Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifHemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama
Yok canım sarımsaklı yoğurt değil pişmiş yoğurt oluyor ve un,yoğurt ve erik eşkisi ile pişiriyoruz.Sonra içine köfteleri atıp üzerine kavrulmuş soğan döküyoruz:)
Yok canım sarımsaklı yoğurt değil pişmiş yoğurt oluyor ve un,yoğurt ve erik eşkisi ile pişiriyoruz.Sonra içine köfteleri atıp üzerine kavrulmuş soğan döküyoruz:)
Deme ya vallaha mı Bu bahar denemek için kiraz,fasulye ve dut yaprağından yaptım,Allaaah kirazla fasulyeye bayıldım:) Ama kenarları kapanmıyor kirazın,iç koyup yuvarladım sadece:)
Deme ya vallaha mı Bu bahar denemek için kiraz,fasulye ve dut yaprağından yaptım,Allaaah kirazla fasulyeye bayıldım:) Ama kenarları kapanmıyor kirazın,iç koyup yuvarladım sadece:)
Bende iyiyim canım, 2 gündür kendimi dinliyorum. Şükür normale döndüm, kaç gün sürecekse. Bugün senin kurabiyeden yapacaktım, elmaları soyup rendeleyip kavurdum, oğlum açım diye başımın etini yeyince yemek yapmaya koyuldum, Dahada canım istemedi. İlk fırsatta yapacağım inşallah