Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifHemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama
Allahım banada o gunlerı nasip etsın inşallah Anne olmadan anlıyamazsın derdı annem hep ne haklıymıs . Karnıma ilk düştüğü günden beri ondan başkasını düşünemıyorum .
Kanama yok elhamdullılah her gun gelen 2-3 damla kahverengı leke var . Önlem amaçlı progestone verdı doktor .
Kızlar şimdi gelebildim eve . Bu doktora kalp atışı duyamadı ama gördü çok şükğr . Sata göre 6+5 ama ultrasonda 6+0 çıktı . Ondan sesi duyamıyoruz moral bozmak yok dedi . Kesen çok güzel bebek bar içinde kalp atışıda var . Haftaya geliyosun sesi dinliyoruz dedi :) Sağolsun okdr mutlu ettiki üzgün oldugumu gördü . Birde göçmenmiş kanımız ısındı sanırım birbirimize :) Vajınalde baktı yıne kalp atışı yoktu :)
Demedim mi ben sana canım niye bozuyorsun moralini bak ne güzel konuşmuş bundan sonra bu doktora devam et öyle saçma sapan konuşan moral bozan doktora gitme
Mıhlamayı "fırınkurusu"yla denediniz miErbabı furunkurusu der:) Sütlü mısır fırında kızartılarak kurutulur,un yapılır. Unlu kızartmalar,mıhlama ve bazı yemekler bununla yapılır,bir yiyen bir daha unutamaz,müptelası olur
Deme ya vallaha mı Bu bahar denemek için kiraz,fasulye ve dut yaprağından yaptım,Allaaah kirazla fasulyeye bayıldım:) Ama kenarları kapanmıyor kirazın,iç koyup yuvarladım sadece:)
Demedim mi ben sana canım niye bozuyorsun moralini bak ne güzel konuşmuş bundan sonra bu doktora devam et öyle saçma sapan konuşan moral bozan doktora gitme
Oku için ferahlasın inşallah nasipse bu evlat sana heryerden döner gene gelir kucağına senin yapacağın tek şey dua etmek ve kendine iyi bakmak moralini yüksek tutmak Arkadaşımın bebeğine engelli olacak dediler kız helak oldu bir kanaması oldu ama göl resmen hastanede yattı bütün doktorlar aldır diye baskı yapıyor en son bir doktora gitti senin bebeğin sapasağlam hiç birşey yok ama amniyo sentez yaptır bak hiçbişey çıkmayacak demiş yaptırdı doğurdu şimdi 2 yaşında sapasağlam bir kızı var moralimizi bozmayalım nasipse olur