince kaçardıBiliyorum ama çok tanımıyordum:)
Geldi diye hatırlıyorum ama ne muhabbet edildi hatırlamıyorum:)Bayağı aktif ve bilindik bir üyeydi:)Buraya gelseydi, kesin sen yarışmaya katil diye ısrar edince kaçardı
Ayyyy k k'nin korkulu rüyasıGeldi diye hatırlıyorum ama ne muhabbet edildi hatırlamıyorum:)Bayağı aktif ve bilindik bir üyeydi:)
Hayırlı akşamlar ablaHayırlı akşamlar
Neyse bize bulaşmadan gitmişAma aramızda başkaları olabilirAyyyy k k'nin korkulu rüyası
Nasılsın canımDoktora ne zaman gidiyorsunHayırlı akşamlar abla
Aman Allah muhafazaNeyse bize bulaşmadan gitmişAma aramızda başkaları olabilir
10 gün sonra kese görmeye gideceğiz, iyiyim canım. sen nasılsın ?Nasılsın canımDoktora ne zaman gidiyorsun
Selam canımSelam kizlarrrr.. 2 tane tarif gelmis sevindim sayfayi bos gordukce sinirim bozuluyodu:)
Aman Allah muhafaza
10 gün sonra kese görmeye gideceğiz, iyiyim canım. sen nasılsın ?
Selam canım
Sağol canım, Allah razı olsun.Hayırlı olsun canım takvimin daim olsun :)
Selam canımSelam kizlarrrr.. 2 tane tarif gelmis sevindim sayfayi bos gordukce sinirim bozuluyodu:)
10 gün daha bekleyeceğiz o zamanAman Allah muhafaza
10 gün sonra kese görmeye gideceğiz, iyiyim canım. sen nasılsın ?
Selam canım
Geldi canım hatırlıyorum başarılar diliyorduBuraya gelseydi, kesin sen yarışmaya katil diye ısrar edince kaçardı