Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifHemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama
Kızlar şimdi gelebildim eve . Bu doktora kalp atışı duyamadı ama gördü çok şükğr . Sata göre 6+5 ama ultrasonda 6+0 çıktı . Ondan sesi duyamıyoruz moral bozmak yok dedi . Kesen çok güzel bebek bar içinde kalp atışıda var . Haftaya geliyosun sesi dinliyoruz dedi :) Sağolsun okdr mutlu ettiki üzgün oldugumu gördü . Birde göçmenmiş kanımız ısındı sanırım birbirimize :) Vajınalde baktı yıne kalp atışı yoktu :)
Çok sevindim senin adına, bencede korkulacak bir durum yok. Haftaya duyacaksınız inşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu doktor dan memnun kaldıysan bunla devam edebilirsin :)
Çok sevindim senin adına, bencede korkulacak bir durum yok. Haftaya duyacaksınız inşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu doktor dan memnun kaldıysan bunla devam edebilirsin :)
Mıhlamayı "fırınkurusu"yla denediniz miErbabı furunkurusu der:) Sütlü mısır fırında kızartılarak kurutulur,un yapılır. Unlu kızartmalar,mıhlama ve bazı yemekler bununla yapılır,bir yiyen bir daha unutamaz,müptelası olur
Evet canım, peynir içerikli olunca hafif tuzlu bir şeker tadı geliyor. Acil tatlı krizleri için çok iyi bir sonuç oldu Fakat 1 yemek kaşığı mısır unundan yaptım sanki ancak yeter diye. Çeyreği yetti Rahat 3-4 kişinin krizini geçirir
Mıhlamayı "fırınkurusu"yla denediniz miErbabı furunkurusu der:) Sütlü mısır fırında kızartılarak kurutulur,un yapılır. Unlu kızartmalar,mıhlama ve bazı yemekler bununla yapılır,bir yiyen bir daha unutamaz,müptelası olur
Şu sıra kazalar atlatıyorum sonu hayır olsun diyeyim üzerime porcöz sıçradı yüzümü kurtarayım derken boynumun altı ile göğüsümde asit yanıkları oldu iyileşmesi zaman aldı sabahta bir bardak çayı bacağıma döktüm ucuz atlattım
Bende Elazığlıyım ama bizimkiler yapmaz bunu hiç. Büyük görümcemin eşi de Elazığlı, onun annesi bize geldiğinde bana tattırmak için yapmıştı. Şimdi görünce hatırladım