- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen diyorum tek aşamalı bir yemek niye yapmamışlar şöyle tencereye koysak kapağını kapatsak o da tıkır tıkır pişseAynen hemşom bizim yemekler hep zor:)
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım Allah'a emanet olNazara gelmişsindir
9 Kasım’da bitiyormuşBitse kurtulsak
Ayy bunu demeyeydin iyiydi bacimm. Ben ekim ayi boyunca diye anladimdi onu...
Yok öyle bir şeyBazen diyorum tek aşamalı bir yemek niye yapmamışlar şöyle tencereye koysak kapağını kapatsak o da tıkır tıkır pişse
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar ballar
Ay evet ya.arkasında tabak dolandırlırlar yaraların iyileşsin,ye sütün olsun diyeDemek bizim yörede kendileri uydurmuş:)Doğum yapan kadına mutlaka yapılır ve onun yaralarını iyileştirdiğine inanılır.Sevmese bile yapıldıysa o tabak bitecek
Hayırlı akşamlar ballımHayırlı akşamlar ballar
Pek etkili olacağını sanmıyorum ama kültürümüze eklenmiş:)Ay evet ya.arkasında tabak dolandırlırlar yaraların iyileşsin,ye sütün olsun diye
Atatürk ne demiş, “Beni Türk hekimlerine emanet edin!”.
İyi bir dr bulun canım
H E naptin canım ?
Bende meraklandim. H E
Saolasın ablacımHayırlı akşamlar
Aman iyi bitsin:)9 Kasım’da bitiyormuş
Gözünaydın canımNeyse 1 hafta daha sabredeceksinKızlar şimdi gelebildim eve .
Bu doktora kalp atışı duyamadı ama gördü çok şükğr . Sata göre 6+5 ama ultrasonda 6+0 çıktı . Ondan sesi duyamıyoruz moral bozmak yok dedi . Kesen çok güzel bebek bar içinde kalp atışıda var . Haftaya geliyosun sesi dinliyoruz dedi :)
Sağolsun okdr mutlu ettiki üzgün oldugumu gördü . Birde göçmenmiş kanımız ısındı sanırım birbirimize :)
Vajınalde baktı yıne kalp atışı yoktu :)
Saol canısıHayırlı akşamlar ballım
Atalar isyan kalkın!!! kazan kaldırıyoruzYok öyle bir şey
Atalar isyan kalkın!!! kazan kaldırıyoruz
Hadi gozun aydin olsun canim. Insallah guclensin tutunsun bebisin sıkıca.Kızlar şimdi gelebildim eve .
Bu doktora kalp atışı duyamadı ama gördü çok şükğr . Sata göre 6+5 ama ultrasonda 6+0 çıktı . Ondan sesi duyamıyoruz moral bozmak yok dedi . Kesen çok güzel bebek bar içinde kalp atışıda var . Haftaya geliyosun sesi dinliyoruz dedi :)
Sağolsun okdr mutlu ettiki üzgün oldugumu gördü . Birde göçmenmiş kanımız ısındı sanırım birbirimize :)
Bak, boşuna stres yaptın.Kızlar şimdi gelebildim eve .
yara iyileşme konusunu halen aklım kesmedi yedik bir kerePek etkili olacağını sanmıyorum ama kültürümüze eklenmiş:)
İyi olsunda benım yaşadıklarımın hiç önemi yokBak, boşuna stres yaptın.