- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Ben yöresel olarak karma kategorisine girdiğim için karma bir yöreden girdimSaol canısı
Hangi yöreden girdin bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yöresel olarak karma kategorisine girdiğim için karma bir yöreden girdimSaol canısı
Hangi yöreden girdin bakalım
Aynen ben de yedimyara iyileşme konusunu halen aklım kesmedi yedik bir kere
O yemek birkaç yörede yapılıyor değil miBen yöresel olarak karma kategorisine girdiğim için karma bir yöreden girdim
Ayy, hormonlar bastı şimdidenİyi olsunda benım yaşadıklarımın hiç önemi yok
Şimdide sevinçten ağlıyorum . Nolcak bu hallerim bilmiyorum
Evet ballımO yemek birkaç yörede yapılıyor değil mi
Ben gibiiii
O zaman şehre karar verip o usülle yaparsın mecburEvet ballım
Çok sevindim senin adına, bencede korkulacak bir durum yok. Haftaya duyacaksınız inşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu doktor dan memnun kaldıysan bunla devam edebilirsin :)Kızlar şimdi gelebildim eve .
Bu doktora kalp atışı duyamadı ama gördü çok şükğr . Sata göre 6+5 ama ultrasonda 6+0 çıktı . Ondan sesi duyamıyoruz moral bozmak yok dedi . Kesen çok güzel bebek bar içinde kalp atışıda var . Haftaya geliyosun sesi dinliyoruz dedi :)
Sağolsun okdr mutlu ettiki üzgün oldugumu gördü . Birde göçmenmiş kanımız ısındı sanırım birbirimize :)
Vajınalde baktı yıne kalp atışı yoktu :)
Cuma günü kontrol e ikisine de gitcemÇok sevindim senin adına, bencede korkulacak bir durum yok. Haftaya duyacaksınız inşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu doktor dan memnun kaldıysan bunla devam edebilirsin :)
Nevoş,ben "taş ekmeği" tarifini yöselllere açmıştım değilimi.
TebriklerCuma günü kontrol e ikisine de gitcem
Mıhlamayı "fırınkurusu"yla denediniz miErbabı furunkurusu der:)Eki Görüntüle 2202610
Çok değişikmiş, bende kendi bildiğim mıhlamaya tuz yerine şeker kattım
Değişik bir lezzet oldu
Aynen öyle yapacağım inşallah ballımO zaman şehre karar verip o usülle yaparsın mecbur
Evet canım, peynir içerikli olunca hafif tuzlu bir şeker tadı geliyor.
Acil tatlı krizleri için çok iyi bir sonuç oldu
Fakat 1 yemek kaşığı mısır unundan yaptım sanki ancak yeter diye. Çeyreği yetti
Rahat 3-4 kişinin krizini geçirir
Evet canım:)Nevoş,ben "taş ekmeği" tarifini yöselllere açmıştım değilimi.
Tercihim kavrulmuş mısırın unudur her zaman. Daha lezzetlidir, beyaz mısır ununu pek sevmem ben. Onu pasta da kullanırlar bizimkiler.Mıhlamayı "fırınkurusu"yla denediniz miErbabı furunkurusu der:)
Sütlü mısır fırında kızartılarak kurutulur,un yapılır.
Unlu kızartmalar,mıhlama ve bazı yemekler bununla yapılır,bir yiyen bir daha unutamaz,müptelası olur
Dolaba kaldırdım, eşimde denesin istiyorum. Beğenirse gayet pratik tatlı
Artanından kete tarzında bir tarif yapabilirsin
Iyiyim canım, Pazartesi akşamı kan vermeyi bekliyorum :)Sen nasılsın canım gittin mi doktora çizgiler iyice pembeydi en son :)
:)Şu sıra hiç Düşünmedim
Geçmiş olsun :)Şu sıra kazalar atlatıyorum sonu hayır olsun diyeyim üzerime porcöz sıçradı yüzümü kurtarayım derken boynumun altı ile göğüsümde asit yanıkları oldu iyileşmesi zaman aldı sabahta bir bardak çayı bacağıma döktüm ucuz atlattım
Hep Safer ayının belaları bunlar
Geçmişler olsun
Sen kiraz yaprağından sarma yapıyordun. O sizin yöreye mi ait ?Aynen hemşom bizim yemekler hep zor:)
en güzeli zaten 10 gün ücretsizCuma günü kontrol e ikisine de gitcem
Bende Elazığlıyım ama bizimkiler yapmaz bunu hiç.
Evet canım bizim yöreye ait:)Iyiyim canım, Pazartesi akşamı kan vermeyi bekliyorum :)
:)
Geçmiş olsun :)
Sen kiraz yaprağından sarma yapıyordun. O sizin yöreye mi ait ?
en güzeli zaten 10 gün ücretsiz