- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
4. Takım gel zayıflayalımhayirli sabahlr kizlarrrr cok yorgunum kilo aldim depreyondayim resmennn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4. Takım gel zayıflayalımhayirli sabahlr kizlarrrr cok yorgunum kilo aldim depreyondayim resmennn
Arat gör duvarını ne halde ://yook bana tanıdık gelmedi. Merak ettim kimmis ama nasil becermis kandirmayi ayip yazik ya
bildirim yapamam diye korkuyorum canim4. Takım gel zayıflayalım
tamam bakiyim canimArat gör duvarını ne halde ://
Bulunmuyor banlandigi icin galibaArat gör duvarını ne halde ://
Cuma sabah beş dakikan Yok mubildirim yapamam diye korkuyorum canim
Nisankraliçesi yaz etiket yapanların mesajlarından bulursun çok sevgili kankimiBulunmuyor banlandigi icin galiba
Allah razı olsun canım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben seni etiketleyeuom madem :))Bulunmuyor banlandigi icin galiba
Günaydın :))
Ek :
Ben pek bakmazdim o diziye benim büyük oğlan seviyordu :) bizim yörenin Türkuleri de pek güzel yahuuuu :))Bayılırım...
Yeşil Deniz dizisini hatırlattı bana
Şu nisankraliçesine bende baktım da ağzım açık kaldı hepiniz de yazmışsınız aşağı yukarı, doğum yapmış, mune dahi tebrik etmiş... yani sonra hepsi yalan çıktı hemi :) ayy ilahi
Bir kraliçe olamadım yahu, adam çocuk bile doğurmuş
Bir kraliçe olamadım yahu, adam çocuk bile doğurmuş
Bende “tık” yok
Hemde iki taneeee hahahahahhaBir kraliçe olamadım yahu, adam çocuk bile doğurmuş
Bende “tık” yok
Ya gördün mü nasıl sohbetleri ahahahahhaha normal dertleşirdi yani klasik kadın muhabbeti hatta kadınsal konulara çok hakimdi
Okudun mu geçmişi nisakralicesinin
Ben şimdi inceliyorum
Bizler gibi sohbet ediyor
Özel yaşam muhabbeti yapmış bazılarıyla şikayet etmişler öyle çıktı meydanaFoyasi nasıl çıkmış ortaya?